- 22 Nisan 2024
- 48
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi bedddddbaht
arkadaşlar bilgisi olan var mı kötü kalite iki embriyo transfer oldum bugün 2. Günüm bel ağrım var normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kotu kalite derken kalitesi ne ?arkadaşlar bilgisi olan var mı kötü kalite iki embriyo transfer oldum bugün 2. Günüm bel ağrım var normal mi
Merhaba ilk birkaç gün bel kasık ağrısı olması normaldirarkadaşlar bilgisi olan var mı kötü kalite iki embriyo transfer oldum bugün 2. Günüm bel ağrım var normal mi
Kötü kalite nasıl olur ki? Kalitesi kötü olan embriyo dondurulmaz aslındaarkadaşlar bilgisi olan var mı kötü kalite iki embriyo transfer oldum bugün 2. Günüm bel ağrım var normal mi
arkadaşlar bilgisi olan var mı kötü kalite iki embriyo transfer oldum bugün 2. Günüm bel ağrım var normal mi
Ya teşekkür ederim kötü kalite diye umutsuz konuşunca doktor kendimi kötü hissediyorumSakin olun lütfen. Ben test yapana kadar regl olcam zannettim. Adetle bire bir aynı ağrılarım vardı.
Teşekkür ederimMerhaba ilk birkaç gün bel kasık ağrısı olması normaldirendişelenmeyin
Kotu kalite derken kalite
Beni 4 gün embriyolarım a orta kalite dediler ve 5 . Gün transfer olacağım ı söylediler fakat 5. Gün aradıklarında istedikleri kalitede değil dondurma ya uygun değil transfere de büyük ihtimalle tutmaz ama siz istiyorsanız yapalım dediler bende istiyorum dedim transfer sırasında c kalite dedi doktoru. Hatta 2 tane transfer ettiler diğerlerini dondurmadılar bileKotu kalite derken kalitesi ne ?
Zaten dondurmadılar transferi de benim isteğim ile yaptılar yoksa onu bile yapmayacaklardoKötü kalite nasıl olur ki? Kalitesi kötü olan embriyo dondurulmaz aslında
Anladım, hayırlısı olsun. Bel ağrısı normal yoğun ilaç kullandığımız içinZaten dondurmadılar transferi de benim isteğim ile yaptılar yoksa onu bile yapmayacaklardo
Tamamdır teşekkür ederimAnladım, hayırlısı olsun. Bel ağrısı normal yoğun ilaç kullandığımız için
Cok sasirdim normalde gebelik vaadetmeyen embriyo transfer edilmez size gebelik vaadediyor dedilermiBeni 4 gün embriyolarım a orta kalite dediler ve 5 . Gün transfer olacağım ı söylediler fakat 5. Gün aradıklarında istedikleri kalitede değil dondurma ya uygun değil transfere de büyük ihtimalle tutmaz ama siz istiyorsanız yapalım dediler bende istiyorum dedim transfer sırasında c kalite dedi doktoru. Hatta 2 tane transfer ettiler diğerlerini dondurmadılar bile
Siz nerde yaptirdiniz yaa cok soru soruyorum kusura bakmayin ama size boyle bisey soyleyip sizin modunuzu dusurmusler zaten. Oncelikli olan sizin psikolojiniz bu surecte insaAllah pozitif sonuc alirsinizÇok düşük ihtimalle gebe kalabilirsin dediler
Keşke 3 gün embriyosu olarak yapsalarmışCok sasirdim normalde gebelik vaadetmeyen embriyo transfer edilmez size gebelik vaadediyor dedilermi
Adana başkent hastanesinde inşallah pozitif görürüm ama sanmıyorumSiz nerde yaptirdiniz yaa cok soru soruyorum kusura bakmayin ama size boyle bisey soyleyip sizin modunuzu dusurmusler zaten. Oncelikli olan sizin psikolojiniz bu surecte insaAllah pozitif sonuc alirsiniz
keşkeKeşke 3 gün embriyosu olarak yapsalarmış
Keske gercekten cok şaşırdım. Ne emekler veriliyor bu sureceKeşke 3 gün embriyosu olarak yapsalarmış
Uzulmeyin lutfen ben 14 sene sonra tup bebek annesi oldum. Defalarca tedavi oldum insaAllah sizinde yuzunuz guler.Adana başkent hastanesinde inşallah pozitif görürüm ama sanmıyorum![]()
Amin inşallah şu an çoçuğunuz vardı r sizinde inşallahUzulmeyin lutfen ben 14 sene sonra tup bebek annesi oldum. Defalarca tedavi oldum insaAllah sizinde yuzunuz guler.