Tup bebek ve yumurta kalitesizligi

Merhabalar ,umarim en kisa zamanda hayirlisiyla evladimiza kavusurz hepimiz bu yol uzun ve yorucuda olabiliyor maalesef .
sadece merak ettigim , iyi bir embriologu nasil seciyorsunuz ? hangi kriterlerine bakip yada nerden bulabiliriz tup bebek merkezlerindeki embriolog detaylarini ? nsil anlayabilriz merkezimizdeki embrilogun iyi olup olmadigini acaba ? yardimci olabilirseniz cok sevinirm .
tesekkurler

Merhaba canim..iyi bir embriyolok hic bir bilmeyen bir insan olarkta soyluyo olabilirim..yani saglik sektorunde sorabilecegim..biri olmadigi icin soyluyorum...aslinda var olsada..gizli tuttugum bir konu oldugu icin soramayiyorum diyelim..bu kosullarda benim baktigim..embriyolugun uzmanligi..yani ne kadar tezler hazirladigi..deneyimi..profmu..uzmanmi yoksa arasrirma gorevlisimi..butun bunlarin yani sira labaratuarin iyi olup olmadigi...mesela benim bulundugum ilde aradtirmalrim..sadece bir hastanede uzman embriyolok olduguydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…