Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet herşey yolunda çok şükür bebek var hamileyim. Aceba gebelik haftasını hesaplamak için hangi tarihten hesaplıyorlar son adet mi yumurta toplanma tarihimiMerhaba Mutlu, sonucunu ogrenebildin mi? Umarim hersey yolundadir
Hayırlı olsun cnm cok sevindim, adetinin ilk gunun den hesaplaman lazimEvet herşey yolunda çok şükür bebek var hamileyim. Aceba gebelik haftasını hesaplamak için hangi tarihten hesaplıyorlar son adet mi yumurta toplanma tarihimi
Bebeğim 1 tanesi tutmuş 6 buçuk haftalık. Kalp atışlarını falan duydunuz mu siz nasıl gidiyor bir sıkıntı var mı belirtiler falan ve doktorunuzdan memnunmusunuzHayırlı olsun cnm cok sevindim, adetinin ilk gunun den hesaplaman lazim
Hayırlı olsun cnm Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin. Benim de 1 Tanesi tuttu 7+1 haftalık. Valla aslinda benim biraz sikintilarim oldu ayiptir soylemesi sistit oldum sonra doktorum Antibiotik Verdi hamileler icinmis tam o gecti derken ishal oldum Ama cok sukur bugun iyiyim. Bunlarin disinda arada Rahimde ve belimde Adet olacakmisim gibi agrilar oluyor Ama cok degil, Ben kalp atisini duymadim Ama hepsey yolunda dedi kalbini gosterdi aktiv hersey dedi. Ben buarada Almanyada yasiyorum. Cok memnunum doktoarimdan. Sen duydun mu kalp atisini. Hersey yolunda insallah.Bebeğim 1 tanesi tutmuş 6 buçuk haftalık. Kalp atışlarını falan duydunuz mu siz nasıl gidiyor bir sıkıntı var mı belirtiler falan ve doktorunuzdan memnunmusunuz
Herşey iyi dendi ama tan 7 haftalık olmasına rağmen kalp atışını duyamadık bu biraz beni tedirgin ediyorHayırlı olsun cnm Allah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin. Benim de 1 Tanesi tuttu 7+1 haftalık. Valla aslinda benim biraz sikintilarim oldu ayiptir soylemesi sistit oldum sonra doktorum Antibiotik Verdi hamileler icinmis tam o gecti derken ishal oldum Ama cok sukur bugun iyiyim. Bunlarin disinda arada Rahimde ve belimde Adet olacakmisim gibi agrilar oluyor Ama cok degil, Ben kalp atisini duymadim Ama hepsey yolunda dedi kalbini gosterdi aktiv hersey dedi. Ben buarada Almanyada yasiyorum. Cok memnunum doktoarimdan. Sen duydun mu kalp atisini. Hersey yolunda insallah.
Bence tedirgin olma cnm 8. Hafta da duyanlar var kalbini gordunmu peki?Herşey iyi dendi ama tan 7 haftalık olmasına rağmen kalp atışını duyamadık bu biraz beni tedirgin ediyor
8 haftalıkken duyuldu çok sukurBence tedirgin olma cnm 8. Hafta da duyanlar var kalbini gordunmu peki?
Hadi gözün aydın, Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin8 haftalıkken duyuldu çok sukur
Merhaba, cok tesekkur ederim. Umarim en kisa zamanda Allah sizede nasip eder. Ben Almanyada yaptirdim tup bebegi.Turkiyedeki sistemde cok farkli degil sanirim. Adetimin 2. Gününden itibaren yumurta gelistirici igne vurulmaya basladim. 10. yada 12. gun sonra yumurta toplama icin anestezi ile toplama yapildi. Toplama isleminden sonra cok Agrim olmadi Ama 26 Tane yumurta toplandigi icin biraz kasiklarda agri oldu ama kiminde hic agri olmuomus. Herkeste farkli olabilir mus.Ertesi gun aradilar 11 Tane dollenen embriyo olusmus 4. Gun transfer yapildi. 2 embriyo sadece 1 Tanesi tutunmus. Ama cok sukur 12.gun teste hamile kaldigimi ogrendim. Allah butun isteyenlere nasip etsin saglikli bebisler.Kızlar ikinizi de çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah
Ben aşılama yaptırdım haftaya test günüm tutar inşallah ama tutmazsa bikaç denemeden sonra tüp bebek yaptırabilirz tüp bebek aşaması hakkında bilgim yok biraz anlatır mısınız anneden yumurta mı toplanıyo nasıl alıyorlar acıyo mu
Ilk başta yumurtaların olgunlaşması ve çoğalması için iğne kullanman gerekiyor yumurtalar gerekli aşamaya geldiğinde genel anestezi altında toplanıyor ilk gün biraz kanaman oluyor ama fazla değil acı da hissetmedim benKızlar ikinizi de çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah
Ben aşılama yaptırdım haftaya test günüm tutar inşallah ama tutmazsa bikaç denemeden sonra tüp bebek yaptırabilirz tüp bebek aşaması hakkında bilgim yok biraz anlatır mısınız anneden yumurta mı toplanıyo nasıl alıyorlar acıyo mu