Amin inşallahİnsallah hep birlikte burda güzel haberleri paylaşırız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahİnsallah hep birlikte burda güzel haberleri paylaşırız![]()
Çok az kalmış sağlıkla inşallah güzel haberlerimiz olsunAmin inşallahCuma test vereceğim çok az kaldı.
İnşallah tutar da güzel haberleri paylaşırım çok teşekkür ederimBuraya yazın olur mu merak ederiminşallah güzel haberler verirsiniz
Ay inşallah, sizin de az kalmış sonuca. İnşallah buraya pozitif haberlerimizi yazarızÇok az kalmış sağlıkla inşallah güzel haberlerimiz olsunben 19 Eylül'de transfer oldum, 5. Gün embriyosu pazartesi sonuç
bugün test verince negatif gibi düşündüm de bakalım hayırlısı
![]()
Bende sabah opu oldum pazartesi taze transfer olacağım benim için de dua eder misinizBuraya yazın olur mu merak ederiminşallah güzel haberler verirsiniz
Hayırlısı olsun hakkında inşallah. Sağlıkla tutunur bebeğin umarımBende sabah opu oldum pazartesi taze transfer olacağım benim için de dua eder misinizHepiniz bekleyen herkes dualarımdasınız Allahım bizi güzel haberlerle müjdelendirsin
![]()
Sonucunuz ne oldu benimde 6.günüm negatif çıktı daAy inşallah, sizin de az kalmış sonuca. İnşallah buraya pozitif haberlerimizi yazarız![]()
14. gün de kan testi verdim pozitif çıktıSonucunuz ne oldu benimde 6.günüm negatif çıktı da
5.gün14. gün de kan testi verdim pozitif çıktı6. gün çok erken bence. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin
Ama çoğu kişinin ki belli oluyor benimle aynı gün yaptıran kişi bugün verdi 68 çıktı kanı14. gün de kan testi verdim pozitif çıktı6. gün çok erken bence. Kaçıncı gün embriyosuydu sizin
Erken evet ama 5. Günde idrarda bile öğrenenleri okumuştum o nedenle kan vermek istedim
Herkes aynı olacak diye bir şart yok ki. Öyle bir kesinlik olsaydı doktor 6. gün kan testi isterdi. Genellikle 8. 9. güne kan testi istiyorlar 5. günde.Ama çoğu kişinin ki belli oluyor benimle aynı gün yaptıran kişi bugün verdi 68 çıktı kanı
Umudum kayboldu bir an ama 0.1 yükselecek gibi değil kiHerkes aynı olacak diye bir şart yok ki. Öyle bir kesinlik olsaydı doktor 6. gün kan testi isterdi. Genellikle 8. 9. güne kan testi istiyorlar 5. günde.
Çok teşekkür ederimYa çok sevindimhayırlı olsun
Sanırım bugün test günün değil mi hadi güzel haber ver bizeİnşallah tutar da güzel haberleri paylaşırım çok teşekkür ederimSiz de bizi haberdar edin mutlaka güzel haberlerinizi bekliyoruz
![]()
Hadi inşallah güzel haberlerle.. en önemlisi de hayırlısı olsun diyelimBende şimdi kan vermeye gidiyorum çok heyecanlıyım ınsallah guzel sonuçlar alırız![]()
Evet önemli olan o zatenHadi inşallah güzel haberlerle.. en önemlisi de hayırlısı olsun diyelim![]()