• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek ve ssk'lı hastaneler

HAPPYTIME

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
31
0
86
İstanbul
Merhaba,

SSK ve BAĞKUR'un geçerli olduğu sağlık kuruluşları nelerdir.Sağlık bakanlığı listesinde neredeyse tüm hastaneler var.Soruyorsunuz geçerli değil diye cevap veriyor hastaneler.
Güncel listeyi bilenler,aktarırsa sanırım çoğumuza faydalı olacak.

Arkadaşım ben UMUT Tüp bebekte tedaviye başlıyorum ocak ayında ben SSK faydalanmıyorum ama bir arkadaşım için sormuştum.Merkezin SSK ve Bağkurla anlaşması varmış.İstersen bir arayıp sor.

Evet sormakta fayda var sanırım esinciğim.Bu devletin tanımış olduğu bir fırsat, bu forumu açma nedenim,maalesef herkesin bütçesi el vermiyor,ben 2 denemem için bu fırsattan faydalanmadım ama 3.denenecek ve faydalanmak istiyorum.Arkadaşlar daha çok bilgi eklerseniz sevinirim.O kadar çok insan var ki bebek sahibi olamayan ve devletin bu yardımından haberi olmayan.İnşallah senin denemen de başarıya ulaşırsın esin ve yavrunu kucağına alırsın,..Lütfen haberdar et.

Arkadaşım güzel dileklerin teşekkürler.Ben o kadar yorgunum ki anlatamam.Ankara dahil bir çok yerde denedim.İnşallah bu son olur.Umutta çok güveniyorum.Herşeyleri çok farklı sonuçta farklı olur diye düşünüyorum.Herhalde yılbaşında adet olup başlayacağım sana haber veririm.Sen kliniği ara yasemin hanımla konuş eminim sana yardımcı olurlar.Bol şans

Back
X