• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer

Merhaba
Transferimin 10. Günü ama hiç bir belirti yok kızlar neden acaba
Benimde 3.günü bendede öyle.Sadece bel ağrım oldu birazcık oda geçti hemen canım
Merhaba kızlar , bir belirti aramayın bel ağrısı ve kasık ağrısı dışında hissedilen bir sey olmuyor. Ama bu olumsuz olduğu anlamina gelmez belirtiler eğer pozitifse sonuç 6. Haftadan sonra basliyor

Çok kafaya takmamak gerekıyor.Ama insan düşünmeden duramıyor.Şuan hareketmi etsem hiç etmesemmi ne yesem ne içsem dıye araştırıyorum sürekli

Merhaba

Merhaba kızlar , bir belirti aramayın bel ağrısı ve kasık ağrısı dışında hissedilen bir sey olmuyor. Ama bu olumsuz olduğu anlamina gelmez belirtiler eğer pozitifse sonuç 6. Haftadan sonra basliyor
Sendemi tüp bebekle anne oldun canım?yada hamilemisin?

Sendemi tüp bebekle anne oldun canım?yada hamilemisin?
Evet tüp bebek canim hamileyim şuan şükür ilk denemede tuttu. Ama hic belirti yaşamadım ve yaşanmıyor da kendi transfer donemimdeki arkadaslarimdan biliyorum. Tabi o donem heyecanla bir belirti ariyor herkes hakli olarak ben suan aramayin desemde aramaya devam edeceksiniz :) engel olunmuyor biliyorum inşallah hayirli sonuclar alin

Evet tüp bebek canim hamileyim şuan şükür ilk denemede tuttu. Ama hic belirti yaşamadım ve yaşanmıyor da kendi transfer donemimdeki arkadaslarimdan biliyorum. Tabi o donem heyecanla bir belirti ariyor herkes hakli olarak ben suan aramayin desemde aramaya devam edeceksiniz :) engel olunmuyor biliyorum inşallah hayirli sonuclar alin
Allah sağlıkla kucağına aldırsın🤲🏻🤲🏻Transfer sonrası ilk 1hafta nelere dikkat ettin peki öğrenebılırmıyım güzel anne♥️♥️♥️😍😍

Allah sağlıkla kucağına aldırsın🤲🏻🤲🏻Transfer sonrası ilk 1hafta nelere dikkat ettin peki öğrenebılırmıyım güzel anne♥️♥️♥️😍😍
Ben sansli olanlardanim sanırım kayinvalidemlerin yaninda kaldim 10 gun elimi hic bir seye attirmadilar izin aldım işten yattim dinlendim kitap okudum düzenli yemek yedim o kadar 🥰 ama baktığında bu dediklerim benim icin cok kiymetliydi isim stresli ve yorucuydu yılardır dogru duzgun izin yapmiyordum hem vucudum dinlendi hem stresten uzak kaldim hem temizlik yemek derdim olmadi yazlikta olduğum için açık havadaydim. Genel olarak önerim hasta gibi yatmak degil ama kendini yormaktan uzak durmak yönünde olur 🙏🙏💞💞geri bebisine kalmis inşallah saglikla tutunsun

İnşallah canım.Bende dinlrnıyorum ama bu süreçte hiç hareket etmemekte kötü diye tedirgin olup.Kalkıp ufak tefek hareket edıyorum.Duş nasıl ve kçıncı günden itibaren aldın?

İnşallah canım.Bende dinlrnıyorum ama bu süreçte hiç hareket etmemekte kötü diye tedirgin olup.Kalkıp ufak tefek hareket edıyorum.Duş nasıl ve kçıncı günden itibaren aldın?
Yok dedim ya hasta gibi yatmak degil dedigim hareket yine lazim kan dolasmi için ama ben uzun zamandir tatilde yapmadığım icin bolca dinlendim açıkçası bi otarafa yattim bir bu taraga 🙈 3. Gunden sonra aldim ilk duşumu ılık ve kısa ama bu dönem çok ılık icin uygun olmassa hasta olmayasin diye bir tık sicak olabilir ama hizli oturarak alir cikarsin

Yok dedim ya hasta gibi yatmak degil dedigim hareket yine lazim kan dolasmi için ama ben uzun zamandir tatilde yapmadığım icin bolca dinlendim açıkçası bi otarafa yattim bir bu taraga 🙈 3. Gunden sonra aldim ilk duşumu ılık ve kısa ama bu dönem çok ılık icin uygun olmassa hasta olmayasin diye bir tık sicak olabilir ama hizli oturarak alir cikarsin
Sağol canım bilgi verdiğin için♥️♥️

Back
X