• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer

İns tutunmustur tek embriyomu
Tek embriyo teste gönderdik sağlıklı gelen birtane embriyoydu iki tane daha vardı ama onlar da 3.gün embriyosu olduğu için sonucları çıkmadı haliyle doktorum dondurdu o ikiyi sadece 1 tane yi transfer yaptı sağlıklı diye

Tek embriyo teste gönderdik sağlıklı gelen birtane embriyoydu iki tane daha vardı ama onlar da 3.gün embriyosu olduğu için sonucları çıkmadı haliyle doktorum dondurdu o ikiyi sadece 1 tane yi transfer yaptı sağlıklı diyi
İns tutunmustur guzel.haberini werirsin

İnsAllah ne sorununuz vardi tup bebek yapma sebebiniz neydi
Üç yıllık evliyim fakat düzenli bir ilişkim olmasına rağmen çocuğumuz olmuyordu 1 buçuk yıllık evliyken düşük yaptım beş haftalık sonrasında tüplerim kapanmış rahim filmi çektirdim sadece sağ tüpüm açıldı doktor şansımı % 50 olduğunu söyledi iki ay dene olmadı tüp bebek yaptıracaksın dedi iki ay denedim olmadı sonrasında tüp bebek için başvurdum tam transfer sürecine kadar geldim yumurtalarım teste gönderildi fakat 30 yumurtadan sadece elimde iki yumurta kaldı onlarda sendromlu çıktı imha ettiler bu ikinci tüp bebek denemem olacak transfer yapılmadı birinde ama şu an ilk transferim yapıldı

Üç yıllık evliyim fakat düzenli bir ilişkim olmasına rağmen çocuğumuz olmuyordu 1 buçuk yıllık evliyken düşük yaptım beş haftalık sonrasında tüplerim kapanmış rahim filmi çektirdim sadece sağ tüpüm açıldı doktor şansımı % 50 olduğunu söyledi iki ay dene olmadı tüp bebek yaptıracaksın dedi iki ay denedim olmadı sonrasında tüp bebek için başvurdum tam transfer sürecine kadar geldim yumurtalarım teste gönderildi fakat 30 yumurtadan sadece elimde iki yumurta kaldı onlarda sendromlu çıktı imha ettiler bu ikinci tüp bebek denemem olacak transfer yapılmadı birinde ama şu an ilk transferim yapıldı
Anladim hayirlisi olsun bendede pcos war tirot war sag tupum kapali 8senelik ewliyim catlatma igmesiyle bi kere kimyasal olustu testte gordugum gun kanamam oldu dustu baskada hic gebelik olmusmamisti oyle olunca tup bebege basladik genetik testleri istediler pihtilasmasa cikti simdi full paket oldum yani 13 toplandi 5 saglikli dediler 3u dollendi 2si yasadi ama onlarda 3cu gun dolduruldu biri orta kalite biri iyi kaliteydi 2side ptesi 12 de transfer edildi beklemedeyiz bakalim Allah nasip ettiyse olur

Anladim hayirlisi olsun bendede pcos war tirot war sag tupum kapali 8senelik ewliyim catlatma igmesiyle bi kere kimyasal olustu testte gordugum gun kanamam oldu dustu baskada hic gebelik olmusmamisti oyle olunca tup bebege basladik genetik testleri istediler pihtilasmasa cikti simdi full paket oldum yani 13 toplandi 5 saglikli dediler 3u dollendi 2si yasadi ama onlarda 3cu gun dolduruldu biri orta kalite biri iyi kaliteydi 2side ptesi 12 de transfer edildi beklemedeyiz bakalim Allah nasip ettiyse olur
Amin rabbim hakkınızda hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli inşallah

Kaç tane iğne yapıyorsunuuz ? Göbekten mi kalçadan mı bu iğneler ?benimde 3.gün 4 embirio donduruldu transfer için bekliyorum
Benim oksapar war sabah gobekten yapiyorum progestan dex werdiler o kalcadan olacakmis ama daha baslamadim kanamam falan olursa kullanicam galiba.

Sizin sonuç belli
Oldu mu peki ? Pozitif mi yoksa transferden hemen sonra kullanılan ilaçlar mı bunlar ?
Bnm adetli baslandi igne pihtilasma cikti bende transfer oncesi adetiyle baslandi 20 ekimde oldm transfer ve hala dewam ediyorum hamilelij olursada 7ci aya kadar dewam edecekmisim 😭 kucuk hazir bi igne ama asiri yakiyo morartiyo progestan yada prolutex vurulmadim onlarida yaptiriyolarmis bana verildi progestan dex ama kanama olursa vurulacak.

Benim oksapar yerine ampul iğne verdi ama ben dexi göbekten yapıorm ampulu kalçadan
Bakmadim desem yeridir progestan igneye bnmde kalcadan olacak ozaman bnmkide dex degil ampul okadar cok ilac bisey warki zor beklemek zaten esktra zor
İlaclarim
sabah 3 estrofem
Oksapar igne sabah
Ogle yarim prednol hap
ogle Bemic c yada folic gun asiri donusumlu
Aksam cOraspin 1 tane
3 estrofemde aksam iciyorum
Sabah ogle aksamda progestan fitil war 2 saat yatis koyunca
İns bu kadar seye deger ve tutunurlar

Bakmadim desem yeridir progestan igneye bnmde kalcadan olacak ozaman bnmkide dex degil ampul okadar cok ilac bisey warki zor beklemek zaten esktra zor
İlaclarim
sabah 3 estrofem
Oksapar igne sabah
Ogle yarim prednol hap
Aksam cOraspin 1 tane
Okscapar bende kullandım ben kola gecmistim rahat oluyor öyle deneyin doktora sorup bi sağ bir soldan vurunca göbek dinlenmişti

İlaclarim
sabah 3 estrofem
Oksapar igne sabah
Ogle yarim prednol hap
Aksam cOraspin 1 tane
Canım benim içim dış hap ve iğne inanki sabah 3 estrofem 2 duphaston bir corasprin enox iğne ve göbekten iğne akşamda gene 2 estrofem 2 duphaston şeklinde günü kapatıorm

Back
X