Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında hiç olmadığını zannettmistim ama 4.gunde bel agrım oldu meme hassasiyetim hiç yoktu reglden 10 gün önce baslar hassasiyet normalde hiçbir belirti olmadi bel ağrısı dışında o da 1 akşam hissettim gece yatarken yanık yanık agriyodu
Arkadaşlar elimde crinone jel ilacı(içerisinde 14 adet mevcut) kaldı , isteyene yollayacağım ilgilenenler mesajla ulaşabilir. Sadece kargo ücretini karşılamanız yeterli ilaç için ücret istemiyorum.
Aslında hiç olmadığını zannettmistim ama 4.gunde bel agrım oldu meme hassasiyetim hiç yoktu reglden 10 gün önce baslar hassasiyet normalde hiçbir belirti olmadi bel ağrısı dışında o da 1 akşam hissettim gece yatarken yanık yanık agriyodu
Ben probiyotik yoğurt yiyorum evde yapıp ve ayrı satılıyor ondan içiyorum kefir hazır içsem olur mu acaba ilk transferim olacak benim bağışıklığım çok iyi turşuda tüketin diyorlar. bende bir yerde okumuştum turşu probiyotik kefir öneriyorlardı.