• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek ve ücret konusunda bir soru

EGT

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
56
3
286
45
İstanbul
Herkese selamlar.
Arkadaşlar eşimde sperm morfolojisi 3 çıktı.Benim sorum şu tüp bebek merkezinde 5000 tl fiyat biçtiler peki sonuç olumsuz olunca da bu parayı alıyorlar mı?Yani tutmassa aynı fiyatı mı alıyorlar yoksa nasıl bir uygulama oluyor?
Herkese teşekkürler...

Canım merkezler ücretle işin tutuo tutmamasını bir tutmuyorlar.Yani daha açık söyelemek gerekirse sen bu paranın içinde ilaçlarını,yumurta toplama ve transfer ücretlerini ödüyorsun,sonuç gelirse gelir,gelmezse zaten bu masrafları yapmış oluyorsun.Ama tutmaması ihtimaline karşılık yeterli embriyon oluşursa dondurma seçeneğini muhakkak düşün.Bu ikinci tedaviyi 1000 liraya kadar düşürüyor..

Canım merkezler ücretle işin tutuo tutmamasını bir tutmuyorlar.Yani daha açık söyelemek gerekirse sen bu paranın içinde ilaçlarını,yumurta toplama ve transfer ücretlerini ödüyorsun,sonuç gelirse gelir,gelmezse zaten bu masrafları yapmış oluyorsun.Ama tutmaması ihtimaline karşılık yeterli embriyon oluşursa dondurma seçeneğini muhakkak düşün.Bu ikinci tedaviyi 1000 liraya kadar düşürüyor..

Siz hiç denediniz mi tüp bebek tedavisi?

Evet canım ben de tüp bebek tedavisiyle ikizlerime hamile kaldım.ılk denemem de başarısız olundu,fakat embriyolarım çoktu bu yüzden dondurduk.Bu dondurma işlemi olayın hem maliyetini azaltıyor,hem de manevi sıkıntıları da hafifletiyor.

Estağfrullah.
Kolaylıklar dilerim canım..

canım arkadaşımız çok güzel izah etmiş durum aynen öylr gerçekleşiyor.bence iyi bir merkez bul kendine araştır,fiyatı uygun diye rasgele merkez tercih etme.tedavin olumlu sonuç verir inşallah.

Back
X