Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle sakin olmalısın stres yapma herşeyi akışına bırak bende tüp bebek le gebe kaldım ve belirti hiç görmedim 9 . Gün idrar testi yaptım ve çok az silik çizgi gördum sende istersen 9 günde falan kan testi yaptır tabj zamanında yapmak daha mantıklı ama insan sabırsızlanıyorMerhahaba arkadaslar ben bu ay tüp bebek tedavisi oldum daha sonucu ögrenmeme var ama bugün transferden sonra 6. Günüm ve ayni adet agrilarini yasiyorum böyle benim gibi olupta positif olan varmi cok korkuyorum
Doktorzm haftaya sali gün gel kan testi icin dedi canim ama sence adet agrisi olmasi normalmidir ve sen ilk tüp bebek denemesiylemi kaldin? Ben 6 yildir bekliyorum cogu yolu denedim 2 kere asilama yaptim tutmadi simdi bu ay iste tüp bebek yapildi insallah hayirlisiyla tutar inan hem maddi hem manevi hücümüz kalmadiCanım öncelikle sakin olmalısın stres yapma herşeyi akışına bırak bende tüp bebek le gebe kaldım ve belirti hiç görmedim 9 . Gün idrar testi yaptım ve çok az silik çizgi gördum sende istersen 9 günde falan kan testi yaptır tabj zamanında yapmak daha mantıklı ama insan sabırsızlanıyor
Amin insallah canim cok sevindim senin adina tez zamanda kucaginada alirsin insallah 3. Veya 5. Embriomu? Ve adetBenim de bu defaki tedavimde adet sancısı tarzı ağrım oldu ki genelde adet sancısı pek yaşamam.bacağıma vuran ağrı oluyor gibiydi.yine olmadı sanarken tutmuş.umarım senin de bebeğin tutunmuştur canım
3.gün taze embriyo.transferden 3-4 gün sonra hafif oldu arada.5-6.günler bel ağrısı da oluyordu ayakta az bişey kalsam bile.ara ara hala bile oluyor yani kasık ağrısıAmin insallah canim cok sevindim senin adina tez zamanda kucaginada alirsin insallah 3. Veya 5. Embriomu? Ve adet
agrilarim kacinci gün basladi nekadar sürdü
yok canım ben ilkte gebe kalmadan sayısız yumurta takibi 3 aşılama ve 3 tüp bebek sonra rabbim çektiğim her sıkıntınin sonunda ikiz nasip etti senj com anlıyorum maddi kısmı da manevi kısmınıda ondan bunları dusunuyirsan olmaz dilerim rabbim yüzünü güldürür inşallahDoktorzm haftaya sali gün gel kan testi icin dedi canim ama sence adet agrisi olmasi normalmidir ve sen ilk tüp bebek denemesiylemi kaldin? Ben 6 yildir bekliyorum cogu yolu denedim 2 kere asilama yaptim tutmadi simdi bu ay iste tüp bebek yapildi insallah hayirlisiyla tutar inan hem maddi hem manevi hücümüz kalmadi
Bana 5. Gün taze embriyo koyuldu herseyin hayirlisi tabi ama 6 koca yil oldu her ay hep hüsran cok zor zamanlar gecirdim3.gün taze embriyo.transferden 3-4 gün sonra hafif oldu arada.5-6.günler bel ağrısı da oluyordu ayakta az bişey kalsam bile.ara ara hala bile oluyor yani kasık ağrısı
Dinlene bildigim kadar dinleniyorum arada yürümeye calisiorum yatmak cok iyi degil diorlar kan dolasimi yavasliormus öyle duydum doktorumda öyle dedi senin adinada cok sevindim sende baya ugrasmissin insallah sag saglim yavrularini kucaginada alirsin insallah ben hergün bol bol ayetel kürsi okumaya calisiorum ama.meryem suresinide artik hergün acar dinlerimCanım bol bol dinlen ben test gününe kadar hep yataktaydim bide Meryem suresinj dinle günde bi defa
