Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test derken idrar mi ev testiKızlar transferin 8.günü öğle vakti test yapıp negatif gören varmı hatta negatif görüpte ertesine pozitif olan varmı ?
Abla benimkinede bakarmısınız lütfen transferden sonra 5. Gün dondurulmş 5. Gün embriyosuyduTest derken idrar mi ev testi
Test artimed markaysa silik cikiyo onda prodictor test alip dene erken test. Kac yasindasin ilk denememiAbla benimkinede bakarmısınız lütfen transferden sonra 5. Gün dondurulmş 5. Gün embriyosuydu
Abla söylediğin marka ile yaprtm ilk deneme yaş 25Test artimed markaysa silik cikiyo onda prodictor test alip dene erken test. Kac yasindasin ilk denememi
Artimed belli mawi mor arasi oluyo kabi ins wardir daha kan wermene war kan bile en az 10gunde belli sewiyeye geliyo idrar icin cok erken bence 10cu gunde tekrar yap ama prodictor erken test alip onla yap test gununu soylediler mi 12 gundemi wereceksinAbla söylediğin marka ile yaprtm ilk deneme yaş 25
Bana 9 gün sonra twst yapablirsin dediler testte buymuşArtimed belli mawi mor arasi oluyo kabi ins wardir daha kan wermene war kan bile en az 10gunde belli sewiyeye geliyo idrar icin cok erken bence 10cu gunde tekrar yap ama prodictor erken test alip onla yap test gununu soylediler mi 12 gundemi wereceksin
Ovitrella vurunmadi isen sanki var gibi siyah beyaza çevir fotoğrafi orda gözükür bize paylaşırken çözünürlük gidiyoAbla benimkinede bakarmısınız lütfen transferden sonra 5. Gün dondurulmş 5. Gün embriyosuydu
Ewet dogru tam onu soracaktim bende. Owitrelle yada farkli catlatma ignesi oldunmu transfer oncesi yada sonrasiOvitrella vurunmadi isen sanki var gibi siyah beyaza çevir fotoğrafi orda gözükür bize paylaşırken çözünürlük gidiyo
YOk ben sadece progeston dex vuruorm progeston ampul asprin enox iğneOvitrella vurunmadi isen sanki var gibi siyah beyaza çevir fotoğrafi orda gözükür bize paylaşırken çözünürlük gidiyo
Donmuş transfer o zamanYOk ben sadece progeston dex vuruorm progeston ampul asprin enox iğne
Evet evet erken gebelik testlerindenTest derken idrar mi ev testi
Ewet dogru tam onu soracaktim bende. Owitrelle yada farkli catlatma ignesi oldunmu transfer oncesi yada sonrasi
Donmuş transfer o zaman
Donmuş transfer o zaman
Evet abla siyah beyaz olmuor foto yapıorm galeride ama buraya yükliyemiormDonmuş transfer o zaman
Belli olmaz kan testine kadar bekle daha zaman warEvet evet erken gebelik testlerinden
War gibi ama suan cok erken daha yeni tutunma basliyo 5ci gunde 8cu gun sabah ilk idrarla tekrar erken test yapEvet abla siyah beyaz olmuor foto yapıorm galeride ama buraya yükliyemiorm
Nimo erken gebelik testi markası ilk defa duydum o markayı aslında sabah ilk idrarla yapsam daha iyi olurdu belki şimdi bu saatte yapınca hem negatif gördüm hemde 8.günüm belki ondandır dedimBelli olmaz kan testine kadar bekle daha zaman war
Herkesin tutunma gunu farkli 5ci gun olsa bile embriyo hemem tutunmaya biliyo yada degeriniz yukselmiyo kan verseniz bile suan 50nin altinda cikabilir buda testlerde gorunmez 50 altinda cikmiyo diye biliyorum idrar testlerindeNimo erken gebelik testi markası ilk defa duydum o markayı aslında sabah ilk idrarla yapsam daha iyi olurdu belki şimdi bu saatte yapınca hem negatif gördüm hemde 8.günüm belki ondandır dedim
Nimo da iyi cok yaniltmiyo galiba bnmde transfer sonrasi 2ci gunum zaman gecmiyoNimo erken gebelik testi markası ilk defa duydum o markayı aslında sabah ilk idrarla yapsam daha iyi olurdu belki şimdi bu saatte yapınca hem negatif gördüm hemde 8.günüm belki ondandır dedim
Bana da ilk günlerde geçmiyordu hala geçmiyor 8.günüm bugünNimo da iyi cok yaniltmiyo galiba bnmde transfer sonrasi 2ci gunum zaman gecmiyo![]()
Belkide hafta sonu kan vereceğim zaten onda belli olurHerkesin tutunma gunu farkli 5ci gun olsa bile embriyo hemem tutunmaya biliyo yada degeriniz yukselmiyo kan verseniz bile suan 50nin altinda cikabilir buda testlerde gorunmez 50 altinda cikmiyo diye biliyorum idrar testlerinde