Bende süreç şu şekilde ilerledi, önce rahim filmi çekildi ve hormonlarıma bakıldı ama amh bakılmamış nedense, sonra muayenede çok az yumurtam olduğu tespit edildi ve doktor bir an önce tüp bebeğe başlamamız gerektiğini ama bunun öncesinde prp be egzozom yöntemiyle uyuyan yumurtaların uyanabileceğini ve yumurta sayısında yükselme olabileceğini söyledi , biz ertesi gün randevu alıp hemen prp ve egzozom yaptırmaya karar verdik, önce sabah erkenden gidip kan verdik kan sonucunu öğleden sonra 2 ya kadar bekledik sonra odaya aldılar çok az anestezi verip 10 dk bir işlemle her iki uygulama da yapıldı korkulacak bir şey yok , ağrı da olmadı uyandığınızda her şey bitmiş oluyor normal hyatınıza dönüyorsunuz , bu sırada doğal gebelik oluşan hastalar da olmuş dilerim onlardan biri de ben olurum

sonra ilk adeti oldum ve amh testi yaptırdım , ardından 2. Adetin 3. Günü gel dedi adet olursam 3. Gün gideceğim tekrar muayene edilip yumurtalarımın durumuna bakılacak, fiziksel olarak yumurtlama dönemindeki gibi hafif kaşık ağrılarım ve hafif akıntım var ben bunu yumurtlama olarak yorumluyorum bu hafta tekrar amh ve fsh baktırıcam bence ilerleme oldu öyle hissediyorum :)