• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK VE ÇALIŞMA

Merhaba mesajınızı görünce yazmak istedim transferimin 8. Günü başladı lekelenmem 10. Gün pozitif sonuç aldım 2 gün kesil di aonra tekrar kahve rengi miktarı az şekilde devam etti şuan halâ devam ediyor bugün transfer sonrası 15. Günüm sizin ne kadar sürdü lekelenme bişey dedimi doktorunuz benim progestan iğnem arttı ve fitilim kesildi . Ve benim hiç belirtim olmadı gebelikten yada sizin durumunuz nedir? Usg randevumada daha var bende tedirginim biraz beta artığım 900 den 1900 e çıkmıştı gidiş iyi ama insan korkuyor
Benim haftalarca sürdü kesilmişti. Bugün yine başladı artık bu durumla barıştım sanırım😅 Çünkü oluyor maalesef buna engel olcak biseyde yok ilaçların hepsini alıyoruz. Belırtım yok ama kasık ağrım hep var

Hamilelikte lekelenme ve kanama için mutlaka doktor kontrolü gerekir. Doktor günlük hayatınıza devam edebilirsiniz derse çakılabilirisniz. Ancak hiç bir şekilde ağır kaldırmama, bir yere uzanmamalısınız. Ayrıca ev işlerinde mutlaka çevrenizden destek isteyin. Yorulmayın ve gebe olduğunuz için beslenmenize çok özen göstermelisiniz. Asla aç kalmamalısınız. Bunlara dikkat ederek doktorun kararına göre çalışabilirsiniz. Haa bir de stres olmamaya çalışın. Okula yürüme mesafeniz olduğu için mutlaka rahat ayakkabı ve giysiler giyin. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ediyorum size 🫶🏻 İnsallah kazasız belasız geçer bu süreç

Benim haftalarca sürdü kesilmişti. Bugün yine başladı artık bu durumla barıştım sanırım😅 Çünkü oluyor maalesef buna engel olcak biseyde yok ilaçların hepsini alıyoruz. Belırtım yok ama kasık ağrım hep var
Yaaa öylemi rahatlayayım biraz o halde 🌝
Peki progestan fitil yada iğne kullandınızmı kullandıysanız kaçıncı haftada kestiniz siz 🌸

Yaaa öylemi rahatlayayım biraz o halde 🌝
Peki progestan fitil yada iğne kullandınızmı kullandıysanız kaçıncı haftada kestiniz siz 🌸
Ben daha kullanıyorum maalesef dün kırmızı kanamam oldu 😢 Bi sıkıntı yoktu ama ilaçlara devam dedi doktorum

Back
X