• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer

Papatyam__321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
808
150
33
35
Merhaba herkese 8 hazıran transfer oldum daha önce Aralık'ta transfer olmuştum tutmadı geriye 4 tane embiryom kalmıstı 2 tane 3. Gün 2 tane de 5. Gün doktorum 3. Günleri çözdürüp 5. Güne gitmesini bekleyelim dedi ve blostokist olmuş 1 adet 5. Gün Emnirypsu transfer edildi neler yapmam gerek fikirlerinze açıgım

Evde bol bol dinlen ama tamamen hareketsiz kalma. Arada kalkıp 2 dk yürü mesela. Ayakta kalıp uzun uUn ev işi yemek vs yapma dikkatli ol yani . Ben beslenmeme dikkat ettim. Şekeri sıfırladım resmen. Birde kahve çok severim onuda bıraktım. Kafeşn çok zararlı embriyo tutunmasına. Çok canım isterse bir fincan iç ama önemli değilse hiç içme. Bitkisel çayları sakın içme dedi dr um. Ve bol protein tüketiyorum et yumurta vs. Gerisi Allaha kalmış. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Benimde 16. Haziran test günüm dualarınızı beklerim🙏🙏🪬

Sizin 5 miydi? Belirtiniz var mı?
Benim 5 tane embiryom oluştu 1 tanesi aralıkta transfer yapıldı 5. Gün embiryosunda kalitesi 4 Ba şeklindeydi tutmadı biraz yükseldi değerim geriye düştü 3.5 e kadar yükselmişti şimdi tekrar transfer oldum 2 tane 3. Gün 2 tane de 5. Gün embiryom kalmıstı doktorum 3. Günleri çözdürüp 5. Güne gidecek mi diye gözlem yapalım dedi blostokist 5. Gün embiryosu oluşmuş tek transfer yapıldı

Benim 5 tane embiryom oluştu 1 tanesi aralıkta transfer yapıldı 5. Gün embiryosunda kalitesi 4 Ba şeklindeydi tutmadı biraz yükseldi değerim geriye düştü 3.5 e kadar yükselmişti şimdi tekrar transfer oldum 2 tane 3. Gün 2 tane de 5. Gün embiryom kalmıstı doktorum 3. Günleri çözdürüp 5. Güne gidecek mi diye gözlem yapalım dedi blostokist 5. Gün embiryosu oluşmuş tek transfer yapıldı
Herhangi bi belirti hissediyor musunuz

Herhangi bi belirti hissediyor musunuz
Transferim zor oldu bayagı bir çaba sarf etti Dr farklı bir Dr ysptı transfer yapılacak yere kadar ulasamadı karnımdan baskı uygulandı felan neyse eve geldim hiç birşey yoktu takı bu güne kadar sabahtan beri belim bacaklarım ve kasıklarım agrıyor transfer günü bile agrım vsrdı benim sürekli kasıklarım agrır belirti olarak sayamıyorum biraz baharatlı yiyecekler yemiştim o yüzden de mide yanmam var onun dışımda birşey yok ve benim ilk transferimfe de 3. Gün başlamıstı agrılarım sizin belirtiniz var mı?

Transferim zor oldu bayagı bir çaba sarf etti Dr farklı bir Dr ysptı transfer yapılacak yere kadar ulasamadı karnımdan baskı uygulandı felan neyse eve geldim hiç birşey yoktu takı bu güne kadar sabahtan beri belim bacaklarım ve kasıklarım agrıyor transfer günü bile agrım vsrdı benim sürekli kasıklarım agrır belirti olarak sayamıyorum biraz baharatlı yiyecekler yemiştim o yüzden de mide yanmam var onun dışımda birşey yok ve benim ilk transferimfe de 3. Gün başlamıstı agrılarım sizin belirtiniz var mı?
Benim de ağrılarım var kasık bel ve bacakta ama iğnelerden de olur diye hiç belirti olarak göremedim canım

Back
X