Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım benim. Allah razi olsun.Daha cok erken zaten onemli olan iki gunde bir iki kati degerinde yukselmesi...insallah hersey guzel olacak..tebrik ederim
Yasasin cok sevindim cnm varmiydi belirtin49.04 sonucum.
Kasıklarımda batma ve yanma gibi seyler var. Bugün biraz baş dönmesi yaşadımbir de. AArkadaşlar yatmak o kadar da oönemli değilmiş demek ki. Ben 4gun falan yattım ama sonrasında esimle tartıştık. Ağlama krizleri ve sinir krizi tepinmeler falan. Artık tutmaz diyordum ama. İnşallah tuttuYasasin cok sevindim cnm varmiydi belirtin
Kasıklarımda batma ve yanma gibi seyler var. Bugün biraz baş dönmesi yaşadımbir de. AArkadaşlar yatmak o kadar da oönemli değilmiş demek ki. Ben 4gun falan yattım ama sonrasında esimle tartıştık. Ağlama krizleri ve sinir krizi tepinmeler falan. Artık tutmaz diyordum ama. İnşallah tuttu
Batmalar ve yanma hissi vardi 3ya da 4. Günden itibaren. Bir de banyo yapmayın sakin. Ben yapmadım transferden sonra hiç. Sacimi yikadim sadece:) yüzüm sivilcelerle doldu.Öğrenmeden önce belirtin varmiydi
Canim kat kat artsin insallah degerlerin kucsginada rabbim almani nasip etsin darisi benim gibi olmayanlarin basina rabbim bizlerede nasip etsin49.04 sonucum.
Allah razi olsun canim benim. Sen denedin mi hiç ttüp bebek falan? Ben İnşikak Suresini okumanizi tavsiye eediyorum arkadaşlar. Bir de bir ipe Yasin Suresini 41defa okuyup her defasında bir düğüm atin. Toplamda 41 düğüm olacak. Bunu belinize baglayin arkadaşlar. Ben de bir ablamdan duyup yaptım. Onun da bebeği tutundu çok şükür.esma_kavak post: 37888900 .!.:Canim kat kat artsin insallah degerlerin kucsginada rabbim almani nasip etsin darisi benim gibi olmayanlarin basina rabbim bizlerede nasip etsin
denedim 4.denemem olucak inşallah bu birgündemi okunacak 41 yasin bele nezaman bağlıyoruz daha doğrusu ne zamn okuyup ne zaman bağlayalım saol bilgilerin için benim iki kimyasalım var bir negatif kısmet olmadı inşallah bu defa olur son tedavim olur ne diyeyimAllah razi olsun canim benim. Sen denedin mi hiç ttüp bebek falan? Ben İnşikak Suresini okumanizi tavsiye eediyorum arkadaşlar. Bir de bir ipe Yasin Suresini 41defa okuyup her defasında bir düğüm atin. Toplamda 41 düğüm olacak. Bunu belinize baglayin arkadaşlar. Ben de bir ablamdan duyup yaptım. Onun da bebeği tutundu çok şükür.
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah kat kat artsın değerin,darısı bizlerinde başına olsun..49.04 sonucum.
Ablam transferden hemen sonra okumus. Ben4.gun okudum. Lif ipi aldım elime o geçti. Okudukça amin dedikce düğüm attım. Yirmi dakika bile sürmedi. Bir çırpıda okuyup bağla beline. Hic çıkarma. İnşallah olur canım benim. İnsikak suresi de kısacık. Türkçesini aklina geldikçe oku netten. Olacak inşallah. Bir de eşim gobegime yirmi defa daire çizdi eliyle içine Ya Mübdi yazdı yirmi defa. Bunu da yapın. Yapanlar sonuç alıyor Allah in izniyle.denedim 4.denemem olucak inşallah bu birgündemi okunacak 41 yasin bele nezaman bağlıyoruz daha doğrusu ne zamn okuyup ne zaman bağlayalım saol bilgilerin için benim iki kimyasalım var bir negatif kısmet olmadı inşallah bu defa olur son tedavim olur ne diyeyim
Demek ki tutunuyor bebişin. Aynisi bende de oldu. Olacak inşallah. Duaları etmeyi ihmal etme canım.çok sevindin allah tamamına erdirsin inşallah kat kat artsın değerin,darısı bizlerinde başına olsun..
benim 4.günümdü, kasığımda batma ve yanma var dün çok az olmuştu ama bugun ayaktayken hep oluyo,sende de olmuş sanırım inşallah benimde tutunmuştur.
Saol canim yapicam cok saol insallah olur dedigin gibiAblam transferden hemen sonra okumus. Ben4.gun okudum. Lif ipi aldım elime o geçti. Okudukça amin dedikce düğüm attım. Yirmi dakika bile sürmedi. Bir çırpıda okuyup bağla beline. Hic çıkarma. İnşallah olur canım benim. İnsikak suresi de kısacık. Türkçesini aklina geldikçe oku netten. Olacak inşallah. Bir de eşim gobegime yirmi defa daire çizdi eliyle içine Ya Mübdi yazdı yirmi defa. Bunu da yapın. Yapanlar sonuç alıyor Allah in izniyle.
Bana haber vermeyi de unutma olur mu? Sen de çok sağ ol.Saol canim yapicam cok saol insallah olur dedigin gibi
Tamam canim insallah banada nasip olur guzel haberleri vermek insallah dua edinBana haber vermeyi de unutma olur mu? Sen de çok sağ ol.
Aa ben yaptim 5. Gunu dun dayanamadim valla ama ilik suyla ayakta hemencik yapip ciktikBatmalar ve yanma hissi vardi 3ya da 4. Günden itibaren. Bir de banyo yapmayın sakin. Ben yapmadım transferden sonra hiç. Sacimi yikadim sadece:) yüzüm sivilcelerle doldu.