İnşallah herşey iyi olacak hepimiz için Allah dualamızı kabul eder inş herkesin gönlündeki olsun inş rabbim cumartesi günü 2 bebeğimide bana bağışlasın
Kızlar bugun transferin 9.gunu k.rengi ve pembemsi akintim oldu.1 saattir bisey gelmedi..merkezi aradım yarin sabah tahlil yaptir dediler..ben bu aksam yaptiricam. ..tek korkum normalde bugun adet gunum......benim durumumu yasayan varsa lutfen yazsin
Kızlar bugun transferin 9.gunu k.rengi ve pembemsi akintim oldu.1 saattir bisey gelmedi..merkezi aradım yarin sabah tahlil yaptir dediler..ben bu aksam yaptiricam. ..tek korkum normalde bugun adet gunum......benim durumumu yasayan varsa lutfen yazsin
Benim test günüm 10 Şubat. ...adet olacakmisim gibi ara ara karnım agriyor kasiklarimda agri ve batma var olmadi diye korkuyorum
Sagol cnm.....rapor cikartmaya calisicam...olursa sonkez tekrar denicem.....tühh geçmişi okuyunca gördümm üzüldüm kendim gibi hayırlısı olsun bidaha denersiniz bnmde 4 belkide bak sayısını bile bilmiyorumm o yuzden karartma kendini...
Sagol cnm.....rapor cikartmaya calisicam...olursa sonkez tekrar denicem.....
Kızlar maalesef negatif. .sok oldum ..donradan akinti olmayinca tutunma kanaması sandim...hemşire 12.gunde test yaptirmana gerek yok dedi..olsa cikardi zaten dimi...ama int.bazı doktorlar 12.gun öncesi teste cikmaz diyor. .cok uzgunum 3.kez yine yıkım yine hüsran
Aminnnnnnnn alahm yuzunu guldurur ins hayrli hberlernzi beklyrum ins
Sagol cnm.....rapor cikartmaya calisicam...olursa sonkez tekrar denicem.....
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. ...dr p.tesi tekrar test yaptir dedi ama hic umudum yok...hepinizi öpüyorum. ...
Rabbim yüzüme baktı çok şükür Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin sanada inş
Rabbim yüzüme baktı çok şükür Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin sanada inş
Ah cnim benim yaaa cok cok cok çok mtlu oldum dualarmz kabul oldu rabm yuzunu guldurdu ins amin bnada nasip etsn rabm ck sewindim walla
Hayırlı olsun cnm degerın kac cıktı? 2014 tup bebekle hamişler topiğine beklıyorum ben ordayım
Hayırlı olsun cnm degerın kac cıktı? 2014 tup bebekle hamişler topiğine beklıyorum ben ordayım
Amin amin çok tşk ederim darısı sana ve tüm isteyenlere rabbim ol dedikten sonra önüne hiç bişey geçemez inş devamıda gelir minik kalbinin attığımıda duyarım Allah razı olsun
Amin cnim rabim tm bebek isteyen herkese hayrli ewlat wersn ins duyarsn ins 2-3hafta snra alahın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?