Kızılcık ve vişne doğal melatonin içeriyor. doku onarıcı özelliği var. diğer kullandığım takviyelerde doku onarıcı özelliği var. yumurta kalitesini arttırıyor.
Ben önce saraçoğlunun kürüyle başladım(önce soğan kürü günde 2 defa,sonra testere dişli aslan pençesi günde 2 defa akşamına melisa karabaş otu, sonra civan perçemi testere dişli aslan pencesi sarı kantaron günde iki defa akşamına melisa karabaş otu).sırasıyla uyguladım. bu esnada her gün incir kürüne devam ettim.
Şuan incir kürüne ara vermeden devam ediyorum. takviyelere devam ediyorum. civan perçemi -testere dişli aslan pencesi-sarı kantaron a devam ediyorum. gece yatmadan: önce melisa ve karabaş otunu kaynatıp içiyorum,kızılcık ve vişne suyunu içiyorum. kür için kullandığım bitkileri saraçoğlunun sitesinden sipariş veriyorum.Daha güvenilir.
Yalnız
tüp bebek için hormon iğnelerine başladığım zaman incir ve bitki kürlerini bırakıyorum yumurta alınıncaya kadar.(10-12gün).
Hormon iğnelerine başladıktan sonra şunlara aynen devam ediyorum: curcumin, koenzimQ10, impryl,kızılcık ,vişne, çörek otu yağı, kara üzüm çekirdeği yağı,soğuk pres keçi boynuzu özü, bal arı sütü propolis polen karşımı,dvit.