Krmlr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2021 9 4 36 44 17 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Krmlr #1 Merhaba arkadaşlar tüp bebek transferinden sonra hangi doktorla devam ettiniz. Memnun kaldınızmı?
Nihalllll Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 30 57 3 29 23 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Krmlr #2 Krmlr .!.: Merhaba arkadaşlar tüp bebek transferinden sonra hangi doktorla devam ettiniz. Memnun kaldınızmı? Genişletmek için tıkla... Ben tıp fakültesi MURAT ÖZEKİNCİ ye gidiyorum. Çokta memnunum. Salı günü transferimi yaptı
Krmlr .!.: Merhaba arkadaşlar tüp bebek transferinden sonra hangi doktorla devam ettiniz. Memnun kaldınızmı? Genişletmek için tıkla... Ben tıp fakültesi MURAT ÖZEKİNCİ ye gidiyorum. Çokta memnunum. Salı günü transferimi yaptı
Krmlr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2021 9 4 36 44 26 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Krmlr #3 Nihalllll .!.: Ben tıp fakültesi MURAT ÖZEKİNCİ ye gidiyorum. Çokta memnunum. Salı günü transferimi yaptı Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutununur bebişiniz. Benim doktorumda Murat Özekinci..
Nihalllll .!.: Ben tıp fakültesi MURAT ÖZEKİNCİ ye gidiyorum. Çokta memnunum. Salı günü transferimi yaptı Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutununur bebişiniz. Benim doktorumda Murat Özekinci..
Nihalllll Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 30 57 3 29 26 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Krmlr #4 Krmlr .!.: Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutununur bebişiniz. Benim doktorumda Murat Özekinci.. Genişletmek için tıkla... Amin Allah isteyene herkese nasip etsin
Krmlr .!.: Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutununur bebişiniz. Benim doktorumda Murat Özekinci.. Genişletmek için tıkla... Amin Allah isteyene herkese nasip etsin
Nihalllll Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 30 57 3 29 12 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Krmlr #5 Krmlr .!.: Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutununur bebişiniz. Benim doktorumda Murat Özekinci.. Genişletmek için tıkla... 18 Ağustos kalp atışı günüm :)
Krmlr .!.: Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutununur bebişiniz. Benim doktorumda Murat Özekinci.. Genişletmek için tıkla... 18 Ağustos kalp atışı günüm :)
G Gulpembe07 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2019 964 224 103 27 12 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Krmlr #6 Krmlr .!.: Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutununur bebişiniz. Benim doktorumda Murat Özekinci.. Genişletmek için tıkla... Sizin tutumu acaba ?
Krmlr .!.: Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla tutununur bebişiniz. Benim doktorumda Murat Özekinci.. Genişletmek için tıkla... Sizin tutumu acaba ?