tüp bebek transferini bekleyen veya yeni transfer olmuş arkadaşlar

Günaydın arkadaşlar. 31 ağustos sabah yumurta toplama oldu. 2 eylül sabah 8 de aradılar saat 10 da transfer diye evden nasıl çıktım bilemedim . 10.45 de meleklerimi transfer ettiler. Sürekli yatmıyorum evde biraz dolanıyorum. Dün sabah regl sancısı gibi sancım oldu. Ama kısa sürdü geçti hemen çok korktum. Bütün gün yattım sonra. Göğüslerim acıyor, belimde biraz ağrı var, ama bunlar crınone jelin ve ilaçların yan etkisi . Bugün 4. Günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün dualarım sizinle !!!

Sanırım kaç hücreli olması çok önemli değil çünkü okuduklarıma göre 2. Kalite de olsa 2 yada 4 hücreli tuttumu tutuyor işte. Ananas yemedim aslında herşeyi yemeye korkuyorum pekmez iç demişlerdi transferimin 2. Günü bağırsaklarımı bozdu hemşireyi aradım hemen fulor diye bi ilaç aldım. Geçti ama canımı çok sıktı,

Günaydın arkadaşlar. 31 ağustos sabah yumurta toplama oldu. 2 eylül sabah 8 de aradılar saat 10 da transfer diye evden nasıl çıktım bilemedim . 10.45 de meleklerimi transfer ettiler. Sürekli yatmıyorum evde biraz dolanıyorum. Dün sabah regl sancısı gibi sancım oldu. Ama kısa sürdü geçti hemen çok korktum. Bütün gün yattım sonra. Göğüslerim acıyor, belimde var, ama bunlar crınone jelin ve ilaçların yan etkisi . Bugün 4. Günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün dualarım sizinle !!!

günaydın canım benimde transferim ayın ikisinde oldu.bahsettiğin ağrılar bende ilk günden beri oluyor.ben hiç yatmadım daha

aaa yazdıklarım çıkmadı.neyse benimde ağrılarım oluyor ancak benim hiç yatma fırsatım olmuyor 3.5 yaşında bir oğlum var onuda donmuş embriyolarla dünyaya getirdim.o zamanda çalışıyordum transferin üçüncü günü işe başlamıştım.şuanda daha az dinleniyorum malum çocukla olmuyor.
seninle test günümüz aynı hayırlısı ile bebeklerimizi alacağız kucağımıza

aaa yazdıklarım çıkmadı.neyse benimde ağrılarım oluyor ancak benim hiç yatma fırsatım olmuyor 3.5 yaşında bir oğlum var onuda donmuş embriyolarla dünyaya getirdim.o zamanda çalışıyordum transferin üçüncü günü işe başlamıştım.şuanda daha az dinleniyorum malum çocukla olmuyor.

Transfer olacak Arkadaslar bazı merkezler transferden sonra kırk DK yad a bir saat sonra eve yolkuyorlarmis.üç saat kıpırdamadan sırtüstü yatilması gerekli cunku embriyo anca yerleşiyor.iki gece sırtüstü yatilmali. Vee üç gün yatak istihareti.Tabi yatkta dizlerini kirip uzanabilirsinix.ilk üç gün sadece tuvalet icin kalkilacak.ucgunden sonra ise başlayabilirsiniz ama yormak yok.bana bunlari bizzat drum açıkladı.transferden sonra hemşire hep kontrole geldi sakin kalkma kiprdama şu anda yerleşecek yer arıyor.ben dort saat yattim.yatktan kalkınca hemen aya ha kalmayın on DK yatakta oturun yoksa tansiyon düşüyor.bazı Arkadaslar hemen hareketleniyor geziyor.ilk üç gün tutunma günü.bu basit şeylere uyun tutar.ben ioyle yaptim bunları neden yazdım bazı arkadaşlarım transferden bir saat sonra eve yıllanmış buda başarıyı azaltıyor en kisa zamanda mutlu haberi almanız dilegiyle

selam kızlar.benimde 30 ağustosta 2 emriyom transfer edildi.beklemek çok zorrr.bu 2.denemem ve ilki negatif olduğu için stresliyim.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Evet cnm bugün 4. Gün hepimiz mutlu haberle dönelim. Aynı gün bildiririz sonuçları zaten karar verdim negatif olursa açıcam bir şişe şarap:( pozitif olursa da bir şişe süt açacağımm:)))
Bakalım bu belirsizlik çook zor hepimiz için hayırlısı!!

selam kızlar.benimde 30 ağustosta 2 emriyom transfer edildi.beklemek çok zorrr.bu 2.denemem ve ilki negatif olduğu için stresliyim.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün[/QU
MERHABA cnm hoşgeldin. Benimde 2 embriyo ilk denemem 2 eylül transfer.
Bu forum bölümünde günlerimiz birbiriyle aynı ve çok yakın tarihler. Hepimizin Allah yardımcımız olsun!

