Tüp bebek ve sigara

hers123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
124
95
48
30
Kızlar herkese selam❤️ 2 haziranda 2. Dondurulmuş transferimi olacağım. İlk transferim kimyasal ile sonuçlandı. Sigarayı bırakmak istiyorum tamamen ama malum bağımlılık bir türlü tamamen bırakamıyorum. Yumurta toplamada ve önceki transferimde bırakmıştım ama sürekli yeniden başladım. Sizde durumlar nasıl? Bırakabildiniz mi? Bıraktıysanız ne zamandan bıraktınız ve süreciniz nasıl ilerliyor?

ilk gebeliğimde bulantı yüzünden asla içemedim simdi 2.kez gebeyim baş dönmesi yüzünden istesem de içemiyorum canım istiyo ama o baş dönmesi beni bayıltacak derecede oldugu icin hiç içemiyorum benim bebeler kendileri bıraktırdılar bana valla ekstra caba sarfetmedim

Valla ne diyeyim tatsız bir şey iyi bir şeye sebep olmuş❤️
ilk gebeliğimde bulantı yüzünden asla içemedim simdi 2.kez gebeyim baş dönmesi yüzünden istesem de içemiyorum canım istiyo ama o baş dönmesi beni bayıltacak derecede oldugu icin hiç içemiyorum benim bebeler kendileri bıraktırdılar bana valla ekstra caba sarfetmedim

Transferden önce mi bıraktınız yoksa pozitifi görünce mii?

25 yıllık sıkı içiciyim, yumurta toplama süreçlerinde çok azalttım. Transferden önce hiç sevmeyeceğim çok hafiflere geçerek bırakma sürecimi kolaylaştırmaya çalıştım. Son haftalarda çok azalttım.Transferden 3-4 gün önce son sigaramı kuaförde içtim Türk kahvesiyle. Transferden sonra içmedim. 16+4 üm, hiç de öyle sigara krizlerine girmiyorum. Merak etme, o bebek karnına konulunca aklın fikrin onun sağlıkla devam etmesi oluyor, çok da zorluk çekmiyorsun. Transferin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏

25 yıllık sıkı içiciyim, yumurta toplama süreçlerinde çok azalttım. Transferden önce hiç sevmeyeceğim çok hafiflere geçerek bırakma sürecimi kolaylaştırmaya çalıştım. Son haftalarda çok azalttım.Transferden 3-4 gün önce son sigaramı kuaförde içtim Türk kahvesiyle. Transferden sonra içmedim. 16+4 üm, hiç de öyle sigara krizlerine girmiyorum. Merak etme, o bebek karnına konulunca aklın fikrin onun sağlıkla devam etmesi oluyor, çok da zorluk çekmiyorsun. Transferin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Ah ne güzel ❤️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤️ ben de 10 yıldan fazladır içiyorum tamamen bırakmaya çalıştıkça iyice strese hirip arttırdığımı farkediyorum. Transferden sonra zaten içmem ama transfere kadar bırakmaya çalıştıkça amaan zaten bu zamana kadar içtim şimdi karnımda değil en fazla ne zararı olur diyip diyip kendimi kandırıyorum

Ah ne güzel ❤️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤️ ben de 10 yıldan fazladır içiyorum tamamen bırakmaya çalıştıkça iyice strese hirip arttırdığımı farkediyorum. Transferden sonra zaten içmem ama transfere kadar bırakmaya çalıştıkça amaan zaten bu zamana kadar içtim şimdi karnımda değil en fazla ne zararı olur diyip diyip kendimi kandırıyorum
En azından başta hafiflere geçerek sürecini kolaylastir, sayıyı azaltmaya çalış, transferden sonra daha kolay olur senin için. Çok teşekkürler 🙏

Ben transferden önce bıraktım. Açıkçası anne olma isteğim, bağımlılığımdan daha ağır basmıştı.

Kızlar herkese selam❤️ 2 haziranda 2. Dondurulmuş transferimi olacağım. İlk transferim kimyasal ile sonuçlandı. Sigarayı bırakmak istiyorum tamamen ama malum bağımlılık bir türlü tamamen bırakamıyorum. Yumurta toplamada ve önceki transferimde bırakmıştım ama sürekli yeniden başladım. Sizde durumlar nasıl? Bırakabildiniz mi? Bıraktıysanız ne zamandan bıraktınız ve süreciniz nasıl ilerliyor?
Opu, transfer v.s hep normal içtim. Normal dediğim ( 1 paket, ertesi güne bir kaç tane muhakkak kalmış olur) ben normal hayatıma devam ettim. Transfer sonucu alana kadar normal devam ettim yani. Pozitif gördüm. Çok şükür ikizlerimede hamile kalmıştım. Hamileyken de azalttım ama direk azalttım. Mesela sabah 1 tane içtim akşam 1 tane içtim. Doktorum izin verdi. Açık havada iç dedi. Çünkü tamamen bırakmam bilmiyorum stres yaptı bende, tamamen bırakamadım. Eşim de içiyor arada ondanda çok sıkıldığım bu aldığım anlar o içerken bir fırt cekmisligim olmuştur. Doğru olmayabilir bu yaptığım ana kendinizi çok fazla strese sokmayın. Çok şükür bebeklerimde iyi haftasında doğdular. Küveze girmedik direk taburcu olduk. Rabbim isteyen gönülden herkese versin inşallah. Darisi başınıza 🤲🥰

