- 9 Ekim 2011
- 187
- 146
Merhaba siteye uzun zamandir uyeyim ama yeni yaziyorum. Herkese hamişlikleri , transferleri hayirli olsun insaAllah. Şuan ve herzaman her yazıyı Her makaleyi yazilanlari okudum ve benimde yazasim geldi. Yaklasik 15 gunluk igne seruvenim oldu. Ancak ilaclar icin SSK ya basvurdum ve heyet raporu cikqrdim kendime , ilkinden deneyimli oldugum icin sorun yasamadim.
Ewt bu venim 2. Ci denemem 1. De calisirken yaptirdim transferden sonra izin aldim ama zihnim hep "tutar mi .acabq bana birsey derlermi.cokmu izin aliyorum." gibi sorularla karistirdim aklini ve sonuc negatif oldu. Eşimde senin parana ihtiyacim yok dedi ve calışmanı istemiorum diyerek beni cezbetti.
Pek tavsiye etmem ama benisten ayrildim bu yuzden..
.sasiracaksiniz belki ama benim bugun transferim gercekleşti 21.03.2015 saat 13:39 ve suan transfer sonraSi icin yaptiklari yazmak istiyorum :))
Opu islemimi 3gun once yaptilar ilgi olursa onu da yazarim :)
Embryolarim 3gunluk ve 1. Si 4 bolunnmeli 2.si daha geriden geiyormus 2bolunmei omus ama yine de 2side transfer oldu.
Ewt bu venim 2. Ci denemem 1. De calisirken yaptirdim transferden sonra izin aldim ama zihnim hep "tutar mi .acabq bana birsey derlermi.cokmu izin aliyorum." gibi sorularla karistirdim aklini ve sonuc negatif oldu. Eşimde senin parana ihtiyacim yok dedi ve calışmanı istemiorum diyerek beni cezbetti.
Pek tavsiye etmem ama benisten ayrildim bu yuzden..
.sasiracaksiniz belki ama benim bugun transferim gercekleşti 21.03.2015 saat 13:39 ve suan transfer sonraSi icin yaptiklari yazmak istiyorum :))
Opu islemimi 3gun once yaptilar ilgi olursa onu da yazarim :)
Embryolarim 3gunluk ve 1. Si 4 bolunnmeli 2.si daha geriden geiyormus 2bolunmei omus ama yine de 2side transfer oldu.