Anket Tüp bebek ve öneriler

benguan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
41
15
88
İzmir
İncir kürü , 15 tane kuru incirı yıkayıp klorsuz suda 20 dk kaynatıyorum. Her gün içiyorum. Amh yükseltiyor arkadaşlar. Ilk amh değerim 0.33 tü 2 ay yoğun kullandım. 0.97 çıktı. Sonra kadın doğumcu bir arkadaşımız dhea kullan incirı bırak dedi. 6 ay bıraktım tekrar ölçüm yaptırdım. 0.22 ye düşmüş çok üzülmüştüm. Sonra tekrar incir kürüne başladım 0.44 sonrasında 0.53 çıktı. Şimdi tüp bebeğe devam ediyoruz. 2 yıl önce tek yumurta alınmıştı onada kalitesiz dediler olmadı. Şimdi 3 yumurta büyüdü biri çatlamış 2 yumurta toplandı yumurtalar kaliteli ve embriyoda kaliteli dendi. 3 4 ay daha yumurta toplanacak. Sonra yükleme. Yaşım 40 . Yalnız doktorum farklı bir yöntem uyguluyor. Adetin başlagicindan tahmini 3 gün önce yumurtalara bakıyor ve aynı gün hormon tedavisine başlıyor. Kaç yumurta varsa hepsi büyüyor. tedavi süreci ve kullanılan ilaçlar 1. fotoda.

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    25 KB · Görüntüleme: 58
  • yaptıklarım.webp
    yaptıklarım.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 56
  • kadın1.webp
    kadın1.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 50
  • kadın 2.webp
    kadın 2.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 81
  • erkek 1.webp
    erkek 1.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 39
  • erkek 2.webp
    erkek 2.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 42
  • ek1.webp
    ek1.webp
    16 KB · Görüntüleme: 53
  • ek2.webp
    ek2.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 51
  • ek3.webp
    ek3.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 40
kızılcık ve vişne doğal melatonin içeriyor. doku onarıcı özelliği var. diğer kullandığım takviyelerde doku onarıcı özelliği var. yumurta kalitesini arttırıyor.

Kızılcık ve vişne doğal melatonin içeriyor. doku onarıcı özelliği var. diğer kullandığım takviyelerde doku onarıcı özelliği var. yumurta kalitesini arttırıyor.
Ben önce saraçoğlunun kürüyle başladım(önce soğan kürü günde 2 defa,sonra testere dişli aslan pençesi günde 2 defa akşamına melisa karabaş otu, sonra civan perçemi testere dişli aslan pencesi sarı kantaron günde iki defa akşamına melisa karabaş otu).sırasıyla uyguladım. bu esnada her gün incir kürüne devam ettim.

Şuan incir kürüne ara vermeden devam ediyorum. takviyelere devam ediyorum. civan perçemi -testere dişli aslan pencesi-sarı kantaron a devam ediyorum. gece yatmadan: önce melisa ve karabaş otunu kaynatıp içiyorum,kızılcık ve vişne suyunu içiyorum. kür için kullandığım bitkileri saraçoğlunun sitesinden sipariş veriyorum.Daha güvenilir.
Yalnız tüp bebek için hormon iğnelerine başladığım zaman incir ve bitki kürlerini bırakıyorum yumurta alınıncaya kadar.(10-12gün).
Hormon iğnelerine başladıktan sonra şunlara aynen devam ediyorum: curcumin, koenzimQ10, impryl,kızılcık ,vişne, çörek otu yağı, kara üzüm çekirdeği yağı,soğuk pres keçi boynuzu özü, bal arı sütü propolis polen karşımı,dvit.

Sıradaki tedavi için ise doktorum adetten 3 gün önce muayneye çağırdı. o gün hormon tedavisine başlıycaz.
umarım sizler içinde faydası olur bu paylaştıklarımın.

Son düzenleme:
Çok güzel bir başlık olmuş şifa olsun.
Ben şu an marankinin bal- pekmez karışımını, D vitamini, B12, çörek otu yağı kullanıyorum.

Sıradaki tedavi için ise doktorum adetten 3 gün önce muayneye çağırdı. o gün hormon tedavisine başlıycaz.
umarım sizler içinde faydası olur bu paylaştıklarımın.
eline sağlık arkadaşım, işin rast gelsin çok güzel bir paylaşım olmuş benimde sebepsiz infertilite..

Back
X