- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi gulluu2308
-
Gün gün koyulaşmış hayırlı olsunArkadaşlar merhaba. 13 mayısta bır tane 5. Gün embrıyo transferım oldu. genetık bır problemım olduğu ıcın Pgt ile tüp bebek yaptırdık. Genetık testlerde 7 embrıyodan sadece 1 tane sağlıklı geldı ve transferım onaylandı. Bugun 9. Günüm . Ara ara kasık ağrım oluyor ve ıkı üç gündür göğüslerım çok şiş ve hassas. Benım gıbı olan var mı ?
Sormamda sakınca yoksa Genetik probleminiz neydi ? Pgt-m mi yaptırdınız?Arkadaşlar merhaba. 13 mayısta bır tane 5. Gün embrıyo transferım oldu. genetık bır problemım olduğu ıcın Pgt ile tüp bebek yaptırdık. Genetık testlerde 7 embrıyodan sadece 1 tane sağlıklı geldı ve transferım onaylandı. Bugun 9. Günüm . Ara ara kasık ağrım oluyor ve ıkı üç gündür göğüslerım çok şiş ve hassas. Benım gıbı olan var mı ?
Teşekkür ederım inşallah kan testınde yüksek değer görürürm pazar günüGün gün koyulaşmış hayırlı olsun
Merhaba genetık problemim 11 ve 22 kromozomlarım arasında dengeli translokasyon varmış 1 düşük 3 kimyasaldan sonra genetık test yaptırdım kendıme ve bu sekılde ogrendım. Bu yuzdende 5. Gün embrıyolarıma genetık test yaptırdımSormamda sakınca yoksa Genetik probleminiz neydi ? Pgt-m mi yaptırdınız?
Pgt-m mi embriyoya yaptırdığınız testMerhaba genetık problemim 11 ve 22 kromozomlarım arasında dengeli translokasyon varmış 1 düşük 3 kimyasaldan sonra genetık test yaptırdım kendıme ve bu sekılde ogrendım. Bu yuzdende 5. Gün embrıyolarıma genetık test yaptırdım
Hayır Pgt-APgt-m mi embriyoya yaptırdığınız test
AnladımHayır Pgt-A
Aslında tutunma oluyordu ama sağlıklı embrıyo tutunmuyordu bu yüzden de gebelık devam etmıyordu. O yüzden tüp bebeğe yoneldık sağlıklı embrıyo bulabılmek için. Birde bugun kı testımı ekleyeyımmAnladımSizin problem tutunmasıyla ilgiliymiş o zaman sanırım
Sizin pozitif sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah bizlerde dua edinAslında tutunma oluyordu ama sağlıklı embrıyo tutunmuyordu bu yüzden de gebelık devam etmıyordu. O yüzden tüp bebeğe yoneldık sağlıklı embrıyo bulabılmek için. Birde bugun kı testımı ekleyeyımm
Var canım Hadı hayırlısıArkadaşlar merhaba. 13 mayısta bır tane 5. Gün embrıyo transferım oldu. genetık bır problemım olduğu ıcın Pgt ile tüp bebek yaptırdık. Genetık testlerde 7 embrıyodan sadece 1 tane sağlıklı geldı ve transferım onaylandı. Bugun 9. Günüm . Ara ara kasık ağrım oluyor ve ıkı üç gündür göğüslerım çok şiş ve hassas. Benım gıbı olan var mı ?
Allah bekleyen umut eden ve hak eden herkese nasıp etsın inşallahSizin pozitif sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah bizlerde dua edin