Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sebepsiz interfiliteydi canım doktorlar herhangi bir sebep bulamadılar
sebebsiz infertilite.Olmayanlar neden olmadı bir sağlık sorununuz varmıydı yoksa sebepsiz infertilitemiydi ???
canım tüp bebek yaptırıyorum 5. kez cumartesi günü transferim olacakBenimde öyle canım başladın mı bir tedaviye
canım tüp bebek yaptırıyorum 5. kez cumartesi günü transferim olacak
canım bende bahçecide tedavideyim doktorum remzi bey benim sorunum yumurta azlığı ve kalitesizliği rezervim çok az benimde maalesef
Benim ilk denememde pozitif oldu çok şükür bezmialem Hastanesi'ne gidiyorum sebepsiz infertilite tanısı konmuştu 1 negatif aşılamam var
Bence tamamen kısmet meselesi cnm :) 18 yumurtam toplandı 8 i döllendi 6 sı beşinci güne gelebildi beşinci gün embriyosu transfer edildi.Benimde aynı canım sebepsiz ve bir aşılama olumsuz transfer gününü bekliyorumkaç yumurtan oluştu kaçıncı gün yumurtası transfer edildi ve bu süreçte nelere dikkat ettin ☺
Bence tamamen kısmet meselesi cnm :) 18 yumurtam toplandı 8 i döllendi 6 sı beşinci güne gelebildi beşinci gün embriyosu transfer edildi.
Beslenmeme dikkat ettim ilk 3 gün elimden geldiği kadar ağır iş yapmadım sürekli de yatmadım kan akışı olsun diye
Evet canım nasipten öte yol yok☺ Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
dondurulmuş embriyomu transferimi oldun taze mi canım
Amin cümlemizin inşallah cnm :) taze transfer oldu kalanları donduruldu