tüp bebek transferini bekleyen veya yeni transfer olmuş arkadaşlar

kızlar ben idrar testinde silik çizgiyi gördüm defalarca yaptım hep aynı bugün 9. günüm akşama kan vereceğim .benimde göğüslerimdeki şişlikler indi acımıyorda.akıntı oluyor biraz ama oda sanırım jelden ötürü.iğneler mahfetti mosmor her yanım.akşam iş çıkışı vericem kanı sizede yazarım.

Canım haberini bekliyoruz, umarım pozitif olur sonucun...

slm kızlar bende başta bi yazmıştım sonra takip ettim benimde 16 eylül test günüm zaman geçmiyo ama ben idrarda yaptırmayı düşünmüyorum çünkü çıkmazsa kötü olurum ama ya varsa çıkmadıysa diyede düşünürüm muallakta kalırım en iyisi pztsiyi bekleyip kanda görmek inşallah pazartesi 5 kişi var test yaptırcak bol bebişli bi gün olur hepimizin olumlu olur Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Kızlar siz progestan iğne vuruluyomusunuz ben hem iğne hem fitil kullanıyoru ama o da feci bişi kara çürük oldu kabalarım geceleri bile sağıma soluma dönerken acıdan uyanıyorum ayrıca koldan da clexane diye bi iğne vuruluyorum kollar da mor yani sizler sadece jel yada fitil mi kullanıyosunuz merak ettim

selam canım, benim sırtımda climara forte bantları var, akşamları clexane yapıyorum kendime, progestanı da günde 3 kez 2şer adet vajinadan kapsül olarak alıyorum, doktora gittim ilk günden beri doktor rahim içini bebeğe çok uygun buldu ve progestan iğneye gerek görmediğini söyledi. Ama yumurtalarımız malesef birinci kalite çıkmadılar. transferden bu güne her gün adet sancım oluyor. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın...:48:

kızlar baştan beri herkezi okudum kimse sonuçlarını yazmamış benimde ilk denemem neg. şimdi beklemedeyim iyice normale dönmeyi bekliyorum bayramdan sonra tekrar denicem rabbim nasip ederse...

kızlar baştan beri herkezi okudum kimse sonuçlarını yazmamış benimde ilk denemem neg. şimdi beklemedeyim iyice normale dönmeyi bekliyorum bayramdan sonra tekrar denicem rabbim nasip ederse...

henüz sonucu alan olamdıki bildiğim kadarıyla ondan kimse yazmadı

çok sağol lotusx, umarım senin de sonucun pozitif olur..ben de umutsuz hissediyorum ama bence kendimizi kötüye hazırlıyoruz ondan böyle hissediyoruz, hayal kurup inanıp negatif çıkarsa yıkılmayalım diye. Pozitif çıkarsa zaten havalara uçarız o ayrı :)

ben de tedavi gördüğüm merkezde yaptırmaya karar verdim testi cumartesi günü, en azından sonuca göre bilgi alma doktorumla görüşme şansım olur, gerçi negatif ise muhtemelen ordan kaçıp uzaklaşmak isteyeceğim ama..

offf stres yapmamak elde değil, Allah hepimize sabır versin..

Cnm bu forumda daha sonuç olan yok
Hepimiz bekliyoruz. Sonucun neg olmasına üzüldüm umarım ikinci denemende pozitif sonuç alırsın. Şansımız belli bir oranda hepimizin
Allah hepimizin yüzünü güldürsün hepimiz dua edip bekliyoruz ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz .

benim bugün 12.günüm test günüm.sabha kan verdim ama hala sonuç çıkmadı.bugün sabah kahverengi lekelerim başladı.kahverengi leke ile ilgili bilgisi olan varmı.

benim bugün 12.günüm test günüm.sabha kan verdim ama hala sonuç çıkmadı.bugün sabah kahverengi lekelerim başladı.kahverengi leke ile ilgili bilgisi olan varmı.

umarım test sonucun pozitif çıkar, kahverengi leke ile ilgili genelde yerleşme kanaması diyorlar, kırmızı olması iyi değil falan diyorlar ama tabi ben de bu konularda tecrübesizim, inşallah seninki de yerleşme kanamasıdır :)
bu arada ne kadar uzun sürmüş sonucunun çıkması, kaç saatte veriyolar bu sonucu yahu 12 gün zaten bekliyoruz bir de test sonucu mu bekleyeceğiz :(

kızlar ben idrar testinde silik çizgiyi gördüm defalarca yaptım hep aynı bugün 9. günüm akşama kan vereceğim .benimde göğüslerimdeki şişlikler indi acımıyorda.akıntı oluyor biraz ama oda sanırım jelden ötürü.iğneler mahfetti mosmor her yanım.akşam iş çıkışı vericem kanı sizede yazarım.

benimde bugün 8. günüm göğüslerim fos diye söndü sanki yatamıyodum o derece yani şimdi sadece uçları çok hafif hassas beimde test günüm 15 pazara denk geldiği için pazartesi yaparım heralde

kızlar merhaba transferin 7.günündeyim. çok üşüyorum. çok uykum var ve karnım 3 aylık gibi şişti. benimle aynı durumda olan var mı?

kızlar merhaba transferin 7.günündeyim. çok üşüyorum. çok uykum var ve karnım 3 aylık gibi şişti. benimle aynı durumda olan var mı?

