Tüp bebek transferi beta artışı yorumlara ihtiyacım var.

Teraziiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
424
253
53
31
Kızlar bugün transferimin yedinci günü beşinci gün akşamı beta verdim testte silik çıkınca 32.5 çıktı değer 7. Gün sabahı bu sabah verdim yani daha 48 saat bile olmadan 62.5 çıktı iyi midir kimyasal değildir dimi

Değeriniz güzel artmış kimyasal olup olmadığı için henüz erken

Yarın adet günüm zaten iki gün sonra da ikiye katlarda sıkıntı kalmaz kimyasalla ilgili dimi
Kimyasal bildiğim kadarıyla belli bir değere kadar çıkıp düşüyor o yüzden önemli olan değerinizin düşmemesi. İki katı şartıda yok %60 yeterli oluyor. Bende 8.gün 28le öğrenmiştim düşük değerle öğrenince 4kere falan kan vermiştim iki günde bir.

Ben artık bir daha Perşembe yaptircam. Rabbime emanet ediyorum her şey güzel olsun yeter

Çok erken yapmışsınz ben 7 gün 39 9 gün 121 11 gün 264 13 gün 764 cikti
Ya evet farkındayım da tuttu tutmadı mi derken silik çizgiyle öğrenince kan vermek zorunda hissettim insan emin olamıyor. Biliyim de bekliyim dedim de biz tüp bebek anneleri için evlat olmasından tutmasına kadar büyük kaygı galiba. Kese kalp atışı derken daha çok kaygı yasicaz doğana kadar sanırım.

güzel çıkmış değeriniz. katlanarak artar umarım. evet dertler betayla bitmiyor kesesi, kalbi, ikili testi vs derken derin nefes almam 13-14. haftayı buldu benim de...

Kesinlikle sonrası daha zormus

Merak ettim.sonucunun ne oldu acaba insAllah guzel olmuştur benim bugün 7. Gün

Heyecanla bekliyorum siz de yerleşme kanaması oldu mu acaba, benim 7. Günüm öyle bir şey olmadı henuz
Yok canım olmadı ne yerleşme kanaması ne başka bir şey şu anda da göğüs sisligim hariç bir şey yok. Belki daha erkendir bilemiyorum ama belirti olmamasına takılma sadece

Arkadaşlar benim bugün 9. Günüm kan testi yaptım 0.300 çıktı ben maalesef olumsuz olarak düşünüyorum ama doktorum da dahil etrafımdaki herkez iki gün sonra tekrar tahlil yap dediler çok ümitlenmek de istemiyorum ama böy yaşayıp da değerleri yükselen oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…