Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferimin 10. Günü ama hiç bir belirti yok kızlar neden acaba
Merhaba kızlar , bir belirti aramayın bel ağrısı ve kasık ağrısı dışında hissedilen bir sey olmuyor. Ama bu olumsuz olduğu anlamina gelmez belirtiler eğer pozitifse sonuç 6. Haftadan sonra basliyorBenimde 3.günü bendede öyle.Sadece bel ağrım oldu birazcık oda geçti hemen canım
Test yaptınız mı acabaTransferimin 10. Günü ama hiç bir belirti yok kızlar neden acaba
Sendemi tüp bebekle anne oldun canım?yada hamilemisin?Merhaba
Merhaba kızlar , bir belirti aramayın bel ağrısı ve kasık ağrısı dışında hissedilen bir sey olmuyor. Ama bu olumsuz olduğu anlamina gelmez belirtiler eğer pozitifse sonuç 6. Haftadan sonra basliyor
Evet tüp bebek canim hamileyim şuan şükür ilk denemede tuttu. Ama hic belirti yaşamadım ve yaşanmıyor da kendi transfer donemimdeki arkadaslarimdan biliyorum. Tabi o donem heyecanla bir belirti ariyor herkes hakli olarak ben suan aramayin desemde aramaya devam edeceksiniz :) engel olunmuyor biliyorum inşallah hayirli sonuclar alinSendemi tüp bebekle anne oldun canım?yada hamilemisin?
Allah sağlıkla kucağına aldırsınEvet tüp bebek canim hamileyim şuan şükür ilk denemede tuttu. Ama hic belirti yaşamadım ve yaşanmıyor da kendi transfer donemimdeki arkadaslarimdan biliyorum. Tabi o donem heyecanla bir belirti ariyor herkes hakli olarak ben suan aramayin desemde aramaya devam edeceksiniz :) engel olunmuyor biliyorum inşallah hayirli sonuclar alin
Ben sansli olanlardanim sanırım kayinvalidemlerin yaninda kaldim 10 gun elimi hic bir seye attirmadilar izin aldım işten yattim dinlendim kitap okudum düzenli yemek yedim o kadarAllah sağlıkla kucağına aldırsınTransfer sonrası ilk 1hafta nelere dikkat ettin peki öğrenebılırmıyım güzel anne
![]()
Yok dedim ya hasta gibi yatmak degil dedigim hareket yine lazim kan dolasmi için ama ben uzun zamandir tatilde yapmadığım icin bolca dinlendim açıkçası bi otarafa yattim bir bu taragaİnşallah canım.Bende dinlrnıyorum ama bu süreçte hiç hareket etmemekte kötü diye tedirgin olup.Kalkıp ufak tefek hareket edıyorum.Duş nasıl ve kçıncı günden itibaren aldın?
Ekim ayı transfer yaptıranlar buraya,başlığına gel istersenBenimde bugün transferimin 5. Günü
Benimde hiç belirtim yok
Sağol canım bilgi verdiğin içinYok dedim ya hasta gibi yatmak degil dedigim hareket yine lazim kan dolasmi için ama ben uzun zamandir tatilde yapmadığım icin bolca dinlendim açıkçası bi otarafa yattim bir bu taraga3. Gunden sonra aldim ilk duşumu ılık ve kısa ama bu dönem çok ılık icin uygun olmassa hasta olmayasin diye bir tık sicak olabilir ama hizli oturarak alir cikarsin
Ordayım zaten canımEkim ayı transfer yaptıranlar buraya,başlığına gel istersen
Hahahah heyecandan panikten gözümde görmemişOrdayım zaten canım![]()
Bendede hiç belirti yok azıcık oldu geçtiOrdayım zaten canım![]()
Bendede aynı çok az oldu geçti inşallah güzel sonuçlar alırızBendede hiç belirti yok azıcık oldu geçti
İnşallah canımBendede aynı çok az oldu geçti inşallah güzel sonuçlar alırız