Merhaba ben de burda transfer zamanı aynı başlığı açmıştım, transferden sonra rapor almıştım ama sonra 4+ larda çalışmaya başladım. Tavsiyem durumunuzu idarenizle paylaşın, zaten ilk hafta seminer çok yorulmayacaksınız elinizden geldiğince oturun. Eğer idareyle paylaşırsanız onlar da ona göre hareket ederler ders yükünüz az olur vs. Çoğunlukla oturarak geçirdim ben merdiven inip çıkmamaya çalıştım vsMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek ile 4+3 gündür gebeyim fakat 1 hafta sonra işim başlıyor(Öğretmenim). Çalışma konusunda ne düşünüyorsunuz biraz yolumda var yürüme konusunda. Ayrıca bi kaç kezdir kahverengi lekelenmelerim oldu (Kanama alanım yok). Napsam bilemedim
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ilk haftalar daha rahat geçer inşallah yorucu olmaz çok.Merhaba ben de burda transfer zamanı aynı başlığı açmıştım, transferden sonra rapor almıştım ama sonra 4+ larda çalışmaya başladım. Tavsiyem durumunuzu idarenizle paylaşın, zaten ilk hafta seminer çok yorulmayacaksınız elinizden geldiğince oturun. Eğer idareyle paylaşırsanız onlar da ona göre hareket ederler ders yükünüz az olur vs. Çoğunlukla oturarak geçirdim ben merdiven inip çıkmamaya çalıştım vs
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ilk haftalar daha rahat geçer inşallah yorucu olmaz çok.Merhaba ben de burda transfer zamanı aynı başlığı açmıştım, transferden sonra rapor almıştım ama sonra 4+ larda çalışmaya başladım. Tavsiyem durumunuzu idarenizle paylaşın, zaten ilk hafta seminer çok yorulmayacaksınız elinizden geldiğince oturun. Eğer idareyle paylaşırsanız onlar da ona göre hareket ederler ders yükünüz az olur vs. Çoğunlukla oturarak geçirdim ben merdiven inip çıkmamaya çalıştım vs
Yürümek sana iyi gelecektir yarım saat sakin bi şekilde yürüyebilirsin doktorun bir sorun görmezse . Benim kanama alanım vardı ve aktif kanama geçirmiştim doktorum bol su iç demişti ve kan sulandırıcımı kesmişti onun haricinde yorulmadan hayatına devam et dedi . Ve çok şükür güzel geçti h
Teşekkür ederim. Lekelenmeler biraz tedirgin etti açıkçasıYürümek sana iyi gelecektir yarım saat sakin bi şekilde yürüyebilirsin doktorun bir sorun görmezse . Benim kanama alanım vardı ve aktif kanama geçirmiştim doktorum bol su iç demişti ve kan sulandırıcımı kesmişti onun haricinde yorulmadan hayatına devam et dedi . Ve çok şükür güzel geçti hamileliğim
Evet açık kahverengi lekelenme olmuştu doktorum kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti, siz rengini ve yoğunluğunu takip edin okuldan gelince bol bol dinlenin sıkıntı olmaz kanama alanı da yokmuşÇok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ilk haftalar daha rahat geçer inşallah yorucu olmaz çok.
Peki sizde de kahverengi lekelenmeler olmuş mıydu?
Çok çok sağ olun hocamEvet açık kahverengi lekelenme olmuştu doktorum kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti, siz rengini ve yoğunluğunu takip edin okuldan gelince bol bol dinlenin sıkıntı olmaz kanama alanı da yokmuş
Rica ederim hocamÇok çok sağ olun hocamKusura bakmazsanız bir şey daha soracağım lekelenme bir kere olmadı birden fazla kez devam ediyor sizde bir kez mi olmuştu
Evet tüm ilaçlara devam ediyorum. Teşekkürler tekrardanRica ederim hocamvallahi bendeki bir iki gün sürdü sanırım sürüntü şeklinde geliyordu, doktorunuz Progestan vermiştir belki o iyi geliyor böyle lekelenmelere
Rica ederimm sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağınıza alınEvet tüm ilaçlara devam ediyorum. Teşekkürler tekrardan
Bende çok pinpirikli bir insanımdır . Doktorum bana dedi ki bu kanama ne sen hopladın zıpladın yan döndün diye olmadı . Olacak olan her yerde olacak 9 ay boyunca yatsan da olur işe gitsende olur demişti sadece kendimi yormadan hayatına devam et diye söyledi . İş yükümde yoktu benim o yüzden hayatıma devam ettim . Hiç stres yapma normal yaşantına dön sadece kendini yorma .Teşekkür ederim. Lekelenmeler biraz tedirgin etti açıkçası
İki kere yapadım . İlkinde 2 gün hastanede yattım kanama alanım kese boyutu kadardı ikincisi yarım saat sürdü diyebilirim . Progestan fitil ve iğnesini kullanıyordum ben . İğne gün aşırıydı fitil hamileliğimin 30. Haftasına kadar günde 3 kereydi .Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ilk haftalar daha rahat geçer inşallah yorucu olmaz çok.
Peki sizde de kahverengi lekelenmeler olmuş muydu
benimde 3 gündür sürüyor ama herkes endişelenme diyor. Sanırım normal ya içimizi ferah tutalımKizlar bende tup bebek 7 haftalik gebeyim leke var 4 gundur devam ediyo doktor bi sknti yok dedi ben korkuyom
Tamamdır çok teşekkür ederimBende çok pinpirikli bir insanımdır . Doktorum bana dedi ki bu kanama ne sen hopladın zıpladın yan döndün diye olmadı . Olacak olan her yerde olacak 9 ay boyunca yatsan da olur işe gitsende olur demişti sadece kendimi yormadan hayatına devam et diye söyledi . İş yükümde yoktu benim o yüzden hayatıma devam ettim . Hiç stres yapma normal yaşantına dön sadece kendini yorma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?