- Konu Sahibi Periningelecegi
İ
İki gün sonra kanda sonuç verir canım 5.gün embriyosu madem.umarım pozitifi görürsün:)
5. Gün embriyosu olunca fark ediyor mu canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İ
İki gün sonra kanda sonuç verir canım 5.gün embriyosu madem.umarım pozitifi görürsün:)
3.güne göre daha erken belli oluyor ya 5.gün embriyosunda.benim geçen tedavimde 8.gün kanda çıkmıştı.kimyasal oldu gerçi de.varsa çıkar bence5. Gün embriyosu olunca fark ediyor mu canım ?
3.güne göre daha erken belli oluyor ya 5.gün embriyosunda.benim geçen tedavimde 8.gün kanda çıkmıştı.kimyasal oldu gerçi de.varsa çıkar bence
Ediyor cnm bana ikitane transfer edilmisti bitanesi tuttu sukur allaha 5 gun cok hayali cizgi cikti 8.gune kadar koyulasti biraz kan verdim pozitifti ben transferin 6.gununde emin oldum pozitif olduguna5. Gün embriyosu olunca fark ediyor mu canım ?
Ay şimdi mi vereceksin :)) hadi hayırlısı bakalım.bekliyorum ben de:)Anladım canım inşallah ben gidip kan tahlili vereyim sevinemiyorum doğru düzgün :)
Ne güzel maşallah :) benimde 6.günüm idrar testi pozitif çıktı ama tam sevinemiyorum işte daha önce hcg iğnesi yuzunden yalancı pozitif görmüştümEdiyor cnm bana ikitane transfer edilmisti bitanesi tuttu sukur allaha 5 gun cok hayali cizgi cikti 8.gune kadar koyulasti biraz kan verdim pozitifti ben transferin 6.gununde emin oldum pozitif olduguna
Evet canım şimdi vereceğim gidiyorum :)Ay şimdi mi vereceksin :)) hadi hayırlısı bakalım.bekliyorum ben de:)
Çıktı mı sonucun canımNe güzel maşallah :) benimde 6.günüm idrar testi pozitif çıktı ama tam sevinemiyorum işte daha önce hcg iğnesi yuzunden yalancı pozitif görmüştüm
Evet canım şimdi vereceğim gidiyorum :)
Çıktı mı sonucun canım
Yok yaa acilde de veriliyor uydurmuşlar heralde ne saçma.ben hatta sabah 8.00 gibi verdim bu defa.almayız erken de demediler.hayırlısı yaa pozitif olsun da inşallahCanım yaptıramadım almadılar malesef
Sabah 9 ile 10 arası kan verebiliyormuşuz
Eğer ki sağlık ocağı ise orda öyleCanım yaptıramadım almadılar malesef
Sabah 9 ile 10 arası kan verebiliyormuşuz
Eğer ki sağlık ocağı ise orda öyle
Yalnız sağlık ocağında sonucu da ertesi gün veriyorlar canım.yada sen netten bakıyorsun.dayanabilirsen sonucuna da bir gün orda ver:)Evet canım sağlık ocağına gittim progestan iğne oluyorum olmuşken kanda veririm dedim almadılar
Yalnız sağlık ocağında sonucu da ertesi gün veriyorlar canım.yada sen netten bakıyorsun.dayanabilirsen sonucuna da bir gün orda ver:)
Stres hep devam ediyor.öğrenince bile:) güzel haberler vermen dileğiyle canımBeklicem sanırım canım :) çok stres yapıyorum test günü mü beklersem daha iyi olacak sanırım
Stres hep devam ediyor.öğrenince bile:) güzel haberler vermen dileğiyle canım
Hayirli olsun canim sen catlatma ignesi kullandin mi bu ayTestim bu kızlar
8.günün mü canım.hadi hayırlısı.güzelce artsın inşallah.bana tekrar test yaptır diyen olmadı dün 477 ydi.herşey yolunda ilerler umarım.bazen içim rahat etmiyor.görene kadar böyle oluyor insan herhaldeKizlar ben sabah kan verdim 31 cikti idrar testimde de cikti ama aksam bir daha verecegim cunku benim transferim 2.5 da olmustu
Hayirli olsun canim sen catlatma ignesi kullandin mi bu ay