Tup bebek transfer ucreti

Benim de bahçecide embriyom
Henüz konuşmadım transfer ücretini
30 bine çok şaşırdım bu ne böyle Allah aşkına
Aslında çok pişmanım bu merkeze gittiğim için ama başka bir seçenek de bilmiyorum ki
Nereye gitsek ne yapsak artık ne yapacağımı bilmiyorum
Bende neyi nasil yapacagimi bilmedigim icin embriyolarim orda oldugu icin tedaviye yeniden basladik yeterki olsun para gozumde degil ama keşke olsa...

Ben Kocaeli de 14 bine dondurulmuş transfer oldum daha yeni. 30 bin çokmuş dondurulmuş için ki dondurma ücreti içinde değil sadece transfer diyorsunuz bilemedim
Kesinlikle dondurma ucretide yok sadece transfer ucreti cok ciddi bi rakam yeterki olsun parasi yerin dibine batsin ama belirsizlik insani cok yipratiyo gercekten

Kesinlikle dondurma ucretide yok sadece transfer ucreti cok ciddi bi rakam yeterki olsun parasi yerin dibine batsin ama belirsizlik insani cok yipratiyo gercekten
Doğru diyorsun canım bu süreçte insan maddi manevi süreci düşünemiyor yeterki olsun her şey yolunda gitsin istiyor haklı olarak bu yola girme amacımız hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak ama dediğin gibi belirsizlikler insanı yıpratıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gönlünü ferah tut 🙏🏻

Doğru diyorsun canım bu süreçte insan maddi manevi süreci düşünemiyor yeterki olsun her şey yolunda gitsin istiyor haklı olarak bu yola girme amacımız hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak ama dediğin gibi belirsizlikler insanı yıpratıyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gönlünü ferah tut 🙏🏻
Allah razi olsun canim dualariniza talibim 14 yillik sabrimin karsiligini alayim insaAllah isteyen butun kaderdaşlarıma nasip olsun annelik babalik duygusu🩷

Back
X