Karnım benimde şiş, bugün deli gibi uyudum bende hem de öğlen uykusundan nefret ederken :) fakat ben bir üşüyorum, bir sıcak basıyor :) umarım güzel belirtilerde bunlar:)

Bende belirtilerimi yaziyim.bugun 8.gunum.transferden beri devam eden adet olcakmisim gibi olan agri devam edoyo.goguslerim cok aciyo ve ates gibi yaniyo.sag kasigimda hafif batmalar var.bugun biraz hava almaya ciktik esimle.magazada bebek kiyafetleri vardi.gorunce cok uzuldum.sanki olmicak gibi.almak istedim onlari ama alamadim.olmazsa diye:(( bide gebelik testi aldim.pazar gunu yapicam.cikmazsa en azindan kendimi hazirlarim.

kızlar belirtiler adetten farklı olmuyo maalesef aynı yani aranızda donmuş deneyen varmı benm bir sornm vrda:2::2: hem grip oldum4 gündür çekiyorm bide afedersnz ama soracam ishalm ben ananas suyu içiyorm ondanmı ilaçlardanmı yarn transfer günüm belli olacak inşallah bir aksilik olmasndan korkuyorm allah yardımcımız olsun

Bende belirtilerimi yaziyim.bugun 8.gunum.transferden beri devam eden adet olcakmisim gibi olan agri devam edoyo.goguslerim cok aciyo ve ates gibi yaniyo.sag kasigimda hafif batmalar var.bugun biraz hava almaya ciktik esimle.magazada bebek kiyafetleri vardi.gorunce cok uzuldum.sanki olmicak gibi.almak istedim onlari ama alamadim.olmazsa diye:(( bide gebelik testi aldim.pazar gunu yapicam.cikmazsa en azindan kendimi hazirlarim.

Hee bide et yiyemiyorun tiksindiriyo.istahim acik ama.

kızlar belirtiler adetten farklı olmuyo maalesef aynı yani aranızda donmuş deneyen varmı benm bir sornm vrda:2::2: hem grip oldum4 gündür çekiyorm bide afedersnz ama soracam ishalm ben ananas suyu içiyorm ondanmı ilaçlardanmı yarn transfer günüm belli olacak inşallah bir aksilik olmasndan korkuyorm allah yardımcımız olsun

Canim bende senin gibi olmustum.taylotmu ne varya ondan icmistim.gecmisti.druma sormustum icimi diye iç demisti.transferin olmadan biseyler yap.atlatmaya calis.gecmis olsun.ben ic diyorum ama sana kalmis korkuyosan bisey olur diye icme.sana kalmis tabi.

Canim bende senin gibi olmustum.taylotmu ne varya ondan icmistim.gecmisti.druma sormustum icimi diye iç demisti.transferin olmadan biseyler yap.atlatmaya calis.gecmis olsun.ben ic diyorum ama sana kalmis korkuyosan bisey olur diye icme.sana kalmis tabi.

doktoru aradm hç bir ilaç kullanma dedi dogal yollarla atlat dedi ama ishal neden oldu onu anlamdm:14::14:

doktoru aradm hç bir ilaç kullanma dedi dogal yollarla atlat dedi ama ishal neden oldu onu anlamdm:14::14:

Canım moralini bozacak birşey yok, hemen muz, patates haşlaması, pirinç lapası yap, suyunu kaynatıp iç transfere kadar hic birşeyin kalmaz inşallah. İlaç kullanma kesinlikle :) Allah kolaylık versin, kucağına da bebiş versin inşallah :)

ilk güzel haber benden gelsin bugün 9. gün iki gündür testte silik çizgi çıkıyordu bugün kan verdim bhcg 151 çıktı.iki gün sonra tekrar vereceğim.hadi peşimden iyi haberlerle gelin inşallah.:nazar:

ilk güzel haber benden gelsin bugün 9. gün iki gündür testte silik çizgi çıkıyordu bugün kan verdim bhcg 151 çıktı.iki gün sonra tekrar vereceğim.hadi peşimden iyi haberlerle gelin inşallah.:nazar:

ayyyyyyyyyyyyy tebrik edrim hamilesin inşallah çok şükür darısı bize canım dua et bol bol tekmiydi transferin:21::21::21::nazar:

ayyyyyyyyyyyyy tebrik edrim hamilesin inşallah çok şükür darısı bize canım dua et bol bol tekmiydi transferin:21::21::21::nazar:

etmemki herkese ayrı ayrı dua ediyorum .inşallah uğurlu gelirim inşallah teker teker mutlu haberleri alırız.iki tane donmuş embriyo transfer edildi.hemde yaklaşık beş yıllık :44:
darısı başına canım:49:

Back
X