Tüp bebek transfer sonuçları olumlu olanlar buraya

mommm

a coffee lover ☕️
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
5.072
2.468
123
Olmayanlar neden olmadı bir sağlık sorununuz varmıydı yoksa sebepsiz infertilitemiydi ???

benim sebepsiz interfiliteydi canım doktorlar herhangi bir sebep bulamadılar

Benimde öyle canım başladın mı bir tedaviye

canım bende bahçecide tedavideyim doktorum remzi bey benim sorunum yumurta azlığı ve kalitesizliği rezervim çok az benimde maalesef

Hadi ya canım 5.kez tutmamasına bir sebep söylüyorlarmı hiç zor bir durum Allah hepimizin yardımcısı olsun 😔🙏

İnşallah bu sefer olur canım 🙏 ilk denemenmi

Kızlar merhaba hepinize 🤗 bugün hamileliğimin 38. Günü 5 hafta 3 günlük hamileyim darısı bekleyenlerin başına inşallah 🙏 18 eylülde kalp atışını duyacağız. Sizlere sormak istediğim birşey var herkes normal diyor ama korkuyorum. Pazar günü kahverengi lekeler geldi benden yarım gün Böyle az az. Sonrasında düne kadar ara ara olmak üzere tortu şeklinde gri geldi ama gelen şey jeldi sadece renginin gri olmasından korktum sizce normal mi crinone jel kullanıyorum ben acaba düşük mü oldu tutanamadı mi diye korktum 😔

Benim ilk denememde pozitif oldu çok şükür bezmialem Hastanesi'ne gidiyorum sebepsiz infertilite tanısı konmuştu 1 negatif aşılamam var

Benimde aynı canım sebepsiz ve bir aşılama olumsuz transfer gününü bekliyorum 🙏 kaç yumurtan oluştu kaçıncı gün yumurtası transfer edildi ve bu süreçte nelere dikkat ettin ☺️

Benimde aynı canım sebepsiz ve bir aşılama olumsuz transfer gününü bekliyorum 🙏 kaç yumurtan oluştu kaçıncı gün yumurtası transfer edildi ve bu süreçte nelere dikkat ettin ☺
Bence tamamen kısmet meselesi cnm :) 18 yumurtam toplandı 8 i döllendi 6 sı beşinci güne gelebildi beşinci gün embriyosu transfer edildi.
Beslenmeme dikkat ettim ilk 3 gün elimden geldiği kadar ağır iş yapmadım sürekli de yatmadım kan akışı olsun diye

Bence tamamen kısmet meselesi cnm :) 18 yumurtam toplandı 8 i döllendi 6 sı beşinci güne gelebildi beşinci gün embriyosu transfer edildi.
Beslenmeme dikkat ettim ilk 3 gün elimden geldiği kadar ağır iş yapmadım sürekli de yatmadım kan akışı olsun diye

Evet canım nasipten öte yol yok 🙏☺️ Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin 🙏 dondurulmuş embriyomu transferimi oldun taze mi canım

Back
X