- 20 Eylül 2016
- 45
- 19
- 3
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim surecimuz çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun. benimde 2 negatif tup bebek 3. pozitif ama düşük oldu. şimdi 4. cu için adetimi bekliyorum dondurulmuş transfer olucak. ins bütün isteyenlere içinde bizede kucagimiza alacagimuz sağlıklı evlatlar nasıl etsin. senin suan transferden sonrami 10 günün?Merhabalar
Ben aranızda yeniyim sizlerle bilgi alışverişi yapmak istiyorum
3 tup bebek denememiz oldu ilki tutmadı 2.si ise dusukle sonuclandi şuan 10gun oldu ve 3. Transferimiz gerceklesti hicbir belirti yok sizlerde belirti olmayipta hamile kalan varmı
Dondurulmuş tedavide nasıl ilerliyor süreçcanim surecimuz çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun. benimde 2 negatif tup bebek 3. pozitif ama düşük oldu. şimdi 4. cu için adetimi bekliyorum dondurulmuş transfer olucak. ins bütün isteyenlere içinde bizede kucagimiza alacagimuz sağlıklı evlatlar nasıl etsin. senin suan transferden sonrami 10 günün?
Diğer adetinin 3. 4. gününden itibaren dr rahimi kalinlastirmak icin ilac veriyor.Belli aralıklarla muayene oluyorsun.Rahim yanılmıyorsam 8 ile 13 mm arasında kalınlığa ulasmissa dondurulmuş embriyo bir gün önceden çözülmeye bırakılıp ertesi gün transfer ediliyor. Bilmiyorum açıklayıcı oldu mu canım. .:))Dondurulmuş tedavide nasıl ilerliyor süreç
Yani adet oluyorsunuz sonra ne yapılıyor
dondurulmus transfer doktoruna ve kişinin sorununa bağlı olarak değişiyor geçen tedavide 1 ay dogum kontrol yapı kullandim yumurtalar baskilansin diye sonra adet gorunce ostorejen ve pregestonla takviye edilip transfer olmustu pozitif le sonuçlandı ama dusukle sonuçlandığı için bu sefer farklı yoldan gidicem dedi doktorum dogum kontrol hapi kullanmadım adet bekliyorum gelince düşük dozla yumurtlama iynesi kullanıp yeteri olgunluğa gelince catkatilip vücudu yanıltarak transfer yapacağını söyledi bilmiyorum artık beni daha neler bekliyorDondurulmuş tedavide nasıl ilerliyor süreç
Yani adet oluyorsunuz sonra ne yapılıyor
hayırlısı olsun canim. ins güzel kaliteli yumuslarin olur. peki devamında dondurulmus transferi mi olucaksin?hayat_gun B benim bebisim
Kızlar çok teşekkür ederim cvplarınıza
Yani adetin 3 4 günü kontrole gidilecek
Yarın opu işlemimiz var hayırlısıyla ilerliycez inş
Evet dondurulmuş olucakhayırlısı olsun canim. ins güzel kaliteli yumuslarin olur. peki devamında dondurulmus transferi mi olucaksin?
peki neden dondurulmus transferi yapicsk?Evet dondurulmuş olucak
Hastanenin sistemi böylepeki neden dondurulmus transferi yapicsk?
bende ohss olduğum için mecburen 3 transferimde dondurulmus oldu şimdi 4 cu olucak oda dondurulmus. hakkımızda hayırlısı canim.Hastanenin sistemi böyle
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Aminnnbende ohss olduğum için mecburen 3 transferimde dondurulmus oldu şimdi 4 cu olucak oda dondurulmus. hakkımızda hayırlısı canim.
Allah yardımcın olsun canım.İnşallah bu defa saglikli,hayırlı bebiş(lerin) seni hiçç bırakmaz. .hayat_gun B benim bebisim
Kızlar çok teşekkür ederim cvplarınıza
Yani adetin 3 4 günü kontrole gidilecek
Yarın opu işlemimiz var hayırlısıyla ilerliycez inş
Evet bugun kan tahlili yaptırdım ve negatif...bekledigim bi sonuctu ama insan yinede konduramiyocanim surecimuz çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun. benimde 2 negatif tup bebek 3. pozitif ama düşük oldu. şimdi 4. cu için adetimi bekliyorum dondurulmuş transfer olucak. ins bütün isteyenlere içinde bizede kucagimiza alacagimuz sağlıklı evlatlar nasıl etsin. senin suan transferden sonrami 10 günün?
allah sabir versin canim çok zor çok iyi biliyorum ama acin zamanla azalicak. imkanın varsa bekleme hemen basliyo en iyi gelen teselli yeni bir umut.Evet bugun kan tahlili yaptırdım ve negatif...bekledigim bi sonuctu ama insan yinede konduramiyo
Evet bugun kan tahlili yaptırdım ve negatif...bekledigim bi sonuctu ama insan yinede konduramiyocanim surecimuz çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun. benimde 2 negatif tup bebek 3. pozitif ama düşük oldu. şimdi 4. cu için adetimi bekliyorum dondurulmuş transfer olucak. ins bütün isteyenlere içinde bizede kucagimiza alacagimuz sağlıklı evlatlar nasıl etsin. senin suan transferden sonrami 10 günün?
Canim benimde 2sefer igneler ve hapar ile oldu 3.seferde dogum kontrol hapı kullandım ve sonra yine igneler ama tutmadı ben bu işi anlamadim her insanda farklı tepki veriyo ilaclar demek hakkimizda hayırlısı isallah seninki olumlu olurdondurulmus transfer doktoruna ve kişinin sorununa bağlı olarak değişiyor geçen tedavide 1 ay dogum kontrol yapı kullandim yumurtalar baskilansin diye sonra adet gorunce ostorejen ve pregestonla takviye edilip transfer olmustu pozitif le sonuçlandı ama dusukle sonuçlandığı için bu sefer farklı yoldan gidicem dedi doktorum dogum kontrol hapi kullanmadım adet bekliyorum gelince düşük dozla yumurtlama iynesi kullanıp yeteri olgunluğa gelince catkatilip vücudu yanıltarak transfer yapacağını söyledi bilmiyorum artık beni daha neler bekliyor
Dosunmuyorum belkide taze olduğu için ama olursa ilk sizle paylasacagimallah sabir versin canim çok zor çok iyi biliyorum ama acin zamanla azalicak. imkanın varsa bekleme hemen basliyo en iyi gelen teselli yeni bir umut.
ÇooDosunmuyorum belkide taze olduğu için ama olursa ilk sizle paylasacagim
Çokk zorBugün kan tahlili verdim ve negatif baska dondurulmuş embriyomuz yok bilemiyorum tekrar ayni şeyleri yaşama korkusuna kalkışırmıyım bilmiyorum iyi temennileriniz icin cok tşk ederim