Benimde transferden 2 gun sonra falan basladi adet agrilari hatta 7. Ve 8. gunler cok siddetliydi ara ara batma seklinde sancilar oluyordu. 9.gun idrar testi pozitifi gordum cnm cok sukur. hala da ara ara devam ediyor sancilarim dun ve bugun siddetlendi yine. Insallah bebegin seninledir Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Merhahaba arkadaslar ben bu ay tüp bebek tedavisi oldum daha sonucu ögrenmeme var ama bugün transferden sonra 6. Günüm ve ayni adet agrilarini yasiyorum böyle benim gibi olupta positif olan varmi cok korkuyorum
Allah hayırlısıyla nasip etsin canımBana 5. Gün taze embriyo koyuldu herseyin hayirlisi tabi ama 6 koca yil oldu her ay hep hüsran cok zor zamanlar gecirdim
Ayy ne güzel canim ya insallah sag saglim kucaginada alirsin insallah banada bol bol dua edin nolur benim transferden 2 gün sonra sol yumurtamdan bacagima kadar vuran bir agri oldu baya siddetliydi sonra gecti simdi dünden beride adet agrisi dün cok hafifti bugün sabah agriyla uyadin 2 saat öncesine kadar ara ara oldu agrim suan gecti bakalim sükürBenimde transferden 2 gun sonra falan basladi adet agrilari hatta 7. Ve 8. gunler cok siddetliydi ara ara batma seklinde sancilar oluyordu. 9.gun idrar testi pozitifi gordum cnm cok sukur. hala da ara ara devam ediyor sancilarim dun ve bugun siddetlendi yine. Insallah bebegin seninledir Rabbim isteyen herkese nasip etsin.![]()
Ben varım canım transferin 6.gunu aynı adet sancısı gibi agrılarım başladı sürekli işte oldum deyip kontrol ediyordum bugün transferin 12. Günü hala devam edıyor 9.gunde öğrendim sonucu o yüzden korkmaMerhahaba arkadaslar ben bu ay tüp bebek tedavisi oldum daha sonucu ögrenmeme var ama bugün transferden sonra 6. Günüm ve ayni adet agrilarini yasiyorum böyle benim gibi olupta positif olan varmi cok korkuyorum
Hayirli olsun canim sag saglim kucaginada alirsin insallah bir nebzede olsa bunlari duymak icimi rahatlatti biliyorum herkezde ayni olacak diye birsey yok ama olabilirde tabi adet agrilari illa adet olacaksin diye birsey yokmus bunu ögrendim en azindan insallah rabbim benimde sizler gibi yüzümü güldürür dualarimi kabul eder insallah canimBen varım canım transferin 6.gunu aynı adet sancısı gibi agrılarım başladı sürekli işte oldum deyip kontrol ediyordum bugün transferin 12. Günü hala devam edıyor 9.gunde öğrendim sonucu o yüzden korkma
İnşallah canım bende yeni öğrendim kan verip duruyorum dua et banada :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHayirli olsun canim sag saglim kucaginada alirsin insallah bir nebzede olsa bunlari duymak icimi rahatlatti biliyorum herkezde ayni olacak diye birsey yok ama olabilirde tabi adet agrilari illa adet olacaksin diye birsey yokmus bunu ögrendim en azindan insallah rabbim benimde sizler gibi yüzümü güldürür dualarimi kabul eder insallah canim
Aminnn canim aminnİnşallah canım bende yeni öğrendim kan verip duruyorum dua et banada :) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Merhaba sonuc ne aldiniz merak ettim.benimde transferin 3. Gunu sabahlari sag tarafimda agriyla uyaniyorum sonra geciyor az ayakta durunca belim agriyor 3 nisan test gunum hagirlisiMerhahaba arkadaslar ben bu ay tüp bebek tedavisi oldum daha sonucu ögrenmeme var ama bugün transferden sonra 6. Günüm ve ayni adet agrilarini yasiyorum böyle benim gibi olupta positif olan varmi cok korkuyorum