Tüp bebek transfer sürecim

Kaygı bozukluğu gelişti bende de aynı durumdayım Allah yardımcımız olsun

Merhabalar dün transfer oldum 1saat sonra merdiven inerken ılık bişi aktı sanki koydukları embriyo gibi geldi embriyo düşse hissedermiyiz acaba

Merhabalar dün transfer oldum 1saat sonra merdiven inerken ılık bişi aktı sanki koydukları embriyo gibi geldi embriyo düşse hissedermiyiz acaba
Transfer esnasında progestan fitil koymuşlar bana. Muhtemelen size de koymuşlardır. Onun akıntısı olabilir. Zaten özellikle ilk 30 dk önemli sonra wc ihtiyacı olursa yapabilirsiniz demişlerdi. O yüzden merak etmeyin.

Transferden 4saat önce kendim koymuştum fitili de insan korkuyor ilk defa öyle içimden bişi kopmuş gibi oldu embriyo düşse hissedilir mi bilemedim

Öyle o kadar kolay düşecek olsa akşama kadar hastaneden bile çıkarmazlardı. Yani sizden kaynaklı bir akıntı falandır. Boşa kendinizi üzmeyin. Ama insan cidden her şeyden nem kapıyor haklısınız. Arkada büyük emek olunca

Vala öyle şu 12gün geçmiyor test gününe kadar , artık nasip

İnşallah pozitifi görürüz bende hiç belirtide yok
Bende de sadece kasık ağrısı falan oluyor. Zaten progestan falan baya vücudu etkiliyor. Belirti aramıyorum ben o yüzden. İnşallah canım pozitifi görelim. Sizin kaçıncı gün embriyosu

Merhaba kızlar bende bugün 3.gün embriyosu dondurulmuş çift transfer oldum. Embriyomun kalitesini soylemedıler sadece ikisi de normal düzeyde birisi biraz daha düşük şansı artırmak için ikisini de transfer ettiler. 29 eylül kan vereceğim. 12 gün nasıl geçecek diye şimdiden düşünmeye başladım Allah isteyen dileyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Benim de 10 gün kaldı. Şu hafta geçerse diğer hafta daha kolay geçer benceBenim de 3. gün embriyosu taze transfer ve çift transfer edildi. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Size 12 gün demişler, ben 14 gün bekliyorum totalde

İnşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız Benimde pazara denk geldiği için 13.gun kan vermiş olacağım

Merhaba arkadaşlar ben de dün yani cuma transfer oldum. Ama lavaboya ilk 30 dk gitme demediler, 5 dk dinlen lavaboya gidebilirsin dediler. Çok sıkışıktim ben de yaklaşık 15 20 dk sonra lavaboya gittim sorun olur mu acaba

Merhaba arkadaşlar ben de dün yani cuma transfer oldum. Ama lavaboya ilk 30 dk gitme demediler, 5 dk dinlen lavaboya gidebilirsin dediler. Çok sıkışıktim ben de yaklaşık 15 20 dk sonra lavaboya gittim sorun olur mu acaba
Lavabo için genelde ilk 30 dk kalkmanızı istemiyorlar. Çok sıkışıksanız sürgü getiriyorlar. 15-20 dk için bilgim yok ama sorun olmaz gibi duruyor

Açtığınız başlığa yazmış oldum G gumus0101 forumu iyi bilmiyorum. Çok geçmiş olsun kolay şeyler yaşamamışsınız. Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Allah sizlere sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…