Tüp bebek ve oruç

Hayat9515

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2023
125
69
13
29
ARKADAŞLAR!
Yarın tranferimin 5. Günü ve oruç tutmak istiyorum bir sakıncası olur mu tutunmasında bilginiz var mı. İlaçlarımı zaten sabah akşam

ARKADAŞLAR!
Yarın tranferimin 5. Günü ve oruç tutmak istiyorum bir sakıncası olur mu tutunmasında bilginiz var mı. İlaçlarımı zaten sabah akşam
Sakıncası olmasa bile ben cesaret edemezdim doktorda büyük ihtimalle tutma diyecek

Tavsiye etmiyoruz dediler ama gönül de Rabb dan vazgeçmiyo
Siz bilirsiniz tabii. Ucuz tedaviler değil sonuçta. Tabiki olacağı varsa olur nasip bu işler yinede temkinli olmak lazım. Sağlık problemi gibi durumlarda bir günahı olduğunı sanmıyorum kaza edebilirsiniz

Şaka yapıyorsunuz dimi :) o kadar ilaç iğne gerek siz oruç diyorsunuz verdiğiniz paraya yazık degilmi en azindan

Daha önce 2 kere tüp bebek yapıldı her konuda kendimi çok kıstım bu sefer oluruna bırakmak istiyorum gibi sanki

ARKADAŞLAR!
Bende bu konuda çok merak ediyordum. İftar sahur şeklinde ayarlasak olmaz mı diye. Yarın doktoruma danışıcam ama tutmamak daha doğru oluyormuş sanırım ilaçların saatleri değişmesin diye

Ben tutmamıştım, beslenme de önemli çünkü.

Transfer döneminde bol su, yoğurt, havuç suyu tükettim, hadi yoğurt ve havuç suyu sahurda, iftarda halledilir ama susuz kalmak bence doğru olmaz bu süreçte, vücudunuz hormon yüklü çünkü. Riske atmadım, yine olsa yine atmazdım

Ben tutmamıştım, beslenme de önemli çünkü.

Transfer döneminde bol su, yoğurt, havuç suyu tükettim, hadi yoğurt ve havuç suyu sahurda, iftarda halledilir ama susuz kalmak bence doğru olmaz bu süreçte, vücudunuz hormon yüklü çünkü. Riske atmadım, yine olsa yine atmazdım
Sizin tutmuş muydu

Bende bu konuda çok merak ediyordum. İftar sahur şeklinde ayarlasak olmaz mı diye. Yarın doktoruma danışıcam ama tutmamak daha doğru oluyormuş sanırım ilaçların saatleri değişmesin diye
Yarın sorarsan bana da haber ver benim sabah akşam zaten ilaçlar

5 en geç 5 güne belli olacak zaten tutup tutmadığı bence riske atma tutmazsa ömür boyu içinde acaba mı diye düşünmek kalır

Bu konuyu bende merak ediyodum. Bende süreçteyim. Transfer için adeti bekliyorum epeycede gecikti. Doktorumla pazartesi görüştüm söktürücü ilaç vermedi kendi gelsinmiş. Gelene kadar kaç gün daha geçer bilmiyorum. Transferim ne zamana denk gelicek şuan hiç belli değil biraz daha sarkma yaşarsam en azından oruçlarımı tam tutarım diyorum

Bu konuyu bende merak ediyodum. Bende süreçteyim. Transfer için adeti bekliyorum epeycede gecikti. Doktorumla pazartesi görüştüm söktürücü ilaç vermedi kendi gelsinmiş. Gelene kadar kaç gün daha geçer bilmiyorum. Transferim ne zamana denk gelicek şuan hiç belli değil biraz daha sarkma yaşarsam en azından oruçlarımı tam tutarım

5 en geç 5 güne belli olacak zaten tutup tutmadığı bence riske atma tutmazsa ömür boyu içinde acaba mı diye düşünmek kalır

Bu konuyu bende merak ediyodum. Bende süreçteyim. Transfer için adeti bekliyorum epeycede gecikti. Doktorumla pazartesi görüştüm söktürücü ilaç vermedi kendi gelsinmiş. Gelene kadar kaç gün daha geçer bilmiyorum. Transferim ne zamana denk gelicek şuan hiç belli değil biraz daha sarkma yaşarsam en azından oruçlarımı tam tutarım diyorum
Sizin opu falan yapıldı o zaman sadece transfer için mi adeti bekliyorsunuz

Sizin opu falan yapıldı o zaman sadece transfer için mi adeti bekliyorsunuz
Aynen yapıldı ocak ayında. Embriyolar donduruldu. Transfer için 2. Adeti bekliyoruz. Pco olduğum için zaten düzensizim böyle uzun sürdüğü oluyordu. Bakalım akışına bıraktım süreci

Aynen yapıldı ocak ayında. Embriyolar donduruldu. Transfer için 2. Adeti bekliyoruz. Pco olduğum için zaten düzensizim böyle uzun sürdüğü oluyordu. Bakalım akışına bıraktım süreci
Bende pco var bekleyip strese girdikçe daha geç geliyor seni anlıyorum

Back
X