• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer

gulluu2308

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
18
Arkadaşlar merhaba. 13 mayısta bır tane 5. Gün embrıyo transferım oldu. genetık bır problemım olduğu ıcın Pgt ile tüp bebek yaptırdık. Genetık testlerde 7 embrıyodan sadece 1 tane sağlıklı geldı ve transferım onaylandı. Bugun 9. Günüm . Ara ara kasık ağrım oluyor ve ıkı üç gündür göğüslerım çok şiş ve hassas. Benım gıbı olan var mı ?

Eklentiler

• AF797A16-E645-4ECF-8FFB-3F42378750F0.webp
    AF797A16-E645-4ECF-8FFB-3F42378750F0.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 88
Arkadaşlar merhaba. 13 mayısta bır tane 5. Gün embrıyo transferım oldu. genetık bır problemım olduğu ıcın Pgt ile tüp bebek yaptırdık. Genetık testlerde 7 embrıyodan sadece 1 tane sağlıklı geldı ve transferım onaylandı. Bugun 9. Günüm . Ara ara kasık ağrım oluyor ve ıkı üç gündür göğüslerım çok şiş ve hassas. Benım gıbı olan var mı ?
Gün gün koyulaşmış hayırlı olsun 🌸

Sormamda sakınca yoksa Genetik probleminiz neydi ? Pgt-m mi yaptırdınız?

Sormamda sakınca yoksa Genetik probleminiz neydi ? Pgt-m mi yaptırdınız?
Merhaba genetık problemim 11 ve 22 kromozomlarım arasında dengeli translokasyon varmış 1 düşük 3 kimyasaldan sonra genetık test yaptırdım kendıme ve bu sekılde ogrendım. Bu yuzdende 5. Gün embrıyolarıma genetık test yaptırdım

Merhaba genetık problemim 11 ve 22 kromozomlarım arasında dengeli translokasyon varmış 1 düşük 3 kimyasaldan sonra genetık test yaptırdım kendıme ve bu sekılde ogrendım. Bu yuzdende 5. Gün embrıyolarıma genetık test yaptırdım
Pgt-m mi embriyoya yaptırdığınız test 🌸

Anladım 🤗 Sizin problem tutunmasıyla ilgiliymiş o zaman sanırım
Aslında tutunma oluyordu ama sağlıklı embrıyo tutunmuyordu bu yüzden de gebelık devam etmıyordu. O yüzden tüp bebeğe yoneldık sağlıklı embrıyo bulabılmek için. Birde bugun kı testımı ekleyeyımm

Eklentiler

• B50E6841-EFAD-455C-980E-A02E67F3F14F.webp
    B50E6841-EFAD-455C-980E-A02E67F3F14F.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 68
Aslında tutunma oluyordu ama sağlıklı embrıyo tutunmuyordu bu yüzden de gebelık devam etmıyordu. O yüzden tüp bebeğe yoneldık sağlıklı embrıyo bulabılmek için. Birde bugun kı testımı ekleyeyımm
Sizin pozitif sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah bizlerde dua edin 🌸

Var canım Hadı hayırlısı 💕🙏

Back
X