Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok mutsuz ve piskolojim gitdi .test yaptım 00 ciktiBugün 9 günüm ve test yaptım negatif 7 güne kadar kasık bel göğüs ağrım vardı 2 gündür sadece hafif göğüs ağrım var hiç birşey hissetmiyorum sanırım ben hamile değilim tutunmadı brbeğim bana kızlar benle aynı durumu yaşayan var mı?![]()
İnsallah tutmustur :-(Bugün 9 günüm ve test yaptım negatif 7 güne kadar kasık bel göğüs ağrım vardı 2 gündür sadece hafif göğüs ağrım var hiç birşey hissetmiyorum sanırım ben hamile değilim tutunmadı brbeğim bana kızlar benle aynı durumu yaşayan var mı?![]()
İnanın o kadar modum düşük o kadar salı verdim ki kendimi anlatamam hep duyuyorum negatif çıkıp pozitif olan inşallah öyle olur. Eşimde neden yapıyorsun sadece kanda çıkar piskolojini bozuyorsun diyip duruyor ama gel gör ki gönül ferman dinlemiyorCanım selamlar , süreciniz hayırlı olsunkan sonucu tek garanti sonuç canım canını sıkma hayırlısıyla olur , idrarda pozitif olmayıp kanda pozitif gören bir çok kişi oluyor
![]()
İnşallah inşalllah ikinci denemende tutar bebeğim ay acayip kötüyüm yaBen cok mutsuz ve piskolojim gitdi .test yaptım 00 cikti
Hayır hayır canım asla öyle düşünme. İdrar testleri kesinlikle güvenli değilİnanın o kadar modum düşük o kadar salı verdim ki kendimi anlatamam hep duyuyorum negatif çıkıp pozitif olan inşallah öyle olur. Eşimde neden yapıyorsun sadece kanda çıkar piskolojini bozuyorsun diyip duruyor ama gel gör ki gönül ferman dinlemiyor
İnşallah canım bu cuma kan veriyorum dua edin lütfenHayır hayır canım asla öyle düşünme. İdrar testleri kesinlikle güvenli değilhiiç kendini üzme , üzme ki bebiş de etkilenmesin hayırlısıyla ,kana geçecek hormon idrara geçecek de testte çıkacak çok uzun süreç
![]()
Dualarım seninle canım inşallah hayırlı mutlu haberler al bize de yaz buradan inşallahİnşallah canım bu cuma kan veriyorum dua edin lütfen