• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek trasfer sonrası

eli baby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
45
19
3
37
Merhabalar
Ben aranızda yeniyim sizlerle bilgi alışverişi yapmak istiyorum
3 tup bebek denememiz oldu ilki tutmadı 2.si ise dusukle sonuclandi şuan 10gun oldu ve 3. Transferimiz gerceklesti hicbir belirti yok sizlerde belirti olmayipta hamile kalan varmı

Merhabalar
Ben aranızda yeniyim sizlerle bilgi alışverişi yapmak istiyorum
3 tup bebek denememiz oldu ilki tutmadı 2.si ise dusukle sonuclandi şuan 10gun oldu ve 3. Transferimiz gerceklesti hicbir belirti yok sizlerde belirti olmayipta hamile kalan varmı
canim surecimuz çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun. benimde 2 negatif tup bebek 3. pozitif ama düşük oldu. şimdi 4. cu için adetimi bekliyorum dondurulmuş transfer olucak. ins bütün isteyenlere içinde bizede kucagimiza alacagimuz sağlıklı evlatlar nasıl etsin. senin suan transferden sonrami 10 günün?

canim surecimuz çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun. benimde 2 negatif tup bebek 3. pozitif ama düşük oldu. şimdi 4. cu için adetimi bekliyorum dondurulmuş transfer olucak. ins bütün isteyenlere içinde bizede kucagimiza alacagimuz sağlıklı evlatlar nasıl etsin. senin suan transferden sonrami 10 günün?
Dondurulmuş tedavide nasıl ilerliyor süreç
Yani adet oluyorsunuz sonra ne yapılıyor

Diğer adetinin 3. 4. gününden itibaren dr rahimi kalinlastirmak icin ilac veriyor.Belli aralıklarla muayene oluyorsun.Rahim yanılmıyorsam 8 ile 13 mm arasında kalınlığa ulasmissa dondurulmuş embriyo bir gün önceden çözülmeye bırakılıp ertesi gün transfer ediliyor. Bilmiyorum açıklayıcı oldu mu canım. .:))

dondurulmus transfer doktoruna ve kişinin sorununa bağlı olarak değişiyor geçen tedavide 1 ay dogum kontrol yapı kullandim yumurtalar baskilansin diye sonra adet gorunce ostorejen ve pregestonla takviye edilip transfer olmustu pozitif le sonuçlandı ama dusukle sonuçlandığı için bu sefer farklı yoldan gidicem dedi doktorum dogum kontrol hapi kullanmadım adet bekliyorum gelince düşük dozla yumurtlama iynesi kullanıp yeteri olgunluğa gelince catkatilip vücudu yanıltarak transfer yapacağını söyledi bilmiyorum artık beni daha neler bekliyor

Canım hayırlı olsun inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur.
Benim ilk denemem (ins son olur)
Dün Dondurulmuş transferim ypldı S sus_panda adetin 2. Günü gittim rahim kalınlığı için estrofem verdiler 13. Gün gittim kontrole,16. Gunde transfer oldu.transfer gunu rahim kalınlığına gore ayarlanıyor..kişiye göre değişiyor yani..
Sonrasında da iğneler haplar devam test gunune kadar..
İnşallah bu yolda olan herkes saglıcakla bebeğine kavuşur.Allah yardımcımız olsun cok zorlu bi surec ama guzel sona ulaştığımız da değdi diyeceğiz inşallah

Bugün kan tahlili verdim ve negatif baska dondurulmuş embriyomuz yok bilemiyorum tekrar ayni şeyleri yaşama korkusuna kalkışırmıyım bilmiyorum iyi temennileriniz icin cok tşk ederim

Evet bugun kan tahlili yaptırdım ve negatif...bekledigim bi sonuctu ama insan yinede konduramiyo

Evet bugun kan tahlili yaptırdım ve negatif...bekledigim bi sonuctu ama insan yinede konduramiyo
dondurulmus transfer doktoruna ve kişinin sorununa bağlı olarak değişiyor geçen tedavide 1 ay dogum kontrol yapı kullandim yumurtalar baskilansin diye sonra adet gorunce ostorejen ve pregestonla takviye edilip transfer olmustu pozitif le sonuçlandı ama dusukle sonuçlandığı için bu sefer farklı yoldan gidicem dedi doktorum dogum kontrol hapi kullanmadım adet bekliyorum gelince düşük dozla yumurtlama iynesi kullanıp yeteri olgunluğa gelince catkatilip vücudu yanıltarak transfer yapacağını söyledi bilmiyorum artık beni daha neler bekliyor
Canim benimde 2sefer igneler ve hapar ile oldu 3.seferde dogum kontrol hapı kullandım ve sonra yine igneler ama tutmadı ben bu işi anlamadim her insanda farklı tepki veriyo ilaclar demek hakkimizda hayırlısı isallah seninki olumlu olur

Dosunmuyorum belkide taze olduğu için ama olursa ilk sizle paylasacagim
Çoo
Bugün kan tahlili verdim ve negatif baska dondurulmuş embriyomuz yok bilemiyorum tekrar ayni şeyleri yaşama korkusuna kalkışırmıyım bilmiyorum iyi temennileriniz icin cok tşk ederim
Çokk zor
Dondurulmuş olmaması daha zor
İnş daha güçlü bebiş en kısa zamanda gelir konur karnına
Sizdeki sorun neydi
Kaç embriyo transfer edildi ve kalitesi nasıldı?

Back
X