tüp bebek transferden sonra 7. gün kanamam başladı

transfer sonrası kanaması gelenler

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .
bugün transferimin 7.günü, idrar testi yaptırsam çokmu erken olur kızlar sabırsızlıktan duramıyacağım gibi sanki:)

erken cnm 9. gün kanda çıkmıştı benim ilk denememde pozitifi görüm fakat düşükle sonuçlandı. şimdi 2 denememde 2 blastokist transfer edildi bekliyorum 3. günüm bugün heycanımı tahmin edebilirsin sende :)))

erken cnm 9. gün kanda çıkmıştı benim ilk denememde pozitifi görüm fakat düşükle sonuçlandı. şimdi 2 denememde 2 blastokist transfer edildi bekliyorum 3. günüm bugün heycanımı tahmin edebilirsin sende :)))

ilk yaşadığın duruma üzüldüm yellgreen:( inşallah 2.denemende güzel haberleri alırsın,ktabiki heycanını tahmin edebiliyorum etmezmiyim:)) genelde okduğum yorumlardan çıkardığım sonuç blastokist transferler daha olumlu sonuç veriyor;) bana gelince korkudan kan testimi yaptırmaya gidemiyorum,bugün transferin 13.günü yine idrar testi yaptım tine sonuç olumsuz moralım çok bozuldu sanırım tutunamadı küçük meleğim:(( yarın kan testine sırf mecburiyetten gidicem artık,hayırlısı olsun Rabbim en tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah..

Merhaba trasferimin 6 günü sabirsizlikla sonuçumun hamilelik testimi yapacağim günü sabirsizlikla bekliyorum. Benim ara ara kasık ağrıyorum oluyoo ve duş almada herhangi bir sorun olurmu

Back
X