Y ynsysra85 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2022 58 28 8 40 16 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ynsysra85 #1 Çok yoruldum 3. Denemem haftaya test günüm gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum pozitif görüp sağlıkla kucağıma almak istiyorum çok
Çok yoruldum 3. Denemem haftaya test günüm gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum pozitif görüp sağlıkla kucağıma almak istiyorum çok
Ruzgarruya "RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN 🌸 Kayıtlı Üye 23 Mart 2021 1.364 1.019 83 17 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ynsysra85 #2 anneolmak85 .!.: Çok yoruldum 3. Denemem haftaya test günüm gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum pozitif görüp sağlıkla kucağıma almak istiyorum çok Genişletmek için tıkla... Merhaba benmde üçüncü denemem ve gerçekten bende çok yoruldum bu defa zaten nasılsa bıtmıs gibiyim inşallah bu son olur hepımız ıcın
anneolmak85 .!.: Çok yoruldum 3. Denemem haftaya test günüm gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum pozitif görüp sağlıkla kucağıma almak istiyorum çok Genişletmek için tıkla... Merhaba benmde üçüncü denemem ve gerçekten bende çok yoruldum bu defa zaten nasılsa bıtmıs gibiyim inşallah bu son olur hepımız ıcın
Y ynsysra85 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2022 58 28 8 40 17 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ynsysra85 #3 İnşallah son olur benim bugün 5. Günüm günler geçmek bilmiyor haftaya cumartesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum
İnşallah son olur benim bugün 5. Günüm günler geçmek bilmiyor haftaya cumartesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum