Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, hastaneye göre değişiyor. Ben Tuzla Okan üniversitesi hastenesinde tedavi görüyorum mesela. Rapor da çıktı. İlaçlara 45 bin verdik. Hastaneye cuma günü 65 bin vereceğiz.
Merhaba, hastaneye göre değişiyor. Ben Tuzla Okan üniversitesi hastenesinde tedavi görüyorum mesela. Rapor da çıktı. İlaçlara 45 bin verdik. Hastaneye cuma günü 65 bin vereceğiz.
Sgk’nın tedaviyi karşılaşaması için çıkarılıyor. Hastane ile görüştüğünüzde size bilgi verilir. Eğer tüp bebek yaptıracağınız kesinse bence Anadolu Sigorta ile bir görüşün. Onda tüp bebek teminatı var. Fiyat bilgisini bilmiyorum.
İstanbul’da nasıl bilmiyorum ben Ankara’da tedavi görüyorum.
145bini buldu şu anda
Yumurta toplama oldu bende, ilaçlar, kan testi, en son transfere kadar
Nasipse pozitiften sonra ilaçlar devam eder 150bini geçer bunun içine yol parasını eklemedim
Merhabalar erkekde sperm azlığı varsa hipo hipo hastası iseniz amh değeriniz çoj düşük ise ôzelde rapor hakkınız oluyor bizim erkek kaynakli sorun olduğu için rapor çıkardık Ocak ayı fiyatı bu 60 bin TL tüp bebek 15.bin TL ilaçlar 6 embriyo içinde 19 bin TL dondurma fiyati İstanbul acıbadem Atakent şubesinde yaptık raporsuz fiyatı bilmiyorum zaten raporlu olsada şuan fiyatlar değişmiştir arkadaşın dediği daha farklı sanırım sigortayla falan görüşün diyor onada danışabilirsiniz ama her hastane amh değeri düşük diye çıkartabilir dahi hiç birşey söylemiyor ilk tüp bebek denememde öyle olmuştu ve soylede bişey var gittigibiz hastane ssg ile anlaşmalı olmak zorunda 3 sefer rapor hakkınız oluyor