• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferi 7.gün

eladuran34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2025
6
2
1
27
Merhabalar kızlar, ben tüp bebek ikinci kez yaptırıyorum. Birincisinde zaten 2 tane embiryom vardı ve ikiside transfer sonrası negatif oldu. Başka merkezde İkinci kez ise 6 tane embiryo topladı. Rahim duvarı kalınlığım falan iyidi. Doktorum transferi gerçekleştirdi ve 3. Gün embiryosu iki tane koydu. Transfer günüyle tam 1 hafta oldu. İdrar testi yaptım ama negatif gördüm 😔 sizce negatifmidir. Gerçekten allah yardımcımız olsun bu süreci yaşayan bütün herkese🙏🏻

Merhabalar kızlar, ben tüp bebek ikinci kez yaptırıyorum. Birincisinde zaten 2 tane embiryom vardı ve ikiside transfer sonrası negatif oldu. Başka merkezde İkinci kez ise 6 tane embiryo topladı. Rahim duvarı kalınlığım falan iyidi. Doktorum transferi gerçekleştirdi ve 3. Gün embiryosu iki tane koydu. Transfer günüyle tam 1 hafta oldu. İdrar testi yaptım ama negatif gördüm 😔 sizce negatifmidir. Gerçekten allah yardımcımız olsun bu süreci yaşayan bütün herkese🙏🏻
Moralinizi bozmayın biraz daha bekleyin bence 🙏🏻

Endişelenmeyin erken yapmışsınız testi zaten, umutsuzluğa yer yok, güzel olur inşallah❤️

İdrarda negatif olup kanda çıkan çok gördüm. Moralinizi bozmayın kan gününüzü bekleyin derim ben 🙏🏻

Çok erken daha .
5. Gün olsa çıkar derdim ama 3. Gün erken .
İlk tup bebek transferimde 9. Gün idrar testi yapmistim hic silik de olsa çizgi görememistim.
Çok üzüldüm. baya tuvalete oturup adet olmayı beklemistim ıkınarak kuvvetli bir sekilde cunku leklelenmelerim vardı .silik bile olsa cizgi gormeyince ben adet oluyorum sandim 😔
12. Gün kan testi yaptırdım 58 çıkmıştı .🤷🏻‍♀️
Belki o yüzden tutunamadı düştü 😔

Çok erken daha .
5. Gün olsa çıkar derdim ama 3. Gün erken .
İlk tup bebek transferimde 9. Gün idrar testi yapmistim hic silik de olsa çizgi görememistim.
Çok üzüldüm. baya tuvalete oturup adet olmayı beklemistim ıkınarak kuvvetli bir sekilde cunku leklelenmelerim vardı .silik bile olsa cizgi gormeyince ben adet oluyorum sandim 😔
12. Gün kan testi yaptırdım 58 çıkmıştı .🤷🏻‍♀️
Belki o yüzden tutunamadı düştü 😔
Üzüldüm gerçekten😔 hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun çok zorlu ve yıpratıcı bi süreç gerçekten😔

Back
X