- 10 Eylül 2018
- 478
- 346
- 103
- 31
- Konu Sahibi Esssslemmmm
Merhaba, hayırlı olsun inşallah. Belirtiniz var mıydı?167 çıktı 11.günde herhalde 1 tanesi tuttu diye tahmin ediyorum ama bilemeyiz tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, hayırlı olsun inşallah. Belirtiniz var mıydı?167 çıktı 11.günde herhalde 1 tanesi tuttu diye tahmin ediyorum ama bilemeyiz tabi
Ohh maşallah tek olsun bizim olsun kız ne güzel bı duygu Rabbim bizlere de yaşatsın inşallah canım167 çıktı 11.günde herhalde 1 tanesi tuttu diye tahmin ediyorum ama bilemeyiz tabi
Merhaba, hayırlı olsun inşallah. Belirtiniz var mıydı?
Ohh maşallah tek olsun bizim olsun kız ne güzel bı duygu Rabbim bizlere de yaşatsın inşallah canım
Ben de göğüs hassasiyetim azalınca tedirgin olmuştum siz öyle söyleyince rahatladım en azından normalmiş olabiliyormuş diye, kan verdim geldim bakalımBen verilen ilaçlar yüzünden belirti aramamaya çalıştım bence belirgin bir şey olmadı zaten en büyük yaşadığım belirti bel fıtığım var benim kasıktan bacağa vuran ara sıra ağrıydı bence. Adet olacağım zamanda ağrırdı ama bu kadar değil. Onun dışındakiler bence verilen ilaç etkileriydi halsizlik, bacak ağrısı, göğüs ağrısı vs. Göğüslerim aşırı ağrıyodu öğrenmeden 1 gün önce adet olmuş gibi azalmıştı mesela ben korkmuştum niye ağrı geçti diye ama nasip işte inşallah sizde alırsınız en güzel haberi hakkınızda en hayırlısını
Amin inşallah hayırlısı neyse onu nasip etsin Allahım. Sonucunuzu alınca banada haber verin dualarımdasınız![]()
Ben de göğüs hassasiyetim azalınca tedirgin olmuştum siz öyle söyleyince rahatladım en azından normalmiş olabiliyormuş diye, kan verdim geldim bakalım![]()
33 çıktı değerim ptesi tekrar kan testi yapılacak umarım yükselir sağlıklı bi şekildeÇıkınca haber verin bizede![]()
Teşekkür ederim canim alınca yazicam insallahBen verilen ilaçlar yüzünden belirti aramamaya çalıştım bence belirgin bir şey olmadı zaten en büyük yaşadığım belirti bel fıtığım var benim kasıktan bacağa vuran ara sıra ağrıydı bence. Adet olacağım zamanda ağrırdı ama bu kadar değil. Onun dışındakiler bence verilen ilaç etkileriydi halsizlik, bacak ağrısı, göğüs ağrısı vs. Göğüslerim aşırı ağrıyodu öğrenmeden 1 gün önce adet olmuş gibi azalmıştı mesela ben korkmuştum niye ağrı geçti diye ama nasip işte inşallah sizde alırsınız en güzel haberi hakkınızda en hayırlısını
Amin inşallah hayırlısı neyse onu nasip etsin Allahım. Sonucunuzu alınca banada haber verin dualarımdasınız![]()
33 çıktı değerim ptesi tekrar kan testi yapılacak umarım yükselir sağlıklı bi şekilde![]()
11.gündü. inşallah katlanır değerim, önemli olan katlanmasıymış. 7 yıldır ilk defa pozitifi gördüm buna bile şükrediyorumYaa hayırlı olsun canımm katlanır inşallah ferah tutalım içimizi. Kaçıncı günündü bugün?
11.gündü. inşallah katlanır değerim, önemli olan katlanmasıymış. 7 yıldır ilk defa pozitifi gördüm buna bile şükrediyorum
Ben de iyi tutuyorum düşüncelerimi canım sonuçta bu bile bi mucizeİnşallah katlanır ikimizinki de ferah tutalım içimizi bende 7 senedir evliyim
3 buçuk yıldır istiyorduk ilk defa pozitifi gördüm çok şükür inşallah devam eder. Değerini benim değere göre düşünme üçüz olup 40larla öğrenenler var beta hcg kişiye göre değişiyomuş. Önemli olan katlanması hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yarın vercem ben bidaha kanı bakalım ne çıkacak
Kacıncı gün embriyolosuydu acaba11.gündü. inşallah katlanır değerim, önemli olan katlanmasıymış. 7 yıldır ilk defa pozitifi gördüm buna bile şükrediyorum
Merhaba her şey yolundadır inşallahBen de iyi tutuyorum düşüncelerimi canım sonuçta bu bile bi mucizeinşallah ptesi değerim yükselmiş olur sağlıkla kucağımıza alırız, ağustos bebekleri olacak
![]()
Ohh maasallah annesi sağlıklı hayırlı Allah yolunda bı bebeğin geliyorrr167 çıktı 11.günde herhalde 1 tanesi tuttu diye tahmin ediyorum ama bilemeyiz tabi
Ayyy maşallah Allah razi olsun beni o kadar umutlandirdiniz ki. 22 aralikta 5. Gun 4 bb embriyo transferim oldu biraz moralim bozulmustu acaba bu kalite de olur mu ki diye rabbime sukurler olsun sizin yazinizi gordum Allahim miniginizin gelisimini guzel tamamlayip kucağıniza almayi nasip etsin. 3 ocak test gunum umarim bende pozitifi gorurum rabbim nasip etsin yuzumuzu guldursun5.gun embriyosu 4bc kalitesi. Bende belirti felan pek olmadi aslinda adet olcak gibi hissettim hatta kendimi kesin tutmadi dedim10.gun idrarda cikti sonrasi kan tahlilinde.gunler gecmiyo o testi yaparken hele bayilicam sandim bi ara
Insallah allah nasip eder biz minigi kucagimiza aldik darisi sizlerin basinaAyyy maşallah Allah razi olsun beni o kadar umutlandirdiniz ki. 22 aralikta 5. Gun 4 bb embriyo transferim oldu biraz moralim bozulmustu acaba bu kalite de olur mu ki diye rabbime sukurler olsun sizin yazinizi gordum Allahim miniginizin gelisimini guzel tamamlayip kucağıniza almayi nasip etsin. 3 ocak test gunum umarim bende pozitifi gorurum rabbim nasip etsin yuzumuzu guldursun![]()