• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve hsg filmi

Melekaltuntas1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım adetliyim yumurta büyütme işlemi için iğnelere başladım Allahın izni ile dondurulmuş embriyo transferi olacak fakat bu hafta iğneleri kullanırken doktor hsg filmi de istedi bir sorun olur mu kafam karışık doktor bana engeli olmaz yumurta büyütmeye de zararı olmaz dedi

Benim film ilk başta cekildi daha bu işlere başlamadan bende çikolata kisti vardı tüpleri tıkadı mi diye bakıldı. adetten sonra 10 gün içinde yapılıyor. Ama bir doktora daha danışın isterseniz.

Arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım adetliyim yumurta büyütme işlemi için iğnelere başladım Allahın izni ile dondurulmuş embriyo transferi olacak fakat bu hafta iğneleri kullanırken doktor hsg filmi de istedi bir sorun olur mu kafam karışık doktor bana engeli olmaz yumurta büyütmeye de zararı olmaz dedi
ben hsg çekildiğim ay opu için iğnelere baslamadık bir sonraki ay basladık

Merhaba. Benim de hiçbir işleme/ilaca başlamadan önce rahim filmi çekildi.
Chat gpt opudan en az 1 ay önce yapılmalı diyor.

Yumurta büyütme iğnelerinde zaten bir kadın olarak yumurtalarının gerçekten içinde büyüdün hissediyorsun batmaların oluyor hafif ağrıların oluyor kişiden kişiye de semptomlar değişiyor zaten duygusal olarak da çok büyük bir yükün altına giriyorsun eğer aciliyeti yoksa opudan sonra çektirmen senin için çok daha iyi olur çünkü sonraki adete kadar anca kendini toplayaabiliyorsun eğer aciliyeti yoksa bence doktorundan kısa bir ara iste bunun için

Back
X