Merhaba benim transferimin 5.gunu bugün ama malesef sigara içiyorum 😔 azaltmaya çalışıyorum çok içemeyeye çalışıyorum çok zor oluyor..
Bu arada benimde 2 transferim ilki biyokimyasal oldu şimdide bir umut bekliyorum

Benimde bugun transferimin 4. Günü inanılmaz zorluyor bu sefer beni günde bi tane kırıp içiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Canın sigara çektiğinde kocaman bir bardak su iç, yoğurt ye sonrasında zaten isteğin azalıyor. Ben o kadar çok su içiyordum ki, çatlağım olmadı bile vücudum nemli olduğu için. Günde 6-7 litre içiyordum 😬

Canın sigara çektiğinde kocaman bir bardak su iç, yoğurt ye sonrasında zaten isteğin azalıyor. Ben o kadar çok su içiyordum ki, çatlağım olmadı bile vücudum nemli olduğu için. Günde 6-7 litre içiyordum 😬
Bacım sigara içmiyorum diye iştahım açık zaten canım istedikçe bişey yiyip içersem 150 kg olurum heralde kiloluyum zaten😂🫣

Evet geröekten su azaltıyor insanın isteğini onun yerine yemek yemek vs de daha sıkıntı okuyor su en iyisi

Merhaba bende ilk transferimde sigarayı bırakamadım ama negatif sonuçlandı
Şimdi kendimi çok suçluyorum benim yüzümden mi acaba diye
Şimdi ikinci transferimi olacağım
Yine bırakamıyorum sadece bu sefer transfer olduğum gün bırakacağım diye söz verdim
Yani inşallah bu vicdan azabını yaşamamak için transfer sabahı son sigaramı içip vedalaşacağım

Merhaba benim transferimin 5.gunu bugün ama malesef sigara içiyorum 😔 azaltmaya çalışıyorum çok içemeyeye çalışıyorum çok zor oluyor..
Bu arada benimde 2 transferim ilki biyokimyasal oldu şimdide bir umut bekliyorum
Merhaba sanirim pozitif sonucunuzu gormussunuz allah tamamina erdirsin insallah peki sigara isini ne yaptiniz birakabildinizmi

Merhaba bende ilk transferimde sigarayı bırakamadım ama negatif sonuçlandı
Şimdi kendimi çok suçluyorum benim yüzümden mi acaba diye
Şimdi ikinci transferimi olacağım
Yine bırakamıyorum sadece bu sefer transfer olduğum gün bırakacağım diye söz verdim
Yani inşallah bu vicdan azabını yaşamamak için transfer sabahı son sigaramı içip vedalaşacağım
Bende ilk transfer gününe kadar içtim transferden sonra hiç içmedim desem yalan olur ama 12 gün boyunca yani test gününe kadar toplam 3 tane içmemişimdir ama gelgörki negatif çıktı çok üzüldüm acaba sigara yüzünden mi tutmadı diye düşündüm tekrar sigarayı arttırdım ondan sonraki ay tranfer için gittiğimde ondan önce prolaktin hormonuma baktırdı doktor aşırı yüksek çıktı 105 doktor çok şaşırdı ilk transfer ondan tutmadı dedi biraz da olsa içüm rahatladu çünkü sigara yüzünden kendimi çok suçladım neyse ilaç kullandım prolaktin normalde düştü şimdi transfer için ilaç kulöanıyprjm bir hafta kadar oldu ekimin 22 23 ü gibi transferim olacak ben iki gündür hiç sigara içmedim çünkü ilkünde transfer gününe kadar içtim nasıl olsa transfer günü bırakırım dedim ama bu sefer daha erken bırakma kararı aldım yaklaşık 10 11 gün var transfere ama vücudunum az da olsa kendini bi toparlasın istiyorum ama çook zor tutuyorum kendimi bir kaç gün daha tutarsam herhalde geçer diye umuyorum rabbim çabalarımız emeklerimizi boşa çıkarmasın inşllah herkesin gönlünden geçen neysr o olsun

Back
X