Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, genetik hastalık taşıyıcısı olduğumuz için yaptırdık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde Prof. Dr. Zehra Kurdoğlu tavsiyemdir. Mükemmel bir hoca moral motivasyon tüm ekipten alıyorsunuzMerhaba benim amh 0,01 . Ankara’da devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı ? Hangi hastaneyi ve doktoru önerirsiniz
Hangi taşıyıcı hastalığınız var nasıl öğrendiniz? 3 gebelik kaybım var bebekler incelemede kromozom eksikliği trans lokasyon çıkıyor.esim ve bende kromozom problemi yok ama bebeklerde oluyor.genetik doktoru pgt tüp bebek yaotircaksin bebekler hasta oluyor muhtemelen taşıyıcı hastalığınız var ya eşinde ya sende dedi. Ama devlet hastanesi yapmıyor pgt Bilkent yapıyor diye biliyorum ama sana yaparlar mi bilmiyorum sma olanlara yapıyor dedi.gitsem banada yaparlar mi bide ucret ne kadar ödedinizMerhaba, genetik hastalık taşıyıcısı olduğumuz için yaptırdık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde Prof. Dr. Zehra Kurdoğlu tavsiyemdir. Mükemmel bir hoca moral motivasyon tüm ekipten alıyorsunuz24 Mart'ta transfer oldum, pazartesi kan testi yaptıracağım
Ayrıca ordaki diğer doktorlarında çok iyi olduğunu duydum hastalarından
![]()
Sonucunuz ne çıktı acaba ? Esinizde bir problem varmiydi ?Merhaba bende gata da yaptirdim musatafa ozturk ve ulaş fidan hoxalar var hem ekip hem hocalar cok iyiler. Guler yuzlu her zaman arayip istedigini sorabilirsin her konuda bilgi veriyorlar. Bende bu hafta kan verip sonuc alicam
Merhaba genetik hastalık taşıyıcısı olduğunuzu nasıl anladınız acabaMerhaba, genetik hastalık taşıyıcısı olduğumuz için yaptırdık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde Prof. Dr. Zehra Kurdoğlu tavsiyemdir. Mükemmel bir hoca moral motivasyon tüm ekipten alıyorsunuz24 Mart'ta transfer oldum, pazartesi kan testi yaptıracağım
![]()
Evlilik öncesi yapılan testlerde çıktı. Biz ama taşıyıcısıyız bu yüzden devlet karşılıyor. Diğer durumları bilmiyorumHangi taşıyıcı hastalığınız var nasıl öğrendiniz? 3 gebelik kaybım var bebekler incelemede kromozom eksikliği trans lokasyon çıkıyor.esim ve bende kromozom problemi yok ama bebeklerde oluyor.genetik doktoru pgt tüp bebek yaotircaksin bebekler hasta oluyor muhtemelen taşıyıcı hastalığınız var ya eşinde ya sende dedi. Ama devlet hastanesi yapmıyor pgt Bilkent yapıyor diye biliyorum ama sana yaparlar mi bilmiyorum sma olanlara yapıyor dedi.gitsem banada yaparlar mi bide ucret ne kadar ödediniz
Merhaba evlilik öncesi yapılan sma testinde eşim taşıyıcı çıktı benim kan vermemi söylediler. Bende verdim bende taşıyıcı çıktımMerhaba genetik hastalık taşıyıcısı olduğunuzu nasıl anladınız acaba
Bizde yaptırmıştık çok şükür çıkmadı eşimde sizede çok geçmiş olsunMerhaba evlilik öncesi yapılan sma testinde eşim taşıyıcı çıktı benim kan vermemi söylediler. Bende verdim bende taşıyıcı çıktım
Tüm süreç kaç ay sürdüMerhaba, genetik hastalık taşıyıcısı olduğumuz için yaptırdık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde Prof. Dr. Zehra Kurdoğlu tavsiyemdir. Mükemmel bir hoca moral motivasyon tüm ekipten alıyorsunuz24 Mart'ta transfer oldum, pazartesi kan testi yaptıracağım
![]()
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Biz de eşimle test yaptırdık taşıyıcı çıktık.Ankara bilkentte tedaviye başladık . Şuan gebe misiniz?Merhaba, genetik hastalık taşıyıcısı olduğumuz için yaptırdık. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde Prof. Dr. Zehra Kurdoğlu tavsiyemdir. Mükemmel bir hoca moral motivasyon tüm ekipten alıyorsunuz24 Mart'ta transfer oldum, pazartesi kan testi yaptıracağım
![]()
Merhaba biz de yeni tedaviye başladık. Şuan hangi aşamadasınız?Evlilik öncesi yapılan testlerde çıktı. Biz ama taşıyıcısıyız bu yüzden devlet karşılıyor. Diğer durumları bilmiyorum