Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zipladim derken yüksekten yere mi zipladiniz yada yürürken cocuklar hoplar zıplar ya o şekil miMerhaba arkadaşlar transfer sonrası düşen zıplayan daha sonrasında olumlu sonuç alan var mı aranızda arkadaşlar çok acil cevap verir misiniz
İnsan sinir krizi geçirir gibi olduğum yerde 2 defa zıpladım sonrasında hemen çok pişman oldum zatenZipladim derken yüksekten yere mi zipladiniz yada yürürken cocuklar hoplar zıplar ya o şekil mi![]()
Sinir kriziNeden zıpladınız
İnşallah tutmuştur. Olumsuz düşünmeyin, ben hamile olduğumu bilmiyordum 7.haftasina kadar çalıştım fabrikada ve o kadar ağır iş yapıyordum ki bir o bebeğin tutunması gerçekten mucize olmuş diyorum şimdi kendi kendime, birde yukarıya uzanmak için sandalyeye çıkıp inerken zıplamak zorunda kalıyordum günde belki 300-400 defaSinir krizi
Amin İnşallah canım benim ağlamaktan başım çatlicak gerçekten çok zor durum beklemekİnşallah tutmuştur. Olumsuz düşünmeyin, ben hamile olduğumu bilmiyordum 7.haftasina kadar çalıştım fabrikada ve o kadar ağır iş yapıyordum ki bir o bebeğin tutunması gerçekten mucize olmuş diyorum şimdi kendi kendime, birde yukarıya uzanmak için sandalyeye çıkıp inerken zıplamak zorunda kalıyordum günde belki 300-400 defa
Kötü düşünme inşallah bebeğin seninledir . Çok mesakatli zor bı surec sadece onu düşünerek her şeye pozitif bakmaya çalış . Geçen forumda birini görmüştüm transferden sonra esiyle kaza yapmışlar araba baya hasar almış ama bebiş tutunmuş güzel düşün güzel olsunİnsan sinir krizi geçirir gibi olduğum yerde 2 defa zıpladım sonrasında hemen çok pişman oldum zaten
Ben varım bennn. Transfer sonrası hasta bakıcının salaklığı yüzünden baygınken yataktan düşmüşüm transfer olalı 15 dakika olmuştu. 2 hafta boyunca ağladım sonuç pozitif, o kadar inatçı ki embriyo iken annesine sıkı sıkı tutunan kızım bir yaşına yaklaştı hâlâ kucağımdan ayrılmıyor yapışıyor resmen.Merhaba arkadaşlar transfer sonrası düşen zıplayan daha sonrasında olumlu sonuç alan var mı aranızda arkadaşlar çok acil cevap verir misiniz
Allahın izniyle inşallah canım benim ya bu sözlerinden sonra birazda olsa rahatladım rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almaya nasip etsin inşallahBen varım bennn. Transfer sonrası hasta bakıcının salaklığı yüzünden baygınken yataktan düşmüşüm transfer olalı 15 dakika olmuştu. 2 hafta boyunca ağladım sonuç pozitif, o kadar inatçı ki embriyo iken annesine sıkı sıkı tutunan kızım bir yaşına yaklaştı hâlâ kucağımdan ayrılmıyor yapışıyor resmen.
Doktor düştüğün için değil ama bu kadar stres yaptığın için olumsuz olacak demişti hiçbir şey stres kadar etkilemiyor bebeği stres yapmadan sakince beklemeye çalış test gününü sonucunuz da inşallah pozitif olur benimki gibi koynunuzdan ayrılmayan bir bebeğiniz olur![]()
Aminn inşallah canım benim ya hayırlısıyla banada tutunmuşturKötü düşünme inşallah bebeğin seninledir . Çok mesakatli zor bı surec sadece onu düşünerek her şeye pozitif bakmaya çalış . Geçen forumda birini görmüştüm transferden sonra esiyle kaza yapmışlar araba baya hasar almış ama bebiş tutunmuş güzel düşün güzel olsun![]()
Tutunur inşallah canımAminn inşallah canım benim ya hayırlısıyla banada tutunmuştur![]()
Bu gün 2. GünümTutunur inşallah canımkaçıncı günündesin
Sıkı sıkı tutunur inşallahBu gün 2. Günüm
Pamukkale üniversitesi hastanesinde yaptırdım 2. Transferim olucakSıkı sıkı tutunur inşallahhangi hastanede yaptırdınız. Bende reglimi bekliyorum ilaçlara başlamak için
Anladım canm . Hayırlısıyla inşallah bu sefer tutarPamukkale üniversitesi hastanesinde yaptırdım 2. Transferim olucak
Yaa inşallah canım benimHamile olduğumu bilmeden tüm gece gari de gari zıplamışlığım var…tutmuştur bence inşallah.