Tup bebek transfer ve sonrasi belirtiler

arkadaşlar elimde tüp bebek ilaçlarım kaldı , isteyene yollayacağım ilgilenen mesajla ulaşsın bana sadece kargo ücreti size ait olck o kadar
20210529_131025.webp

Teşekkürler 🙂bugün 5.günüm sizde belirti oldu mu bugünlerde
Aslında hiç olmadığını zannettmistim ama 4.gunde bel agrım oldu meme hassasiyetim hiç yoktu reglden 10 gün önce baslar hassasiyet normalde hiçbir belirti olmadi bel ağrısı dışında o da 1 akşam hissettim gece yatarken yanık yanık agriyodu

Arkadaşlar elimde crinone jel ilacı(içerisinde 14 adet mevcut) kaldı , isteyene yollayacağım ilgilenenler mesajla ulaşabilir. Sadece kargo ücretini karşılamanız yeterli ilaç için ücret istemiyorum.

Eklentiler

• 8D00170E-F514-42DF-9A31-50B1BAFB3D4C.webp
    8D00170E-F514-42DF-9A31-50B1BAFB3D4C.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 22
Aslında hiç olmadığını zannettmistim ama 4.gunde bel agrım oldu meme hassasiyetim hiç yoktu reglden 10 gün önce baslar hassasiyet normalde hiçbir belirti olmadi bel ağrısı dışında o da 1 akşam hissettim gece yatarken yanık yanık agriyodu
Ben probiyotik yoğurt yiyorum evde yapıp ve ayrı satılıyor ondan içiyorum kefir hazır içsem olur mu acaba ilk transferim olacak benim bağışıklığım çok iyi turşuda tüketin diyorlar. bende bir yerde okumuştum turşu probiyotik kefir öneriyorlardı.

Back
X