Tup bebek transferinde rahim agzi zor bulunup transferi zor gecenler

smyrnalove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
211
62
98
38
Kizlar merhaba.ben dun yani 07.03.2023 sali gunu transfer oldum.islem sirasinda sıkısık olmanin zorlugu bu tarafa,o sıkısıklıkla dr rahim agzini zor buldu.hatta 15 dk bi ugrasti bulamayinca kas gevsetici igne yapip odaya alip bi 15 dk daha bekletip tekrar isleme aldi.en sonunda buldu ama daha once de asilama isleminde baska bi dr da zor bulmustu.bu dr um bana hsg de bi sorun cikmismiydi dedi hayir temiz cikmisti dedim.yapisiklik olsa orda gorunurdu dedi.ama yapisik gibi zor buldu yani.biraz kendimi kastim o ayri ama kasmakla kapancak bisey degilmis o kadar.benim gibi bu zorlugu yasayan oldumu transferde?

Kizlar merhaba.ben dun yani 07.03.2023 sali gunu transfer oldum.islem sirasinda sıkısık olmanin zorlugu bu tarafa,o sıkısıklıkla dr rahim agzini zor buldu.hatta 15 dk bi ugrasti bulamayinca kas gevsetici igne yapip odaya alip bi 15 dk daha bekletip tekrar isleme aldi.en sonunda buldu ama daha once de asilama isleminde baska bi dr da zor bulmustu.bu dr um bana hsg de bi sorun cikmismiydi dedi hayir temiz cikmisti dedim.yapisiklik olsa orda gorunurdu dedi.ama yapisik gibi zor buldu yani.biraz kendimi kastim o ayri ama kasmakla kapancak bisey degilmis o kadar.benim gibi bu zorlugu yasayan oldumu transferde?
[/QUOTE
Bende öyle bişi olmamıştı ilk defa duydum öyle bişi anlam veremedim pek neyi bulamadı Dr tam olarak

Bende öyle bişi olmamıştı ilk defa duydum öyle bişi anlam veremedim pek neyi bulamadı Dr tam olarak

Rahim ağzını nasıl zor bulur ki ? Hsg ne bakmadılar mi? Bana çok enteresan geldi bu durum .eğer rahim ağzı olması gerekenden farklı ise bunu öncesinde bilmeleri gerekmez mi?
Kas gevşetici transfer öncesi sorun oluşturmaz mi? Bana bel fıtığı için bile çok öncesinde iğne olmayı bırak demişti iğne veren doktor.
Belki iğneden ilaca degisiyordur bilemem .
Umarım mucizen seninledir sağlıkla gelir inşallah. Ama doktorların tavırları çok tecrübesiz geldi .transfere kadar nasıl haberleri olmaz ?

İlk defa duydum böyle birşey canım transferin olmuş sağ salim umarım hayırlı haber alırsın. Bence doktorun tecrübesizligininde etkisi olmuştur diye düşünüyorum yoksa saniyelik islem onu takmak

Benim rahim agzim ters, ona ragmen saniyelik bir islemdi. Tecrubeli bir doktorun rahim agzini bulamamasi pek mumkun gorunmuyor

Valla bilmiyorum kizlar.normalde tecrubeli bi dr aslinda.ama neden oyle oldu anlamadim.dun bu forumda bi arkadasin yazisini okudum.cok su ictigi icin cok sikisik oldugu icin rahim agzi gecisi zor olmasin diye sondayla idrarin bi kismini bosaltip oyle transfere almislar.demekki cok sikisik olmam belkide rahim agzini acmakta zorladi.ama dr bunu bilemezmiydi bisey demedi?bilemedim bende

Valla bilmiyorum kizlar.normalde tecrubeli bi dr aslinda.ama neden oyle oldu anlamadim.dun bu forumda bi arkadasin yazisini okudum.cok su ictigi icin cok sikisik oldugu icin rahim agzi gecisi zor olmasin diye sondayla idrarin bi kismini bosaltip oyle transfere almislar.demekki cok sikisik olmam belkide rahim agzini acmakta zorladi.ama dr bunu bilemezmiydi bisey demedi?bilemedim bende
İşlemden önce mesane doluluğu kontrol ediliyor. Hemşire ona göre idrarını bir iki bardak boşalt öyle gel doluluğunu tekrar kontrol edeceğim diyor. Zaten idrara çok sıkışık olmanız da istenmiyor. İşlemden önce mesane doluluğunuzu kontrol etmediler mi?

İşlemden önce mesane doluluğu kontrol ediliyor. Hemşire ona göre idrarını bir iki bardak boşalt öyle gel doluluğunu tekrar kontrol edeceğim diyor. Zaten idrara çok sıkışık olmanız da istenmiyor. İşlemden önce mesane doluluğunuzu kontrol etmediler mi?
Hemsire bakti.yeterli dedi.1.5 lt su icmistim.bosalt demedi

1.5 lt su çok fazla. Az sıkışık olmak yeterli oluyor. İşlem sonrası istirahat ederken tuvalete de çok sıkışılmıyor.
Valla oyle oldu iste.bisey demediler.hatta ben sikisigim ama sizin icin yeterlimi bilmem dedim.baktilar yeterli dediler.hastta hasta bakici odadan almaya gelirken ben "sikisigim ama sanci olcak kadar istiyorsaniz suan o durumda degilim" demistim.hasta bakicida kafa sallamisti.yani rvet oyle olmasi lazim gibilerden.sonra neyse hemsire hanim bakar zsten dedi.iceri girdim.hemsirede yeterli dedi

Back
X