tüp bebek ve boş gebelik.

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.456
Arkadaşlarım Rabbimin selamı üzerinize olsun.
ben de rezerv azlığı nedeniyle tüp bebek tedavisi ile şubat ayında gebe kaldım ancak bugün boş gebelik olduğunu öğrendim. birkaç gün sonra operasyonla son verilecek. benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? kürtaj sonrası acaba rezervlerde daha fazla azalma olur mu? bir de kürtajdan ne kadar sonra regl oldunuz ve ne zaman tekrar tedavi gördünüz? umarım konuyu doğru yere açmışımdır. tüp bebek kısmına yazıp yeni gebelerde morel bozukluğuna yol açmak istemedim.

Canim konuyu yeni gördüm BN de tüp bebeklehamile bos gebelik yasadim 3hafta oönce kürtaj oldm daha adet olmaya bekliyorum. Ama yumurta rezervinin azaltacagini pek sanmiyorum

Tedavin hayırlı olsun ama daha erken degl mi hemen hemen aynı anda düşük yapmışız Dr bana 6 ay bekle dedi ama:KK43: dondurulmuş embriyo ile mi

Tedavin hayırlı olsun ama daha erken degl mi hemen hemen aynı anda düşük yapmışız Dr bana 6 ay bekle dedi ama:KK43: dondurulmuş embriyo ile mi
hayır canım rezerv azlığı var ben de dondurmaya kalmıyor iğnelerle tekrar başladık . bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım ve değerlerim biraz yavaş yükseliyor doktor düşük yapacaksın dedi değerleriniz nasıldı çok korkuyorum beni en iyi siz anlarsınız sanırım :KK61:

arkadaşlar bende tüp bebek yaptırdım ve değerlerim biraz yavaş yükseliyor doktor düşük yapacaksın dedi değerleriniz nasıldı çok korkuyorum beni en iyi siz anlarsınız sanırım :KK61:
Benim değerler gayet iyi yükseldi hep iki katı ama boş gebelik çıktı üzülme canım değerleri yavas ilerleyip sonra iyi olanda cok moralini yüksek tut ama bi yandan kendini hazırla :KK43: :KK43: Rabbim hakkında hayırlısıni versin ins

Benim değerler gayet iyi yükseldi hep iki katı ama boş gebelik çıktı üzülme canım değerleri yavas ilerleyip sonra iyi olanda cok moralini yüksek tut ama bi yandan kendini hazırla :KK43: :KK43: Rabbim hakkında hayırlısıni versin ins
amin cümlemizin inşallah canım bugün belli olacak ne olduğu saat 4 te tekrar kan var o kadar korkuyorum ki

olmadı canım bıraktı beni meleğim çok üzgünüm negatifi görmekten beteride varmış Rabbim bunun beterini vermesin inşallah
Nasıl bıraktı :KK43: kimyasalmiydi üzülme canım böylesi hayırlısı demekki Rabbimin bi bildiği var sabret tek değilsin birçok insan yasiyo bunları bnm senin gibi:KK43:bni uyutmada bağıra bağıra kürtaj ettiler bide onun psikolojisini dusun:KK43::KK43:

Nasıl bıraktı :KK43: kimyasalmiydi üzülme canım böylesi hayırlısı demekki Rabbimin bi bildiği var sabret tek değilsin birçok insan yasiyo bunları bnm senin gibi:KK43:bni uyutmada bağıra bağıra kürtaj ettiler bide onun psikolojisini dusun:KK43::KK43:
evet canım kimyasalmış ama halen kontroller devam ediyor dış gebelik şüphesi negatifi görene kadar var yavaş yavaş düşmeye başlamış çok şükür eğer kimyasalsa ve kanamam başlarsa 3. transferide bu ay yapabileceğimizi söyledi dr içim umutla doldu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

X