Kızlar bugün bir değişik kalktım sabah. Yüreğim dolu her an ağlayamaya hazır birde bu sabah bulantım çoktu şimdi geçti ama herhalde ilaçlar böyle yapıyor sizde de böyle şeyler oluyormu? Kasık ağrılarım bugün yok. Bakalım günler ilerledikçe nasıl olacak. Bugün 4. Gün

Kızlar bugün bir değişik kalktım sabah. Yüreğim dolu her an ağlayamaya hazır birde bu sabah bulantım çoktu şimdi geçti ama herhalde ilaçlar böyle yapıyor sizde de böyle şeyler oluyormu? Kasık ağrılarım bugün yok. Bakalım günler ilerledikçe nasıl olacak. Bugün 4. Gün

ağrı olunca niye var diye korkuyorum,ağrı olmayıncada niye yok bişeymi oldu diye panik oluyorum.ben iğne kullanıyorum.sarı akıntı yapıyo bana.sizde de varmı

ağrı olunca niye var diye korkuyorum,ağrı olmayıncada niye yok bişeymi oldu diye panik oluyorum.ben iğne kullanıyorum.sarı akıntı yapıyo bana.sizde de varmı

Yumurta toplamadan bir gün sonra başladığım crınone diye bir jel var az kahverengi lekelenme yapıyor .iğne yumurta toplamada bir tane ve bugün birde 5 gün sonra peoluton isminde var . Birde yine jel ile aynı gün başladığım estrofem 2 mg içiyorum. Benim hiç sarı akıntı olmadı bu yüzden birşey diyemiyorum. İstersen dr unu ara bir sor bence

selam kızlar gününüz aydın olsun yüreğiniz umutla dolsun :46: benim ağrım falan olmuyor ya böyle okuyunca pimpirikleniyorum allahım ne kadar stresli günler herşeyden nem kapmaya başladım.sadece sol kasığımda ilk günler çok az ağrı vardı birde sol bacağıma vuruyordu arasıra ama başka hiç bişey yok .ben de progesteron kapsül,aspirin,estofrem,folik asit,bi de kansızlık vardı onun için ferro sanol kullanıyorum ama akıntım falan benim de olmadı.Allahım nolur umutlarımızı boşa çıkarma:nazar:

kızlar benim tutmadı ilk denemem.birdahakine inşallah.moralim bozuldu tabi.neden tutmadı aceba.çok dinlenmedim diye mi?transfer sonrası 3 saat yola çıktım.doktor birşey olmaz demişti.yold moralim bozulmuştu çok ağlamıştım ondan mı?hangisi aceba.ya da sadece benim çikolata kistlerim çok fazla olduğundandır.1 değil 2 embriyo transfer etselerdi tutar mıydı aceba?2. sefere nasıl izin alacağım?bir de bu iş o progesteron iğneleri olmadan olmaz mı?boş yere 1 aydır abse oldum topallayarak gezdim.

Selam ben bu siteyi devamlı takip ediyordum ama ilk kez paylaşıyorum.
Bu benim 4. denemem sorunum çikolata kisti idi.22 Ağustos'ta 2 adet dondurulmuş 5.günü embriyosu transfer edildi.
15 gün bekleyemedim 10.gün kanda 167 çıktı 11.gün idrar da ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm :)
12. gün 611.85 14. gün yani bugün 1832.15 çıktı hala inanamıyorum acaba bebişler ikizmi yarın ilk dr randevum var inşallah keseyide görürüz.Yüce rabbime şükürler olsun allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah.Sakın umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin rabbim bizi duyuyor onun izniyle kucağımıza alıcaz bebişlerimizi inşallah.

Son düzenleme:
Selam ben bu siteyi devamlı takip ediyordum ama ilk kez paylaşıyorum.
Bu benim 4. denemem sorunum çikolata kisti idi.22 Ağustos'ta 2 adet dondurulmuş 5.günü embriyosu transfer edildi.
15 gün bekleyemedim 10.gün kanda 167 çıktı 11.gün idrar da ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm :)
12. gün 611.85 14. gün yani bugün 1832.15 çıktı hala inanamıyorum acaba bebişler ikizmi yarın ilk dr randevum var inşallah keseyide görürüz.Yüce rabbime şükürler olsun allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah.Sakın umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin rabbim bizi duyuyor onun izniyle kucağımıza alıcaz bebişlerimizi inşallah.

süperrr hayırlı olsun ilk güzel haberimiz senden geldi çok sevindim.:emir_bebek:

akıntı bende de olmadı ama çok fazla bel ağrısı ve kasık ağrısı mevcut.bugün bütün gün gezindim ayaktaydım.karnımda yanma benzeri birşeyler oluyor şimdide.birde benim karnım acayip şişti ilaçlardan sanırım

akıntı bende de olmadı ama çok fazla bel ağrısı ve kasık ağrısı mevcut.bugün bütün gün gezindim ayaktaydım.karnımda yanma benzeri birşeyler oluyor şimdide.birde benim karnım acayip şişti ilaçlardan sanırım

Hayırlısı olsun canım bendede kasık bel ve göğüslerde hassasiyet oldu karındada şişlik var bende ilk başlarda acaba psikolojikmi dedim ama hala devam ediyor. senin transferin kaçıncı günü?

Yumurta toplamadan bir gün sonra başladığım crınone diye bir jel var az kahverengi lekelenme yapıyor .iğne yumurta toplamada bir tane ve bugün birde 5 gün sonra peoluton isminde var . Birde yine jel ile aynı gün başladığım estrofem 2 mg içiyorum. Benim hiç sarı akıntı olmadı bu yüzden birşey diyemiyorum. İstersen dr unu ara bir sor bence

akıntı başlar başlamaz kliniği aradım.iğneden dolayı olur dedi.sapsarı kokusuz bi akıntı.az önce gebelik testi aldım test günüme kadar hergün bi tane yapıcam.çıkmassa üzülmem ama ya çıkarsa....

Back
X