Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlısı çok üzerine düşünce de olmuyor gibi geliyor. Çok teşekkür ederimLavabo için genelde ilk 30 dk kalkmanızı istemiyorlar. Çok sıkışıksanız sürgü getiriyorlar. 15-20 dk için bilgim yok ama sorun olmaz gibi duruyor![]()
Amin inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende 29 da öğreneceğim. Sizin ki 5.gün embriyosu muİnşallah hayırlısı çok üzerine düşünce de olmuyor gibi geliyor. Çok teşekkür ederim29 unda öğrenebilirsiniz sonucu dediler
Bana da 5-10 dk bekle kendini hazır hissedince kalkıp gidebilirsin dediler. İçini ferah tutİnşallah hayırlısı çok üzerine düşünce de olmuyor gibi geliyor. Çok teşekkür ederim29 unda öğrenebilirsiniz sonucu dedil
Evet ama bu durum kişinin karakterine göre değişiyor. Ben çok üstüne düşüyorum şuan her şeye dikkat ediyorum. Arka planda çok emek var, aman bir şey olmaz diyemiyorumİnşallah hayırlısı çok üzerine düşünce de olmuyor gibi geliyor. Çok teşekkür ederim29 unda öğrenebilirsiniz sonucu dediler
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahGeçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende 29 da öğreneceğim. Sizin ki 5.gün embriyosu mu
Benimde do dondurulmuş 3.gun çift embriyo transferiHakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet 5. Gün donmuş embriyosu, o da çok belli olmuyor ki bazen 3. Gün daha iyi tutabiliyormus okuduğum kadarıyla, birçok faktör var etkileyen etkilemeyen neye göre tutuyor hala anlamış değilim
Evet haklısınız, tabiki dikkat etmek lazım ediyorum, ne kadar önemliymiş dilediğince hareket etmekEvet ama bu durum kişinin karakterine göre değişiyor. Ben çok üstüne düşüyorum şuan her şeye dikkat ediyorum. Arka planda çok emek var, aman bir şey olmaz diyemiyorum. Bizi mutlu edecek en hayırlısı olsun inşallah
![]()
Bana da 10 15 dk sonra gidebilirsin dediler ben 10 dk anca durabildim gittim direkt sonrasında hemşireye söyledim 10 dk durabildim diye iyi yapmışsın bekleyip sıkarsan kendini rahim kasılır dedi Sıkıntı olmaz tuvalete gittiğinde dedi
evet değil mi. En çok da kahve içmeyi özlüyorumEvet haklısınız, tabiki dikkat etmek lazım ediyorum, ne kadar önemliymiş dilediğince hareket etmekbiraz çok üzerine düşünce çok düşünüyorum sanırım, elbette dikkat etmemiz lazım çünkü çok emek veriyoruz ve sağlığımız etkileniyor. Demek istediğim yapabilirsek eğer tabi zor ama kafaya takmamayı başarmak sanırım
Ayni şeyi yazmıştım bende yanlış mi yazdım canımEvet bana da öyle dedi hemşire,
aksine tuvaletini tutarsan rahmini de kasarsin dedi
Kahve yasak mı bunu bilmiyordum çay da yasak mıevet değil mi. En çok da kahve içmeyi özlüyorumşuan transfer gününü de sayarsak 9 gündür kahve içmedim. Ama dayanılıyormuş cidden. Zaman geçiyor bir şekilde ama geçmeyecekmiş gibi geliyor başlarda
![]()
Evet kafeinin olumsuz etkisi varmış. Kesinlikle içmemem için uyardılar. Çay da açık ve bir bardak dediler günlük. Ama onu da içmedim hiç.Kahve yasak mı bunu bilmiyordum çay da yasak mı
Yine de endişe etmeyin. Başka bir doktor, arkadaşıma günde bir fincan içebilirsin demiş ama o tercih etmemişti. Bazı yerler çok önemli görmüyor olabilir. Ama ne kadar kısıtlarsak fayda var. Bana hamur işi de yasak dediler.İlk günden içtim diğer günlere dikkat ederim artık![]()
Onu da yedim sabahYine de endişe etmeyin. Başka bir doktor, arkadaşıma günde bir fincan içebilirsin demiş ama o tercih etmemişti. Bazı yerler çok önemli görmüyor olabilir. Ama ne kadar kısıtlarsak fayda var. Bana hamur işi de yasak dediler.
Ben kahve içmedim ama hamur işi vs herşeyi yedim normal. Bence aşırı bir değişikliğe gerek yok aksine yeme içme konusunda çok bir değişiklik yapıp vücudu şaşırtmış olmak daha riskli gibi geliyor bana. Yeme düzenimi korudum sadece kahvaltılarıma avakado ekledim birde bi akşam nar suyu diğer akşam havuç suyu içtim sırayla 2 hafta boyunca.Tutunmayı arttırıyor diye biliyorum.Onu da yedim sabahevet bunları söylemediler bana bundan sonra dikkat edeceğim sağolun
![]()