• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferinde 6. Günü test negatif

Gnccakmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
80
38
38
29
18 Kasım da transfer oldum 5. Gün embriyo su bugün 6. Gün negatif çıktı kaçıncı günler de tutunur sizce insan çok merak ta kalıyor

Ben 2 Kasımda transfer yaptırdım değerlerim bu şekilde ilerledi.

Eklentiler

• IMG_20221128_233645.webp
    IMG_20221128_233645.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 346
Evet ama hep akşam saatlerinde baktırdık.
Benimde transferin 5. Günü gece test verdim 2.24 çıktı moralim bozuldu ana doktorum ilaçlara devam et erken daha dedi test günüm Salı ama ben Cmrtsi yine test yaptıracağım yukselmişmi diye pek umudum yok ama bu kadar düşük olupta yükselen varmı acaba

Benim hep 0 çıkıyordu normalde. Bana 2 çıksa ben yine ümitlenirdim. Güzel bir artış olacak inşallah sizin de.
Benimde transferin 5. Günü gece test verdim 2.24 çıktı moralim bozuldu ana doktorum ilaçlara devam et erken daha dedi test günüm Salı ama ben Cmrtsi yine test yaptıracağım yukselmişmi diye pek umudum yok ama bu kadar düşük olupta yükselen varmı acaba

Düştü 0’16 ya daha yükselmez 😔
Çok zor süreçlerden geçiyoruz keşke istediğiniz gibi olsaydı sonuç, ne söylenir bu durumda nasıl moral verilir bilemiyorum. Allah sabır versin, inşallah en kısa zamanda olumlu haber alırsınız.

Back
X