Tüp bebek trasfer sonrası

Bugün kan tahlili verdim ve negatif baska dondurulmuş embriyomuz yok bilemiyorum tekrar ayni şeyleri yaşama korkusuna kalkışırmıyım bilmiyorum iyi temennileriniz icin cok tşk ederim
Geçmiş olsun.Hakkınızda hayırlısı olsun.Vardır Tanrının uygun bulduğu bir zaman.Dr.larin bilgileri de sınırlı.İnsan bedeni muamma.Forum da gezerken daha önce defalarca negatif sonucla biten tup bebek macerasindan akapunktur,yoga gibi seylere yonelerek vucudunu stres ten arindiranlarin cocuklarini kucaklarina aldiklarini okudum.Yogun negatif duygularla vucudumuza eziyet ediyoruz.Bize yetemiyor ki icinde bir varligin yaratimina izin versin.Biz hep hazir oldugumuzu dusunuyoruz ama ya bedenimiz?Onun ne halde oldugunu umursamiyoruz bile.Dr degistirdigimiz gibi saglikli beslenmeye,spor yapmaya,ruhumuzu dinlendirmeye de baslamaliyiz.Her sey bir butun.

Bir de merak ettim on gun boyunca hic belirtim olmadi derken neleri kastettiniz?Genelde herkes sonuc negatif bile olsa her an adet olacakmis gibi suregen bir agridan bahsediyor ki ben de transferin 4.gunundeyim ve ayni seyden sikayetciyim.Siz de hic olmadi mi?Hepimiz ayni seyleri yasiyor muyuz yoksa yasamiyor muyuz diye merak ediyorum.Uzuntunuzun ustune boyle bir soru sormak istemem ama hala transfer sonucu icin bekleyip belirtiler konusunda meraki olanlar icin her seyi paylasmak,ogrenmek adina sorma geregi hissediyorum.

Evet bugun kan tahlili yaptırdım ve negatif...bekledigim bi sonuctu ama insan yinede konduramiyo

Canim benimde 2sefer igneler ve hapar ile oldu 3.seferde dogum kontrol hapı kullandım ve sonra yine igneler ama tutmadı ben bu işi anlamadim her insanda farklı tepki veriyo ilaclar demek hakkimizda hayırlısı isallah seninki olumlu olur
iğnelerle derken o tedavin nasıl olmuştu?

Back
X