Tup Bebek Transferi Gerceklesen Ilk Gebelik Testini Bekleyen Kasim Ayi Anne Adaylari

[QUO"sevcanf, post: 37891947, member: 449173"]Aa ben yaptim 5. Gunu dun dayanamadim valla ama ilik suyla ayakta hemencik yapip ciktik[/QUOTE]
Bir sey olmaz kız hemen korkma. Biz ilişkiye bile görmedik valla yumurta toplamadan itibaren:)

[QUO"sevcanf, post: 37891947, member: 449173"]Aa ben yaptim 5. Gunu dun dayanamadim valla ama ilik suyla ayakta hemencik yapip ciktik
Bir sey olmaz kız hemen korkma. Biz ilişkiye bile görmedik valla yumurta toplamadan itibaren:)[/QUOTE]
Yok cnm ona benimde cesaretim yok transferden itibaren yapamam zaten kiymetli bizimkiler

esma_kavak1907, post: 37890820, member: 554021"]Tamam canim insallah banada nasip olur guzel haberleri vermek insallah dua edin[/QUOTE]
Dualarim sizinle. İnşallah benimki de kesin gebelik olur. Hala içimde şüpheler var çünkü. Zamanla hepimizin gönlünden geçenler gerçek olur inşallah. Opuyorum.

[QUOTEf, post: 37892073, member: 449173"]Bir sey olmaz kız hemen korkma. Biz ilişkiye bile görmedik valla yumurta toplamadan itibaren:)[/QUOTE]
Yok cnm ona benimde cesaretim yok transferden itibaren yapamam zaten kiymetli bizimkiler[/QUOTE]
Tabi simdiden eşlerin pabucu dama

Merhaba kizlar...Uzun zmandir goruseniyoruz...Sonuc bekleyenler sonuclarini aldimi??Gebe olan arkadaslarim hamilelil nasil gidiyor??Birbirimizi bilgilendirmeye devam edelim irtibati koparmayalim..

Meehaba kizlar bende bu ayin 24 de test yapicam insallah bebisler tutunmustur sizde pozitif sonuc alan arkadaslar belirtilerin nelerdi

Back
X