Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

1518 tl. Eczaneden alıp reçete ettirip evde hemşireye veya devlet hastanesinde taktıracağım. Özelde 10 15 bin gibi bir fiyat istiyorlar. Valla artık o kadar masraftan yorulduk ki nereden me kadar karaktersiz edebilirim onu arıyoruz.
Önce yavaş olarak serumu alacağım yaklaşık 6-8 saat kadar, ardından 500 ml izotonik serum hızlıca. Rahim kalınlaşmaya başlanacak tedavinin 14.günü, 22.günü ve test günü eğer pozitif olursa 3.sü takılacak
Karaktersiz diye birşey çıkmış. Anlayamadım çok özür dilerim 🤭kar edebiliriz yazmıştım oysa ki. Tekrardan özür

Teşekkür ederim ben de omega 3 kullanıyorum suan sadece, gidince sorucam mutlaka. Dvit baktıracağım ben de carşamba günü kesin düşüktür de bi bakayım gene de. Katil hücre olmasına karsın böyle bir önlem almaları iyi olmuş bu da oldukça sık görülen bişiy görüyorum hep. Embriyo glue kullanacak mısınız peki ? Onu da uygulayan doktorlar var.
2024 eylül dekinde yapılmıştı 2025 mayıs ta yapılmadı. Ama ikiside aynı sonla bitti. Hatta eylül kimyasal 2025 mayıs düşük ile sonuçlandı. Psikolojik olarak rahat olmak için bile yaptırılır. ☺

1518 tl. Eczaneden alıp reçete ettirip evde hemşireye veya devlet hastanesinde taktıracağım. Özelde 10 15 bin gibi bir fiyat istiyorlar. Valla artık o kadar masraftan yorulduk ki nereden me kadar karaktersiz edebilirim onu arıyoruz.
Önce yavaş olarak serumu alacağım yaklaşık 6-8 saat kadar, ardından 500 ml izotonik serum hızlıca. Rahim kalınlaşmaya başlanacak tedavinin 14.günü, 22.günü ve test günü eğer pozitif olursa 3.sü takılacak
Evet cidden herşey o kadar pahalıki. Evde daha önce yaptıranları okumuştum burda cidden daha uyguna geliyor. Benim 2. transferim kimyasal oldu o zaman prednol 5 gun kullandırmıştı doktorum transferden itibaren. Bu sefer cift embriyo transferi yapıcaz belki önerebilir diye düşündüm. Fiyat öğrenmek istedim teşekkür ederim. İnsallah pozitif alırsınız 🌸

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim, Opu bitti 3. Gündeyim. Regl sonrasındaki reglmde yani ekim ayında transfer planlanıyor. Benimle aynı takvime ekimde kimler var?
Merhabalar benim de ekimde transferim var. Hesaplamama göre ekimin ortasını bulacak inşallah

Back
X