- 11 Mayıs 2016
- 211
- 62
- 98
- 38
- Konu Sahibi smyrnalove
-
Kizlar merhaba.ben dun yani 07.03.2023 sali gunu transfer oldum.islem sirasinda sıkısık olmanin zorlugu bu tarafa,o sıkısıklıkla dr rahim agzini zor buldu.hatta 15 dk bi ugrasti bulamayinca kas gevsetici igne yapip odaya alip bi 15 dk daha bekletip tekrar isleme aldi.en sonunda buldu ama daha once de asilama isleminde baska bi dr da zor bulmustu.bu dr um bana hsg de bi sorun cikmismiydi dedi hayir temiz cikmisti dedim.yapisiklik olsa orda gorunurdu dedi.ama yapisik gibi zor buldu yani.biraz kendimi kastim o ayri ama kasmakla kapancak bisey degilmis o kadar.benim gibi bu zorlugu yasayan oldumu transferde?
[/QUOTE
Bende öyle bişi olmamıştı ilk defa duydum öyle bişi anlam veremedim pek neyi bulamadı Dr tam olarak
Bende öyle bişi olmamıştı ilk defa duydum öyle bişi anlam veremedim pek neyi bulamadı Dr tam olarakKizlar merhaba.ben dun yani 07.03.2023 sali gunu transfer oldum.islem sirasinda sıkısık olmanin zorlugu bu tarafa,o sıkısıklıkla dr rahim agzini zor buldu.hatta 15 dk bi ugrasti bulamayinca kas gevsetici igne yapip odaya alip bi 15 dk daha bekletip tekrar isleme aldi.en sonunda buldu ama daha once de asilama isleminde baska bi dr da zor bulmustu.bu dr um bana hsg de bi sorun cikmismiydi dedi hayir temiz cikmisti dedim.yapisiklik olsa orda gorunurdu dedi.ama yapisik gibi zor buldu yani.biraz kendimi kastim o ayri ama kasmakla kapancak bisey degilmis o kadar.benim gibi bu zorlugu yasayan oldumu transferde?
Valla bende anlamadim.ama daha once asilama isleminde de farkli hastanedeki farkli bu dr da zor bulmustuBende öyle bişi olmamıştı ilk defa duydum öyle bişi anlam veremedim pek neyi bulamadı Dr tam olarak
Bundan sonra düşünme ne diyelim inşallah pozitifi görürsün canımValla bende anlamadim.ama daha once asilama isleminde de farkli hastanedeki farkli bu dr da zor bulmustu
İlk defa duydum böyle birşey canım transferin olmuş sağ salim umarım hayırlı haber alırsın. Bence doktorun tecrübesizligininde etkisi olmuştur diye düşünüyorum yoksa saniyelik islem onu takmakKizlar merhaba.ben dun yani 07.03.2023 sali gunu transfer oldum.islem sirasinda sıkısık olmanin zorlugu bu tarafa,o sıkısıklıkla dr rahim agzini zor buldu.hatta 15 dk bi ugrasti bulamayinca kas gevsetici igne yapip odaya alip bi 15 dk daha bekletip tekrar isleme aldi.en sonunda buldu ama daha once de asilama isleminde baska bi dr da zor bulmustu.bu dr um bana hsg de bi sorun cikmismiydi dedi hayir temiz cikmisti dedim.yapisiklik olsa orda gorunurdu dedi.ama yapisik gibi zor buldu yani.biraz kendimi kastim o ayri ama kasmakla kapancak bisey degilmis o kadar.benim gibi bu zorlugu yasayan oldumu transferde?
Benim rahim agzim ters, ona ragmen saniyelik bir islemdi. Tecrubeli bir doktorun rahim agzini bulamamasi pek mumkun gorunmuyorKizlar merhaba.ben dun yani 07.03.2023 sali gunu transfer oldum.islem sirasinda sıkısık olmanin zorlugu bu tarafa,o sıkısıklıkla dr rahim agzini zor buldu.hatta 15 dk bi ugrasti bulamayinca kas gevsetici igne yapip odaya alip bi 15 dk daha bekletip tekrar isleme aldi.en sonunda buldu ama daha once de asilama isleminde baska bi dr da zor bulmustu.bu dr um bana hsg de bi sorun cikmismiydi dedi hayir temiz cikmisti dedim.yapisiklik olsa orda gorunurdu dedi.ama yapisik gibi zor buldu yani.biraz kendimi kastim o ayri ama kasmakla kapancak bisey degilmis o kadar.benim gibi bu zorlugu yasayan oldumu transferde?
İşlemden önce mesane doluluğu kontrol ediliyor. Hemşire ona göre idrarını bir iki bardak boşalt öyle gel doluluğunu tekrar kontrol edeceğim diyor. Zaten idrara çok sıkışık olmanız da istenmiyor. İşlemden önce mesane doluluğunuzu kontrol etmediler mi?Valla bilmiyorum kizlar.normalde tecrubeli bi dr aslinda.ama neden oyle oldu anlamadim.dun bu forumda bi arkadasin yazisini okudum.cok su ictigi icin cok sikisik oldugu icin rahim agzi gecisi zor olmasin diye sondayla idrarin bi kismini bosaltip oyle transfere almislar.demekki cok sikisik olmam belkide rahim agzini acmakta zorladi.ama dr bunu bilemezmiydi bisey demedi?bilemedim bende
Hemsire bakti.yeterli dedi.1.5 lt su icmistim.bosalt demediİşlemden önce mesane doluluğu kontrol ediliyor. Hemşire ona göre idrarını bir iki bardak boşalt öyle gel doluluğunu tekrar kontrol edeceğim diyor. Zaten idrara çok sıkışık olmanız da istenmiyor. İşlemden önce mesane doluluğunuzu kontrol etmediler mi?
1.5 lt su çok fazla. Az sıkışık olmak yeterli oluyor. İşlem sonrası istirahat ederken tuvalete de çok sıkışılmıyor.Hemsire bakti.yeterli dedi.1.5 lt su icmistim.bosalt demedi
Valla oyle oldu iste.bisey demediler.hatta ben sikisigim ama sizin icin yeterlimi bilmem dedim.baktilar yeterli dediler.hastta hasta bakici odadan almaya gelirken ben "sikisigim ama sanci olcak kadar istiyorsaniz suan o durumda degilim" demistim.hasta bakicida kafa sallamisti.yani rvet oyle olmasi lazim gibilerden.sonra neyse hemsire hanim bakar zsten dedi.iceri girdim.hemsirede yeterli dedi1.5 lt su çok fazla. Az sıkışık olmak yeterli oluyor. İşlem sonrası istirahat ederken tuvalete de çok sıkışılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?