Tup bebek transferinden sonra gun gun neler yasadiniz?

Transferden sonra en cok ne hissettiniz?

• Kasik batmasi

OY: 16 59,3%
  • Gogus hassasiyeti

OY: 2 7,4%
  • Adet olacakmis gibi sanci

OY: 8 29,6%
  • Mide bulantisi hissi

OY: 1 3,7%

• Ankete Katılan
    27
5. Gün embriyosu olunca fark ediyor mu canım ?
Ediyor cnm bana ikitane transfer edilmisti bitanesi tuttu sukur allaha 5 gun cok hayali cizgi cikti 8.gune kadar koyulasti biraz kan verdim pozitifti ben transferin 6.gununde emin oldum pozitif olduguna

Kızlar ben dün transfer oldum 4. Gun embriyosu ilk deneyimimde ara ara batmalar yasıyordum son güne kadar test yapmadım son gun pozitif çıkmıştı KESK’e yapsaymışım diyordum ama şimdi yine korkuyorum erken test yapmaya normal test tarihim 4 Şubat ama ben 2 subatta 10. Günde kan vericem idrar testlerine güvenmiyorum

Ediyor cnm bana ikitane transfer edilmisti bitanesi tuttu sukur allaha 5 gun cok hayali cizgi cikti 8.gune kadar koyulasti biraz kan verdim pozitifti ben transferin 6.gununde emin oldum pozitif olduguna
Ne güzel maşallah :) benimde 6.günüm idrar testi pozitif çıktı ama tam sevinemiyorum işte daha önce hcg iğnesi yuzunden yalancı pozitif görmüştüm

Ay şimdi mi vereceksin :)) hadi hayırlısı bakalım.bekliyorum ben de:)
Evet canım şimdi vereceğim gidiyorum :)

Canım yaptıramadım almadılar malesef :KK43:
Sabah 9 ile 10 arası kan verebiliyormuşuz
Yok yaa acilde de veriliyor uydurmuşlar heralde ne saçma.ben hatta sabah 8.00 gibi verdim bu defa.almayız erken de demediler.hayırlısı yaa pozitif olsun da inşallah

Evet canım sağlık ocağına gittim progestan iğne oluyorum olmuşken kanda veririm dedim almadılar
Yalnız sağlık ocağında sonucu da ertesi gün veriyorlar canım.yada sen netten bakıyorsun.dayanabilirsen sonucuna da bir gün orda ver:)

Kizlar ben sabah kan verdim 31 cikti idrar testimde de cikti ama aksam bir daha verecegim cunku benim transferim 2.5 da olmustu
8.günün mü canım.hadi hayırlısı.güzelce artsın inşallah.bana tekrar test yaptır diyen olmadı dün 477 ydi.herşey yolunda ilerler umarım.bazen içim rahat etmiyor.görene kadar böyle oluyor insan herhalde

Back
X